- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #36009 üzenetére
Volt MiniUSB, aztán let Mivro. Előbbit töltésre csak a BB használta meg 1-2 PDA. A micro terjedt el.
Abból most van a C, ami 2 irányba bemegy, mint az apple Lightning, de az az új, az még ritka. (új Nexus, vagy Oneplus 2 pl. )
"Hagyományos" MicroUSB 2 van:
A szögletes A és a trapéz B. [link]A töltők trapéz formájúak, azok jók mindenhova. Az A van sok Nokián, pl 808, N8, X3, stb., a Nokia OTG kábel is szögletes. Ezért kellett új kábelt vennem a kínai piacon, hogy jó legyen a BB Z30-hoz és az OPO-hoz. De kompatibilitási gond elvileg nem szabadna, hogy legyen. Sok ember beszél össze-vissza: pl: "USB csatlakozós iPhone 5s."
-
-
quailstorm
félisten
válasz
bunkomen #35489 üzenetére
Galaxy Beam néven létezik "A" brandtől is
W610 látom új tagunknál is csúnya. Az a kijelző rohad.
Én egy W705-öt vagy G705-öt vagy W995-öt, esetleg Cedart, de mindenképp egy kései Sonyt szeretnék, hiánytalan állapotban.
W910-et vissza illene adnom havernak. Saját G705-öm meg buta hiba miatt tönkretettem. Igaz aztán haver W705-je jó lett, de az meg az övé. -
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #35262 üzenetére
Ha jól sejtem csak egy sima matrica van az akkufedő alatt? Szerintem ugyan annyit, ami drága, az ennek a telefonnak az autóba épített gyári foglalata, de mivel még nem oldtimer, de még csak nem is youngtimer mercikbe való, így azt sem értem, hogy miért kérnek érte 40-50 körül a foglalatért, olyan marha meg nincs a mai világba aki ilyet használna, amikor a mai telefonok éppen csak sz.pni nem tudnak.
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #33579 üzenetére
Van ilyen, persze. Családon belül max 1-2 nap volt, akkor is régi saját vissza (családi telefont nem adok /cserélek el).
Régebben volt olyan, hogy osztálytársaim kértek, "mert neked annyi van". A 3100-t nem láttam többet, nem nyitható angol vodás volt (pont az kellett, ami lássuk be, MO-n ritka kívánság) de a végét legalább tudom, hogy az lett, hogy leadták új telefonba (jó, ezért kaptam alkatrészeket meg azt úgy raktam össze).
A szebbik sztorim az az, hogy volt egy 6100, amit kölcsönadtam... Hát - visszakaptam ugyan, de nem volt benne köszönet. a fél telefon nem volt meg. Se fele közkeret, se fele előlap. A hősünk is gázos volt (folyamatosan valakinél csövezni akart, meg ide-oda autóstoppal ment, külföldre is)- nem is csoda, hogy utána nem kerestük egymást.
A legjobb sztori meg megint egy osztálytársnő: Kellett neki 6131 mellé másodtelefon, adtam egy 6610i-t. Egy ideig használta, aztán valami feltolható SonyE. Wakmanja volt. pár hónap után rákérdeztem, hogy mégis akkor úgy mikor méltóztatja visszaadni a telefonom, ha már (láthatóan) nem használja.
"Ja azt ellopták" - jött a válasz.
-És úgy mégis mikor akartál volna róla szólni? Kérdeztem. Erre úgy nem nagyon tudott válaszolni. Semmit nem kaptam cserébe.Na akkor volt az, hogy NEM adunk kölcsön telefont. Szóval én vagy olyat adok, ha kell valakinek, amiért nem kár, vagy csak olyannak, akiben megbízom, mert tudom, hogy jobban vigyáz a telefonjaira, mint én. (dupla tok meg zacskóhegyek
)
Legegyszerűbb védekezési módszer: Én gyűjtöm a telefonokat, a gyűjteménnyel pedig nem játszunk. Egy bélyeggyűjteményből se kérsz el egyet-egyet, hogy feladd a leveled. Van olyan, ami fölösleges, de az is régi, vagy alkatrésznek jó. Meg vannak az eladó darabok, azt megbeszélhetjük baráti áron.
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #33530 üzenetére
Még nem tudom.
Tegnap megérkezett a 6080. Direkt azért licitáltam rá, mert dobozos. Legközelebb ha postán jön dobozos teló, szólok az embernek, hogy ne ragassza körbe a dobozt. Leszedtem a csomagolópapírt és azt hittem, hogy idegrohamot kapok, amikor megláttam, hogy a doboz körbe van ragasztószalagozva.
Így sikeült róla leszednem.
-
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen #33447 üzenetére
Na jó nem akarok bukózni, meg összeveszni, de már egy kicsit sok hogy állandóan azzal hencegsz, hogy menyire sz..rért-h...gyért vagy csak telefonokat venni. Miközben mi sokszor tízezreket áldozunk a gyűjtésre, vagy akár egy telefonra. Nem az a baj, ha valakinek nincs lóvéja, én is miniállbérből élek, nem tudom te mit csinálsz. De minden hozzászólásodban, valahogy behozod a 3000ftos limitedet. Én csak jóindulatból mondom, de egyszer valaki tényleg be fog szólni.
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #33135 üzenetére
Pontosabban két fogyatékkal élő licitál.
A feher150 elmebeteg, mert képes volt rárakni 2500-at, a másik a Zolta201, aki egész addig vezető volt az 500ft-os licitjével(amennyit nagyon max megér), begőzölt és nem hagyta magát, addig licitálgatott, míg végre sikerült túllicitálnia feher150-et.
Kíváncsi vagyok mennyiért megy el.
Remélem nincsenek itt a fórumban -
-
-
válasz
bunkomen #33053 üzenetére
ályfónba nincs, a WP jelenleg nem támogatja*, így ott sincs, Androidnál meg teljesen vegyes a kép, azaz ott gyártón múlik.
Amúgy szerintem úgy összességében nincs is akkora igény rá, mint mondjuk 5-10 éve.
*viszont a WP-ben van Glance, ami funkcionalitásban ugyanazt hozza.
-
-
stufen2
aktív tag
-
-
Dr Dee
tag
válasz
bunkomen #32909 üzenetére
Nem volt olcsó a posta,nem emlékszem,hogy lett votna benne valami emelt!?
Ebay-ről vetted?
Engem is néha ki akasztanak az ebay-es eladók. Mindig rögtön fizettek mikor megnyertek valamit,kivéve ha éjjel vagy hajnalban van vége az aukciónak. Nekem is volt olyan,hogy kifizettem,amit ő rögtön megkap,erre 3 nap múlva adta fel.
Szerintem írj rá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest