- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #36989 üzenetére
Köszi.
Keveset használták, vigyáztak rá. 18 óra van benne.
-
válasz
nokia párti #36716 üzenetére
Elvileg Symbian-re is van Cutetube2. N900-on én azt használom, szuper kis program.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
nokia párti #36310 üzenetére
Most így passz... Tény, hogy csinálhattam volna egy fotót
-
válasz
nokia párti #36270 üzenetére
Én is. N-Gage-től felfelé minden Symbian telómon fent volt.
Viszont a régi N-Gage verzióban találtam multit (nem is emlékeztem, hogy van benne), míg nem emlékszem, hogy a modernebb változatokban lett volna.
-
Genova1983
tag
válasz
nokia párti #36244 üzenetére
-
zorzy4
addikt
válasz
nokia párti #36244 üzenetére
Rengeteg ilyen telefont láttam. Én most egy 1400 órás e60 használok és még szép is. A 15000 órás 6310i ami nálam volt 6 éve, az valami. És ment.
-
nokia párti
őstag
válasz
nokia párti #36189 üzenetére
Utángyárott ház okozhat ilyet?
-
TommyX_
őstag
válasz
nokia párti #36153 üzenetére
Véleményem szerint, ezek felújítottak, a swapos n8 nem ennyibe kerülne.
-
arkades
senior tag
válasz
nokia párti #36111 üzenetére
Megtettem.
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #36111 üzenetére
Nekem n82-met van 6700c BL-6Q akkuja..
-
golya32
senior tag
válasz
nokia párti #36052 üzenetére
Ezt a srácot ismerem engem már letiltott 8910i-t 452e ért rakott fel egy éve...
-
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #35961 üzenetére
Majd otthon megnézem, hogy signed, vagy unsigned-e a jbaktaskman. vagy te is meg tudod nézni a siscontents progival. Esetleg nézd meg a telóban az alkalmazáskezelő beállításokat. Így állítsd be, ha nem így van: szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI
-
quailstorm
félisten
válasz
nokia párti #35963 üzenetére
Akkor keress valami szignós appot de szerintem nem fog segíteni mert ilyesminek kicsit komolyabb kell.
Hackhez meg sok app nem szükséges, attól függ hogy csinálod. De te tudod. JBakTaskman nagyon jó. -
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35954 üzenetére
-
quailstorm
félisten
válasz
nokia párti #35961 üzenetére
1.: nem állítottad vissza a dátumot a tanúsítványhoz
2.: nincs meghackelveménincsmeghackelve?
-
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #35958 üzenetére
Semmit, csak simán telepíted.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Tedd fel a jbaktaskmant. Az elég részletesen mutatja a dolgokat. [link]
-
dz1989
senior tag
válasz
Küldesz egy videót-e mailben? Kíváncsi vagyok.
Vagy is levideózod? -
dz1989
senior tag
válasz
Nem de feltehetem.
-
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35945 üzenetére
Minden esetre fura. Mind 2 kodott probáltad( *#7370# és a *#7780#)? Az egyik Leformâzza teljesen a másik csak vissza állitja. (Hirtelen nem tudom melyik melyik.)
-
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35939 üzenetére
A hâttérbe futtatásra annyi gondolat menet hogy először is a menübe hogyan lépsz be? Mert ez is egy Sybianos S60 mobil(bocsi ha olyat mondok amit tudsz. De sokan a Symiánt a Nokiával veszik egy kalapalá pedig A Samsung LG Motorola is csinàlt S60-t.)
Szóval van egy külön Menügomb es ha pl. : benne vagy a naptárban. Akkór beteszi futtatàsba. És ha hosszan nyomod a menügombot akkór mutatja mifutt háttérben. -
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35939 üzenetére
Akku minden képp csere. Pil..
-
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35935 üzenetére
Nekem ez ez egyik tipusom.
1hete még ezt használtam. (Most 808pv van.)
Nekem az volt a fura hogy nem AMOLED kijelzős volt.
Meg nagyon könnyen megadja magá a festék a fém kereten.
De az aktív zajszürés és a képminőség még ma is megálja a helyét. És a GPU erős volt.A N86-al ellentétben ennek nem tőrtle a micro USB. Nekem volt 2 N86-om ami micro usb-éje pedestül megatta magát.
-
novinyul
veterán
válasz
nokia párti #35935 üzenetére
Szép fogás
Egy pihen otthon nekem is, de ha el akarod adni, akkor jelezd
-
üszök
őstag
válasz
nokia párti #35840 üzenetére
Ebay-on fele annyi,és ugyan azt kapod csak később. Én vettem vagy 2 éve az anyós telefonjába,de k.b. annyit bírt mint az elhasználódott gyári.
-
arkades
senior tag
válasz
nokia párti #35842 üzenetére
Hát igen, ez nem túl acélos teljesítmény.
Minolta: Én nem félek az ugy-től, ez is az, csak sajnos nem jött be
-
arkades
senior tag
válasz
nokia párti #35840 üzenetére
Én már vettem tőle ilyen akkut. Sajnos két napnál többet nem bír. Én már belenyugodtam, hogy 3310-est, 3410-est nem nagyon tudok már használni, mert jó akksit nem lehet hozzá találni.
-
válasz
nokia párti #35709 üzenetére
Nekem annyira nem a kedvencem...
Egyrészt kinyírták a MeeGo-t, másrészt nem feltétlen jó irányba vitték el a WP-t se, bár ehhez azért a Microsoft is hozzátette a magáét.
De mindenesetre a Lumia előtti WP telók nekem 1000x szimpatikusabbak voltak, na meg nem csak 1 gyártó kínálata volt, ami vagy jó volt, vagy nem, de alternatíva nemigen van/volt platformon belül.Mindegy, ez már eléggé off...
-
válasz
nokia párti #35707 üzenetére
Abban az időben nem az összeszerelés minőségéről volt főként ismert a Nokia.
Mondjuk a Lumia sorozat se lett sokkal jobb ilyen téren, vagy legalábbis nem minden tagja. -
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35696 üzenetére
Na és mik vannak valamelyik Die Hardban? Nokia E63, 9300, asszem talán N90 is van..
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35694 üzenetére
első elején már ott a SonyE, meg egyból LG Shine.. Ellenben a Taken (elrabolva vagy mi magyarul, mikor Liam Neeson megy a családjáért) - Abban is N73 van. Sőt, amin lestem: a No Roxa Áj-ban meg E52 van...
- Igen, tudom, hogy nem az a link, de azt jobb szeretem, mint zenét. Az E52-ért Katt. -
zorzy4
addikt
válasz
nokia párti #35663 üzenetére
Nincs sajnos.
-
novinyul
veterán
válasz
nokia párti #35659 üzenetére
Éveket vadásztunk mire találtunk szép darabokat, ne add fel a keresést
-
novinyul
veterán
válasz
nokia párti #35657 üzenetére
G810, I8510 Innov8 nehéz dió, a G600, G800 beszerezhető, de szép állapotban nem egyszerű megvenni.
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35641 üzenetére
Hát nyugtasson a tudat, hogy "annyira" nem vészes cserélni a kamerát... Ha van cserealkatrész (=donor telefon)
-
quailstorm
félisten
válasz
nokia párti #35639 üzenetére
Ez hibás, az a véleményem. Kár érte.
Lehet pofont kapott, lehet gyárilag rossz az optika. -
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35621 üzenetére
Először én sem az n80 utàn az n95 de valószínűleg tartom hogy egy fajta optimalizálás (nagyobb hadver kevesebb pixel halmot mozgat.) Valamint a QVGA az szabványos.
-
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35619 üzenetére
Olvasd el az aláírásom
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35619 üzenetére
Az N90 és az N80 kijelzője megelőzte a korát. 259 ppi-s felbontással már majdnem elérte az iPhone 4 'retina' kijelzőjét.
Arról nem is beszélve, hogy az N90 külső kijelzője az a 6020-6021, 7260, 3220, stb. fő kijelzője.
Szeretem, hogy a Nokia sok alkatrészt újrahasznosított: N90 külső kijelzője jó még: 5310, 6120, 6500c, 6300, e51 telefonokba, E50 kijelző van 7370, 7373, 6233, 6234 modellekben, És N73 kijelző kompatibilis N93-mal vagy N71-gyel. -
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35598 üzenetére
áh, közel se.
-
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #35594 üzenetére
3-ason, a gubacsi irányába. Az élessaroknál szállt le, gondolom 28-assal ment tovább. Arrafelé kolbászolj
Jegyeket, bérleteket, régi nokiákat...
-
TommyX_
őstag
válasz
nokia párti #35577 üzenetére
Le lettek állítva az fw szerverek, infó itt.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
nokia párti #35575 üzenetére
-
arkades
senior tag
válasz
nokia párti #35553 üzenetére
Hát igen. R320, R380, R520-nál gyakori probléma volt.
-
MurdR
veterán
válasz
nokia párti #35551 üzenetére
Attól még nem biztos hogy végfokos. Meg amíg idáig eléltek, azok előbb fognak elporladni, mint hogy tönkremenjen bennük a végfok.
-
MurdR
veterán
válasz
nokia párti #35549 üzenetére
Ezek közül találkoztam sok végfokos darabbal: 3210, 3310, 6210, 7110, t68 (bár itt inkább az volt a probléma, hogy házcsere után nem jól ragasztották vissza az antennát).
-
MurdR
veterán
válasz
nokia párti #35547 üzenetére
A régi telók hajlamosak voltak rá.
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35526 üzenetére
Köszi!
Most a 6600 lett felújítva karácsonyra, meg megleptem magam egy N90-nel, ami szép.akartam feltenni képeket, de nem volt időm, most meg nem vagyok otthon.
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35521 üzenetére
igen, van egy piros használt, ez sajnos kopott eléggé, van egy fekete nullperces, és van egy fekete proto. Az összefoglalót lenyitva találsz képeket a gyűjteményemről. kb. most csinálom 12. éve.
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35519 üzenetére
Nekem csak az N81 hiányzik az N szériából (az mindegy, hogy sima vagy 8GB, persze legjobb lenne mindkettő).
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35516 üzenetére
annyiért én is elfogadnám. Bár tény, hogy valamelyest csalódás a telefon, nem nagyon több egy 5800-nál. de Nokia, relatíve jó a kamerája (inkább N82) és nagy a kijelző is. Ja, meg ugye 32GB háttértár, ami bővíthető, és FM transzmitter is van benne.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
nokia párti #35516 üzenetére
Akkor már inkább az 14-ért, mint egy N73 17-ért
-
Korrekt Áron
csendes tag
válasz
nokia párti #35510 üzenetére
Holnap lesz egy N80-am
Dobozos
Ha erdekel mutatom majd -
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35503 üzenetére
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35501 üzenetére
Az az N80-as szép.
Az enyémben 2 óra 16 perc a life timer, N73-ból pedig van piros-fehér sima illetve Keresztapa kiadású, dobozos ME, előbbi 14:23 perces, utóbbi 17:03 perces Life timerrel. Sajnos a Music Edition kártyájáról az eredeti filmet már leszedték, bár a kártya neve még Godfather. -
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #35499 üzenetére
Láttam már mindkettőből 0 perceset, de az már más árkategória. Leírhatom neked, hogy kell nullázni a számlálót
-
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #35496 üzenetére
Ezek egyáltalán nem ritkák. Itt egy N73 jó áron és a kép szerint jó állapotban.
-
MurdR
veterán
válasz
nokia párti #35496 üzenetére
Pedig szokott szép állapotban felbukkanni nemegyszer. De amit most Te linkeltél, az novi új. Nem ugyan az a kategória.
-
MurdR
veterán
válasz
nokia párti #35494 üzenetére
Aprókon mindig szokott felbukkanni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged