- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
#43960832 #20196 üzenetére
De lényegében mi lenne? Mert csak külföldi oldalakon találtam róla ezt-azt...
Ahogy néztem megy bele 2db MMC kártya, kitöretlen "nagy" SIM kártya. SMS-t lehet vele írni/fogadni...Mások amiket mostanában szereztem:
Motorola V100
Nokia 6760
Siemens SL55 2db szürke
Siemens SL55 bordó
Nokia 5510 dobozos
Siemens SK65 tud hozzá valaki valahonnan szallagkábelt? Csak a bekapcsoló gombja megy
Siemens SF65 -
Volkov
senior tag
válasz
#43960832 #20032 üzenetére
Tudom hogy meg lettünk vágva, de mi Pesten vagyunk, a munka Zalaegerszegen készült, s ott vették át barátnőm szülei jóhiszeműen. (s végül ők fizették ki
)
Pedig pont azért lett lent csináltatva mert jól és olcsóm dolgozik az ember. (Konyhabútor is vele készült, az tényleg jó lett.)
Az üvegajtót én úgy képzeltem, hogy vékony nútban futna, és minimális átfedéssel középen. Ha jól van megcsinálva, nem zavaró.
Nyithatót nem akartam, jobban tetszik a csúszó üveg. -
-
-
válasz
#43960832 #19525 üzenetére
Légyszíves olvasd el, hogy mit írtam
LOKÁL-t már akkor is...
Akkor kiemelem a linket, külön is, hogy te is láthasd. <- ide kell kattintani.
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
#43960832 #19429 üzenetére
És a lefokozásoknak mi az oka? Mert az oké, hogy átkerült a lokálba, de ez nem indok a lefokozásra. Engem nem érdekel, mert nekem annyi, hogy lelketlen lettem
de mások már olyan szinten voltak, ami egyfajta elismerés, amit akár évekig tartott elérni és megérdemelt volt.
KSparrow lelkes újonc? Aki kiállítást rendezett minoltával, ami még cikként meg is jelent? Csak egy pl.
Végülis elég lelkes vagy -
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #19305 üzenetére
Ez igaz de a szükség nagy úr,töltőt nem valószínű h talál,gyárilag dokkoló volt hozzá,az adapter meg ugyanaz mint a későbbi 5200/7200-nál.Nekem van szerencsére de így is kb fél nap töltés után marad meg benne annyi fesz hogy be bírjam kapcsolni töltőről/találjon hálót.Érdekes hogy az Ericsson GH172 hotline nagyon sokáig tartja az akkufeszültséget,ezt meg a nokia 1011-et ha nem töltőm 3 nap után nem lehet bekapcsolni,igaz már több mint húsz évesek
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
#43960832 #19148 üzenetére
A tapicuccokra van ilyen külön szer, ami teljesen más összetétel. Sajnos pont az OT-995 papíron karcálló cuccára kell polír, mert két fólia között beszedett pár csúnya karcot... :/
Hajszálkarcok, de jól látható helyen vannak :/Mulderpapa: Ez a Displex (és noname) téma megosztja az egész internetet.
Van aki esküszik rá, van aki szerint hatástalan.
Már jön ebayről a két verzió, itthoni cuccokra, szerintem meglesem majd, és jelzek! -
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #18927 üzenetére
Nem egészen ugyan így,de a lényeg ott is ez volt ( most olvastam utána,mert eddig telóról voltam ) Ráadásul pont arról a T28-ról esett épp szó,amiről lemaradtam...
(#18958) novinyul . Nálunk csak a boltban volt egy ( pár napig ) én azt buzeráltam...iszonyat drága volt,és persze akkor se volt szerintem az egész országban 100 db belőle összesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OpenMediaVault
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged