- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
Volkov #19913 üzenetére
Én is BPS-2-re vadászom, hétfő reggel vettem le töltőről a 6310i-t, és most már csak 3 osztás van benne a hétből úgy, hogy egyszer egy éjszakára kikapcsoltam. Kb. bő fél óra telefonálással, és úgy 20 sms-el.
Több kéne, nem bánnám, ha a tíz napot kibírná, de az álmom egyértelműen a két hét.
Esetleg az utángyártott akkukal mi a tapasztalatotok?
-
KSparrow
őstag
válasz
Volkov #19724 üzenetére
Már találkoztam vele, de nekem nincs még.
Nagyon úgy néz ki, hogy megyek ki Londonba egy pár napra, hétvége is lesz, így lesz bolhapiac is valószínűleg. Nem tud valaki egy jó helyet kint? vagy hogy van-e olyan típus, amit itthon nem forgalmaztak? Mondjuk Nokiára niytott szemmel járok majd, de Ha valami nagyon spéci egyéb lesz, azt azért észreveszem. Majd ha hazajöttem (feb 11 után) nyilatkozom, mi volt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest