- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- 
			  Mobilarena Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

MurdR veterán válasz  Oldmobil

üzenetére Oldmobil

üzenetéreKöszönöm Uram  Akit esetleg érint: Nokia 3650 előlapok 500/db. Sok szín. (Nem az enyém sajnos.) Írtam a srácnak, hogy át lehet e venni a Nyugatiban.Ha igen, és valakinek közelebb lenne, akkor szóljon, és veszek neki is. http://olx.hu/hirdetes/nokia-3650-elolap-ID1CtUj.html 
- 

bunkomen aktív tag válasz  Oldmobil

üzenetére Oldmobil

üzenetéreEz nekem túl összetett  De azért elmentettem az oldalt könyvjelzőnek, jó lesz rajta böngészgetni. De azért elmentettem az oldalt könyvjelzőnek, jó lesz rajta böngészgetni.MÁS: Vettem egy Nokia 3230-at amit működőképesnek hirdettek. Ehelyett bekapcsolásnál fehér kijelző néha kék csíkokkal felvillanva. Próbáltam róla videót csinálni. Nagy lejátszón a kezem remegésétől eltekintve észre lehet venni hogy miről beszélek. Valakinek ötlet, hogy mi lehet a probléma? 
- 

meroly veterán válasz  Oldmobil

üzenetére Oldmobil

üzenetéreNagyon tetszik az oldal  
 Regisztráltam is, a chapta előtti security question halálos Akkor ha jól értem, még nem jött meg az aktíváló link, tehetek fel képeket az adott típushoz a sajátomról? 
 Ez pont kapóra jött mert a c8-as oldalam már nem jön be a céges nettel, újat csinálni meg lusta voltam. 
- 

quailstorm félisten válasz  Oldmobil

üzenetére Oldmobil

üzenetéreJavaslatok: 
 imageshackbe feltöltött képeim átlinkelése jó lenne, szar nettel 4MB feltöltése is idő...
 Valamint több képet is jó lenne egyszerre feltolni.
 És elnéztem a factory kódot, nincs starTAC-em... jó is lenne. Ilyen későn már nem figyeltem bocs. Képet törölni lehet?
- 

quailstorm félisten válasz  Oldmobil

üzenetére Oldmobil

üzenetéreNem jön meg az aktiválós levél... 
 A captcha helyett, milyen mobil van a képen-en besírtam 
 Ilyenem van dobnám fel a képet...
- 

- 

válasz  Oldmobil

üzenetére Oldmobil

üzenetéreAmilyen mohó lélek vagyok, már azon kesergek, hogy egy T39 lett volna az igazán kiváló fogás.  
 Gyönyörű a T29. Percekig bámultam, mire felfogtam, hogy igen, a kezemben tartok egy aktív flippes Ericssont.Egyszer már volt P800-asom. Jól ismerem. Sőt, a régi gépen rajta van az utolsó mentése az első készüléknek, így vissza tudom tölteni az újba. 
- 

- 

nemma addikt Wow, ismertem már az oldaladat régebben is, állati jó  
 Én is gyűjtögetek, de hát elég szerényen, mert nem olcsó hobbi 
 További sikereket a gyűjtéshez és magamnak is hasonlókat kívánok! 
 U.I:Érdekes, hogy az én 5510esemről is lejött a hangszóró fedele. Nem tudod, hogy honnan lehetne olyat szerezni? Mert eddig csak komplett előlapot láttam
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha valamilyen köze van a Nokiához, akkor előbb-utóbb KSparrownak is lesz ilyen.
 Ha valamilyen köze van a Nokiához, akkor előbb-utóbb KSparrownak is lesz ilyen. 

Speciel én sem tudok...
 Speciel én sem tudok...