- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
Oldmobil #28030 üzenetére
Köszönöm Uram
Akit esetleg érint: Nokia 3650 előlapok 500/db. Sok szín. (Nem az enyém sajnos.) Írtam a srácnak, hogy át lehet e venni a Nyugatiban.Ha igen, és valakinek közelebb lenne, akkor szóljon, és veszek neki is.
http://olx.hu/hirdetes/nokia-3650-elolap-ID1CtUj.html
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Oldmobil #27164 üzenetére
Ez nekem túl összetett
De azért elmentettem az oldalt könyvjelzőnek, jó lesz rajta böngészgetni.
MÁS: Vettem egy Nokia 3230-at amit működőképesnek hirdettek. Ehelyett bekapcsolásnál fehér kijelző néha kék csíkokkal felvillanva. Próbáltam róla videót csinálni. Nagy lejátszón a kezem remegésétől eltekintve észre lehet venni hogy miről beszélek. Valakinek ötlet, hogy mi lehet a probléma?
-
meroly
veterán
válasz
Oldmobil #21488 üzenetére
Nagyon tetszik az oldal
Regisztráltam is, a chapta előtti security question halálosAkkor ha jól értem, még nem jött meg az aktíváló link, tehetek fel képeket az adott típushoz a sajátomról?
Ez pont kapóra jött mert a c8-as oldalam már nem jön be a céges nettel, újat csinálni meg lusta voltam. -
quailstorm
félisten
válasz
Oldmobil #21490 üzenetére
Javaslatok:
imageshackbe feltöltött képeim átlinkelése jó lenne, szar nettel 4MB feltöltése is idő...
Valamint több képet is jó lenne egyszerre feltolni.
És elnéztem a factory kódot, nincs starTAC-em... jó is lenne. Ilyen későn már nem figyeltem bocs. Képet törölni lehet? -
quailstorm
félisten
válasz
Oldmobil #21488 üzenetére
Nem jön meg az aktiválós levél...
A captcha helyett, milyen mobil van a képen-en besírtam
Ilyenem van dobnám fel a képet... -
-
válasz
Oldmobil #237 üzenetére
Amilyen mohó lélek vagyok, már azon kesergek, hogy egy T39 lett volna az igazán kiváló fogás.
Gyönyörű a T29. Percekig bámultam, mire felfogtam, hogy igen, a kezemben tartok egy aktív flippes Ericssont.Egyszer már volt P800-asom. Jól ismerem. Sőt, a régi gépen rajta van az utolsó mentése az első készüléknek, így vissza tudom tölteni az újba.
-
-
nemma
addikt
Wow, ismertem már az oldaladat régebben is, állati jó
Én is gyűjtögetek, de hát elég szerényen, mert nem olcsó hobbi
További sikereket a gyűjtéshez és magamnak is hasonlókat kívánok!
U.I:Érdekes, hogy az én 5510esemről is lejött a hangszóró fedele. Nem tudod, hogy honnan lehetne olyat szerezni? Mert eddig csak komplett előlapot láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged