- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#65675776 #19504 üzenetére
Nem kell OFF-ba rakni,ez MÁR NEM SZAKMAI topic...csak beszélgetős.
És ha jobban körülnézel nem találsz több szakmai topicot,ami nem 100 %-ban szakmai ? Ugyan... Kitörölgetitek a bratyizós/UP/pü meg szmájlis értéktelen hozzászólásokat ? Vagy ilyenek miatt leminősítitek ? Nyilván nincs rá kapacitás...de erre volt.
Nem lehetett volna előtte 'beszólni',hogy szedjétek össze magatokat,a kirívó eseteket meg moderálni ? Kisebb meló lett volna,mint így utólag magyarázni a bizonyítványt.
Szerintem ezt simán meg lehetett volna beszélni / előzni. Persze ha az lett volna a cél...de tényleg nincs már jelentősége.Ha meg annyira közösségi beszélgetés folyt csak itt,akkor miért a noname lokálba került ? Lehettünk volna Szabad Retro Közösség...
(#19508) Kalandor És itt nem lehett volna megoldani így ?
-
novinyul
veterán
válasz
#65675776 #19504 üzenetére
Ez így még talán érthető is lenne.De ez a topic régi mára elavult telefonokról szól.Itt nem lehet állandóan és csak is szakmai hsz,-t írni,de ha van szakmai kérdés,jön is a válasz.Igazán meghagyhattátok volna annak a néhány oszlopos tagnak a besorolását,akik tényleg sok szakmai segítséget nyújtottak.Mindezt egyik pillanatról a másikra.Megértem hogy sok a meló(nekem is van 3 munkahelyem)de egy kis figyelmesség azért jólesik
-
Vangelis
félisten
válasz
#65675776 #19477 üzenetére
De egyébként miért baj ha valaki azzal rangot szerez, hogy itt hozzászól?
Valakinek volt ebből haszna?
Megérte, hogy pár ember rossz szájízzel vegye tudomásul?
Én is pár éve itt vagyok már. Lehet már nem sokáig...
, mert a többiek mellé állok.
Miért nem teljesen tök mindegy, hogy kinek mi a rangja?
Ha régóta itt van igen is legyen valami rangja.Igazából pénz nem jár utána ha régóta itt koptatja valaki a billentyűket.
De azért valami járjon már.Lassan már minden xarnak topikja van. Ami meg forgalmas az szankcionáljátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged