- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
thom79 #19995 üzenetére
Na válaszolt, normális volt, és csak fimonan küldött el a francba ("...Ilyen jellegű üzeneteket napi szinten látok mások termékeinél is, mert itt mindenki nagyon okos. Ez egy ilyen hely. Remélem nem sértettem meg, nem állt szándékomban. ...")
normális, kulturált, és ez tetszik.
persze az oldalon már nincs kint -
KSparrow
őstag
válasz
thom79 #19699 üzenetére
Azt nézem, hogy lehet rajta a végleges szoft? a B3 állapot azért elég korai még... Pl az E60-nál van F4-es is, az már használható, de a B2 és B3 még nem. A B3 már ezüdt, de a B2 még fekete gombos, a kiosztás se egyezik... A kijelző is más, és a szoftverben van kamera menüpont.
-
KSparrow
őstag
válasz
thom79 #19703 üzenetére
egy dolog: a rendes szoftvert nem lehet rátenni, mert a prototípuson más a hardver is. Ha a végleges szoftevr kerül fel rá, akkor megal, és mivel sehol nincs proto szoft, menthetetlen lesz.
Épp emiatt, mert ilyen dolgokra nem jó, egy véglegest könnyebben el lehet adni. Ha a vgleges van pöec állapotban, az jobban elmegy, mint egy proto. a proto a hozzám hasonló gyűjtőknek érdekes.
-
KSparrow
őstag
válasz
thom79 #19555 üzenetére
Neten még akad, én is néztem, (a telefont is) de ha mindent rendelsz, 10k körül jön össze. + telefon. + posta.
Még nem bontottam ilyet, de segíthatek összerakni, ha belevágsz.(#19559) stufen2
Őket nem ajánlom, 7280 tárcsával megsz*pattak. széttört az új tárcsán a szalagkábel, visszapostáztatták, garancia néven (én költségemen, persze) aztán kitalálták, ez hogy nem garancia, de mivel kellett az alkatrész, fizethettem egy újat (minimális kedvezménnyel, se akkor is 2X annyit fizettem)
Inkább Szkájfón. Szerintem ők is onnan szerzik, (elég hasonló a készlet és az árak is, csak a másik hely kicsit tán olcsóbb).
Ha felszabadulok, rendelek tőlük több mindent is, már ki van szemelve.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest