- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha leírnám azt amit gondolok a témáról, a 6 éves regisztrációmat kockáztatnám. Jó lenne tudni mi van a dolog hátterében, mert egyszercsak nagyon elkezdte szúrni a szemét valakinek a topic, és ezt pökhendi, degradáló hangnemben "tudatta" a fórum lakóival, nekem ez b@ssza legjobban a csőrömet. Nem tudom, hogy az említett MODERÁTOR ÚR mióta ténykedik ebben a pozícióban, de biztos vagyok benne, hogy nem követte a topic életét több éven keresztül, döntését (finoman szólva) megalapozatlannak tartom.
Hova lehet fordulni ha maga a TISZTELT MODERÁTOR ÚR viselkedése szabályzatba ütközően indulatkeltő, közösségromboló? Parcit lehet keresni ilyen ügyben?
Természetesen daa-raa fórumtársról van szó elsősorban, nem tudom, hogy ez egyszemélyes döntés volt-e...gyanítom, hogy igen.Ezenkívül nem veszik észre, hogy saját maguk alatt is vágják a fát, mert ha egy ilyen aktív közösség máshova költözik, máris kevesebb lesz az oldallekérés, ha nem is sokkal, de ez csak egy topic ami így járt.
Hozzászólás törölhető.

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Mitsubishi R32CPU
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen daa-raa fórumtársról van szó elsősorban, nem tudom, hogy ez egyszemélyes döntés volt-e...gyanítom, hogy igen.