- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
Sziasztok !
Keresek 8910 dokkolót, dcv-4 et .
Ha akadna felesleg valakinek megvenném.
Köszönöm !!! -
ligeti8
csendes tag
válasz
stufen2 #20446 üzenetére
Van egy eredeti gold sirocco asszem miskolcon 60 ért. Face to face kellene megnézni . Nincs hozzá nagyon semmi de eredetinek tűnik képek alapján, meg én kértem róla további fotót csak időközben máshogy alakultak a dolgaim.
Volt white-om , tavaly karácsony előtt , media markt os számla volt hozzá, bt headset, mindene megvolt. 33 ért vettem, középső műanyagot cseréltem benne és 3 hónap múlva meghirdettem 60 ért ment el.
Mondjuk patika volt.Most egy feketét sikerült szerezni, sajnos szalagkábeles, de minden papírja szintén megvan. olcsó volt de drága a szalagkábel, mert együtt van a mechanikával ,kijelzővel ,nyomógombfóliával stb... gyakorlatilag a komplett telefon alaplap nélkül. Egyébként karcmentes.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
stufen2 #20331 üzenetére
Van nekem is egy fekete 8855-ösöm.
Nagyon rég óta megvan de szerintem tuti hogy refurbished. Bár eléggé jól megcsinálták .
Nagy értéket nem képvisel de mindenképpen különlegesség.
Volt szép kékben is annó, az nagyon bejött.
Amit láttam eddig az mind horpadt-kopott volt.
Ezeket ázsiai piacra csinálták, mint a 8850 gold -ot. Azért is ilyen leharcolt nálunk az állomány.
Annak az esélye, hogy egy gyáriba ne Isten "újba" fuss bele gyakorlatilag tényleg 0. -
ligeti8
csendes tag
Piros nyilakkal jelöltem a sajtolási pontokat.
A krómozás mindenhol tükörsima, nem buborékos, próbáltam kifényesíteni de csak jobban összemaszatoltam.
Kékkel jelöltem az imei tagolást,
Nokia corporation bár ez változhat, de a finneknél tuti.
Zölddel jelöltem egy kis gyári memóriahabra emlékeztető akku "pozicionálót", gyári apróság de jelenléte eredetiségre utal.Ennyit tudok elmondani a 8850 középkeretemről.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #20278 üzenetére
Nekem csak nagyon halovány emlékeim vannak előben ezekről.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
susu88 #20275 üzenetére
Über brutál ritka a nokia medallion 1-2-3 ...
Ilyen kis "ékszer" ami valójában egy kis digitális képkeret... -
ligeti8
csendes tag
Nekem is van 9 db swappom.
Amelyik nem xpress-es házzal volt szerelve ( magyarul csavar nélküli házelem ) az teljesen komplett, de mondjuk a 3510 es swappom az csupasz volt amikor megkaptam.
Befektetésnek nem rossz, de megértem hogy védőárat rakott rá. Német ebayen 200euro felett ment 2 hónapja...
Nehéz belőni hogy mennyit érhet... de ennyit biztosan nem. -
ligeti8
csendes tag
8800 simából mind made in germany.
-
ligeti8
csendes tag
Volt már kezemben "polírozott" 8910.... Hát az eladó el volt tőle ájulva...
Akkor mondtam neki, hogy én nem ilyenre gondoltam. Magamban : ez olcsóbb volt mi, mint egy új ház -
ligeti8
csendes tag
Be kéne árazni egy Ericsson t68 ast....!!! Fóliás, makulátlan, SWAP elvileg de ezt nem tudom bizonyítani.
Eredeti Ericsson akkuval, független és 100% hogy nem refurbished...
Köszönöm előre is a segítséget. -
ligeti8
csendes tag
Valaki tud esetleg Gyári eladó új 5210 "előlapot" ami sárga ződ vagy világoskék ?
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #20118 üzenetére
1000 forint alatt senki nem áraz
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #20074 üzenetére
Azt Minolta kolléga jobban tudja...
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #20070 üzenetére
Simán
-
ligeti8
csendes tag
-
ligeti8
csendes tag
válasz
KSparrow #19248 üzenetére
Igen. A 13 olcsó volt de akkor hirtelen kellett pénz, annak még doboza is megvan asszem. Buktam rajta de legalább jó helyen van.
Hát igazából olyan 20 már bevált ár az ilyen állapotúakért. Többért is kirakhatod. Maximum vissza alkudják 20 ra vagy kicsivel alá.
Azt is vegyétek alapul, hogy múlt héten elment a szemét is 8 ezerért...És ez azért dupla ennyit simán tud. -
ligeti8
csendes tag
válasz
Mulderpapa #19092 üzenetére
Ha zseb-kopott, de mindene egybe van, fékez még a mechanika és nem "kilő" + jó a mikrofon akkor látatlanban is 20-25. Persze nem azonnal lehet eladni.
Tegyél róla képet. Vagy küldj privátba. -
ligeti8
csendes tag
válasz
zorzy4 #19044 üzenetére
Ha a mikrofon működik, csak az a bizonyíték. A töltést vezető része a fóliának később fárad el valamiért. Persze lehet kontaktos is, de ezt az állapot tükrözi. Ha már szét kell szedni az már rég rossz. Régen sem szedte szét a mezei gsm-es, pláne ma. Csak szeretnélek megkímélni titeket a csalódottságtól. Mert én már megfizettem a tanulópénzét a 8910eknek. Nincs hozzá alkatrész, csak szökő évente. Ezeket szinte lehetetlen már felújítani, illetve fellehet de azon a pénzen simán kapsz egy kevés beszélgetéses bontatlant.
Most pont van német ebayen eredeti króm kislap hátra. 2 éve nem láttam eladót, most potom 8 ezerért itt van postával... -
ligeti8
csendes tag
Valakinek egy nokia mobil ?
Az eladó azt se tudja mi az amije van... Mondjuk így nem is ér sokat a 8910i...
-
ligeti8
csendes tag
Viszont rengeteg nokia dobozom van
A régi vágású "történet fotós "... Akad belőle cserére is
Holnap befotózom ha valaki érdekel az ilyen irányú aberráltság
-
ligeti8
csendes tag
2002-3 környékéről összes a4 es Nokia szórólap megvolt, aztán együtt az összeset eltüntettem. Azóta egyetlen egy darabot nem sikerült szereznem , viszont ebből a kihajtós keskenyből már nekem is akad.
-
ligeti8
csendes tag
A mobilkor magazinokról az a véleményem hogy amíg ingyen volt, addig pont megérte. Amikor kitalálták hogy ezért fizetni kéne és nagyobb alakban kiadni akkor rossz irányt vett a szerkesztőség is. Felületes lett és használhatatlan. Persze gondolom csupán a reklámok már nem tartották el. Létezik még ez az újság ?
-
ligeti8
csendes tag
Köszönöm a segítséget, majd jelentkezem !
-
ligeti8
csendes tag
Sziasztok.
Sokan ismertek, ritkán járok felétek.
Segítségeteket szeretném kérni ;
Nincsen valakinek véletlenül 8910-8910i nokia brosúrája ? Ez a klasszikus a4-es 2-4 oldalas kis színes nyomtatvány. Nagyon régóta vadászok ilyet, egy szkennelt változatnak is nagyon örülnék. Ha valakinek esetleg akad ilyen, befotózná vagy esetleg megvállna tőle, azt nagyon megköszönném / hálálnám. -
ligeti8
csendes tag
Sziasztok. Régen nem voltam.
Rátok gondoltam hátha érdekel titeket.
Nokia n97 mini nem jó a táccs része. 10000 forintért odaadnám.
Még nem retró...
Be lehet kapcsolni kártyát fogad. Csak akku.
Adnék hozzá pár régebbi siemens-t meg egy nagy marék
Nokia Bluetooth Headsettet (min 10 db)...
Valakit érdekel ne privátba hanem directmailbe : ligeti8 kukac hotmail.com -
ligeti8
csendes tag
Saint Saint....Sajnálom, hogy feladod.
Szerintem nem vagy drága. 8210 est elkezdheted felújítgatni de inkább rendelj kínából....
8850 black ennyit ér dokkolóval, szerintem korrekt hogy nem cseszi át a népet hogy eredeti.
A 8910 esnek meg kell a védőár, ráadásul a szépet ha olcsón adod akkor még aszt hiszik gagyi.Ezzel a hsz-el nem rontani akartam az üzleted...
-
ligeti8
csendes tag
Igen ezek az enyimek !
a 7700 csak dummy -
ligeti8
csendes tag
Ezzel a kis képpel térek vissza
-
ligeti8
csendes tag
én is tudtam volna kb 3 ezresért egy 7280 at ami szallagkábeles volt de inkább hagytam mert a gyári komplett háziko 16 ra jön ki . és akkor van egy tella amihez semmi sincs...
-
ligeti8
csendes tag
Minden kedves Retro fannak nagyon boldog Karácsont kívánok !
-
ligeti8
csendes tag
IGEN elismerem Hytech hírdetéseit mert különleges dolgai vannak más kérdés, hogy irreál drága..
Nem mindenki fog venni 50 ezrekért rca kábelt, sciroccot meg 200k ért...Ha már így kocsizunk akkor eddigi tapasztalat:
Cégünkben :
Citrom 2006 1,9 hdi jól megy, 3 személyes nagyon kényelmetlen,jól pakolható, nehezen melegszik , tud 7 et is fogyasztani 1 tonna áruval..ami elektromos az már most szívózikTransit 1986 1,9Szívo , háát mindenhol rohadt, de ment egy évig volt (mert pont 2 éve a citromot TK ra törték ), borzalmas zajos,szervó nélkül nagyon kellemes
, fillérekbe kerül minden hozzá, olaj legyen benne és kész, 300 ezerért ne várj csodát --- eladva
Renault espress 1,4 1996 , 5 liter benzin !!! városba 6 ! hatalmas hely igénytelen ,olcsó
T4 transporter 2,5 Ex-postás transporter, 4 hónapja van nálunk semmi különös...
Ami kopik cseréld , turbóst kerüld , kényelmesApám
astra G caravan 1,4 szép jó nagy, zabál , klímával már gyenge, 110ezer kilóméternél már lassan hengerfejes lesz !
Nevelőapum
MB 300ce szép , elegáns , "igénytelen" ezért szerettem bele a mercikbe, az automata sokat fogyaszt, tipus betegségek vannak de nem vészes, gázzal megy
FIat cinquecento 1996 hát hagyd ki ! Városba első osztályú , 7 litert simán befal, 1 éve van meg, ezen tanultam...
-
ligeti8
csendes tag
3120 c re találtam itthon új előlapot majd viszek mikor találkozunk 500ft
-
ligeti8
csendes tag
hmm ma jött egy 6233 as meg egy 7110 es ingyen
Mind a kettő megy korrektül ... -
ligeti8
csendes tag
nekem is van még egy benefon esc ! eladó
-
ligeti8
csendes tag
Nem szeretném erőltetni de tűzzünk ki egy talit január 9 re ?
-
ligeti8
csendes tag
Nem vagyok Audi párti ha márt Dojcs akkor Merdzsó.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
SyntaxeError #8947 üzenetére
Ezt a kesztyűtartót megcsinálom szünetben :
csak a 6600-t lecserélem egy titán 8910 re -
ligeti8
csendes tag
A 8850 es az egyik legjobb 8 as nokia ez nem kétség.
Igénytelen , nem sok hardveres problémája van szoft stabil és használat mellett is jól bírja az akku.
Talán annyi hogy nem nagyon szereti ha dobálják. -
ligeti8
csendes tag
Először ide teszem be.
Eladom a 8810esem ha kell valakinek akkor jelezzen
MŰKÖDIK angol-német eredeti házban bár az nem a legszebb gyári akkuval, bekapcsol de hívást már nem bírja az akku
15 pénz. -
ligeti8
csendes tag
válasz
Stimpy001 #8822 üzenetére
én is a komplett 8ast szemeltem most ki...
de
van egy pár s ha mindenből ha csak egy színt akarsz:
8110 és i 8148 és i
8210 8250 8260 8265 8270 8275 8290
8310 8390
8600
8800 8801 scirocco arte ukrain shappire
8810 8850 8855 8860
8910 és i de a simából kötelező a titán és a fekete isszerintem kihagytam még így is
-
ligeti8
csendes tag
-
ligeti8
csendes tag
múltkor tudtam volna egyet venni németbe 7 plusz postáért....
-
ligeti8
csendes tag
-
ligeti8
csendes tag
Senkinek sem kell ilyenkor bezzeg:
Dobozos BENFON ESC !
Nokia 2300
Dobozos 6810 -
ligeti8
csendes tag
Angliában árultak zsír újat még egy fél éve. 400 font volt. Egy percig nem gondolkoztam rajta.
Ugyanis valóban 10 ből 9 szar volt és ez minimál használat után jött ki. Vettem egyet mikor kint voltam Ausztriában a nyáron ronda öreg de megy . És fontban kifejezve még csak nem is 2 számjegyű összegértVan sok eladó motyóm...
A 7650 előlap nem nagy szám , a közkeret azért már kutatómunkát igényelne ha akarnál egyet, a 6650 házikó az finoman szólva érdekes.
A 8850 nem magyar de gyári és dobozos, a t66 az meg olyan amilyen
dolgok -
ligeti8
csendes tag
ERICSSON T68 (MÉG NEM SONY)
Zsír új, még fóliás, swappos , gyári akkuval függetlenül, töltővel....Mondjatok valamit róla, vagy érte....
Megvállnék egy 2300 tól továbbá egy dobozos 6810 estől is...
Nem számolom fel a gyűjteményem.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #8422 üzenetére
Csak a 6820 nem megy. De a többi hibátlan
-
ligeti8
csendes tag
Szép napot !
Hiszek a Mikuásban !Ma Suli után bementem a nagykeres haveromhoz, éppen alkatrészeket válogattak, érkezett valami nagyobb adag.
Mondja hogy van számomra valami nagyon érdekes dolga...
Kinyit egy dobozt, benne swap készülékek...hmmm
Első kérdésem mi pénz ? Legyen Mikulás egy tizes...
Egy tizesért vettem :
Swap dobozos zsír új
6810
1100
1101
2300
1110
3510és egy nagyon patent 2652 és egy 6820a-t
-
ligeti8
csendes tag
Azért nem akartam randomban nyomni mert az igazságtalan.
Persze lehet árazni.
..T66 nincs benne
r320s és a 2628 jár még hozzá
és egyébként egyik t39 sem makulátlan de szépek... -
ligeti8
csendes tag
Elnézést kérek mindenkitől amiért az elmúlt napokban nem jelentkeztem.
Sikerült megszereznem tesztelés erejéig a t39-eket.
És igazából eléggé elkeseredtem, mert sajnos az arány nem a legjobb
163 telefonból 44 hálóképes 60 nem talál hálót és van 59 ami nem reagál.Persze megtehettem volna hogy kiszórom őket, de valószínüleg ti sem örültetek volna egy hálót nem találó vagy éppen totál defectes telefonnak ...
Ezzel szemben ha ilyen áron adnám el a "krémet" az üzlet nem lenne rentábilis.
Elég sok mindenbe belevágtam már üzleti téren , de ebben inkább csak bukást látok.Ha van valakinek valami ötlete ossza meg ,
Elnézést kérek még egyszer.
-
ligeti8
csendes tag
Fullextra 5db
pszili 3db
earl 1
golya 12
saint 3ez 24 alakul
-
ligeti8
csendes tag
Így egyszerűbb
képek -
ligeti8
csendes tag
Pannonnal kapcsolatban:
Reggel 7 től szoftvereztek, mert egy olyan verziót raktak ami támogatja a gyors üzletkötést karácsonykor.
És elszállt a kismadár..... -
ligeti8
csendes tag
Figyelem !
Egyben eladó több mint 150 darab t39.
Semmit nem tudok róluk csak lefotóztam őket akksi nem nagyon van hozzájuk.
Van hozzá viszont egy nagyon nagy zsák gyári alkatrész, rezgő flipp, mikrofon ic-k...
450 euro az ára a zsák motyó meg ajándék.
Akit érdekel jelezzen
CSAK EGYBEN LEHET !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest