Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
KSparrow kollégával most hétvégén láttunk a piacon egy nagyon régi "tégla" Alcatelt. Sajnos a pontos típusát nem tudom, egyikőnket se nyűgözte le annyira, otthagytuk.
-
Earl_Muttley
őstag
http://hardverapro.hu/apro/regi_alcateleket_keresek_ha_valamid_van_ird_meg/hsz_1-50.html
De ha van valami Ericsson, az is jöhet.
-
KSparrow
őstag
válasz
Stimpy001
üzenetére
ez más cucca. Minolta5 a 1011 licenszekre utalt. a bal alsó motorola, a kék 3388 vagy mi a dene a felső sorban, a famintás ericsson, talán a j7 meg a t18 jobb alsó sarokban, tőlem vannak...
engem csak az 5200 érdekelne, de megvagyok nélküle, mert van 5300.
Meroly: ha kamerás zenetelefon, akkor 5300. leszteltem a kameráát, zsírállat. mmint 5310hez képest. az egész teefon egyetlen hibája, hogy a microsd-t csak 2GB-ig viszi. -
zorzy4
addikt
Korábbi hirdetésemnél feloldottam azt hogy csak egyben.
-
Stimpy001
aktív tag
Ebbe valaki nem akar beszállni? [link]
Engem csak a T18 és a 6220 érdekel közülük. És azért vannak érdekes darabok még benne, pl Xelibri -
Stimpy001
aktív tag
LOL, eladó mumifikálódott mobiltelefon:
[link] -
Stimpy001
aktív tag
Leütöttem egy 7600-t, egy burkolat csere viszont ráférne. Ez nagyon gagyi szerintetek?
[link] -
ligeti8
csendes tag
25 Fontért van egy 2300...
Akit érdekel privátban jelezze. -
Magnum_
nagyúr
erről is tudnotok kell
pszilit és syntaxerrort nem érinti
-
zorzy4
addikt
Erről tudnotok kell!!!
[link] -
Pastika
aktív tag
uh mekkora flamet indítottam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
KSparrow
őstag
nem, valamikor tuti meg sog szűnni. vagy ha nem is pont megszűnni, akkor átalakulni. ugyanis nem biztonságos. elég gyenge a kódolás,könnyű feltörni, és lehallgatni. persze nem annyira, mint az analóg NMT-t, de át fog alakulni. mondjuk akkor már totál más világ lesz. mikor NMT volt, még színes kijelző se (nagyon) volt (talán a legelső próbálkozások már megvoltak) ma meg mp3, 8Mpix kamera, Wlan, meg minden benne van a telefonokban. a jövő még kérdéses, de egy idő után a GSM is arra a sorsra jut, mint az NMT. lehet, úgy lesz minden, mint a GPS, azaz műholdas. fene se tudja.
-
meroly
veterán
válasz
Pastika
üzenetére
Wiki szerint japánban alapból nem volt gsm, ők a 3G frekvenciáival kezdtek és azt használták kezdetben csak beszéd, majd később adatátvitelre is.
A GSM világméretű hálózat a maga kötött frekvenciáival (900/1800 v 850/1900), nem lehet csak úgy megszüntetni, ez baromság sztem. Meg beszédre bőven jó a jó öreg GSM, adatátvitelre meg a 3G, különben a gyártók se gyártanának többsávos telefont.
-
Pastika
aktív tag
Valahol olvastam, hogy Japánban a közeljövőben teljes egészében átállnak 3G-re. Innen gondoltam, hogy pár év múlva itt is. Mondjuk ebből a szempontból maradhatunk harmadik világbeli ország

-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120
üzenetére
Amikor itt nálunk van vásár mindig kimegyek,reggel 7 körül mert,elviszik más gyűjtők.Múltkor pl. kétszer végigjártam a vásárt,nem találtam semmit csak a Sagem MW3026-ot,aztán mondom megveszem hogy ne üres kézzel menjek haza.Utána gondoltam megyek még 1 kört, akkor találtam meg a 1011-est meg a 8110-est

-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8
üzenetére
Ilyenkor arra kell gondolni,hogy ha meg nem mentél volna ki lehet pont akkor találtál volna valami kincset!

Mikor a 7600-t vettem nem volt sok kedvem ki menni a piacra,de csak rászántam magam és megérte!
Mennyiért adtad el?

#5847) KSparrow 193db Nokiád van?

#5848) pszili8 Én azt próbálnám ki,hogy mindannyian összegyűlünk,elvisszük egy megadott helyre az ÖSSZES telefonjainkat és kirakjuk a NOKIA márkát.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Pastika
üzenetére
Szerintem nem sokakat fog érinteni.. Talán Téged sem.. Bár nem tudom mennyire használod a telójaidat, de ahogy láttam korábban itt az emberek csak megveszik őket, és vitrinbe rakják és/vagy csak nézegetik őket. Gondolom egy nagy téglát Te sem használnál már... Oké, nem csak olyanok vannak retroban, de nem hinném, hogy emiatt a gyűjtőknek le kellene mondaniuk a hobbijukról..
-
Pastika
aktív tag
Szöget vert ma a fejembe egy gondolat... Mi lesz velünk, ha Abszurdisztánban (Magyarország) megszűnnek majd a GSM hálózatok?
Tudom, hogy ez legalább 5 év de akkor is... Nyomasztó lesz... -
meroly
veterán
válasz
csoda120
üzenetére
Ez elképzelhető, mert amúgy semmi külsérelmi nyom nincs rajta, ahogy a többin (5110, 6150) se, pedig egykorúak. Gyanítom hogy kinnhagyták a napon egy hosszabb időre
Pedig pont ez a Mulder-phone 
-
Pastika
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
drzsoo1
üzenetére
nekem is van hogy többször megy el. a samsungnak voltak még nagyon ocsmány gumiborkolatai. x450-en pl olyan, mintha megolvadt volna. már kikapartam belőle, mert letakarta a mikrofont. semmit nem lehetett hallani. a többinél csak a headset-takaró ogta össze a kezem, de az nem is jött le, szappannal meleg víz alatt se. ezek sajnos vagy "megolvadnak", vagy elérnek és eltörnek. a szilikon (pl 5140i) a legjobb, szigetel, és időtálló.
-
csoda120
aktív tag
Ez szerintem nem az elhasználódástól van,hisz vannak sokkal régebbi telefonok is amelyeknél nincs meg ez a jelenség.
Én arra tippelek,hogy a melegtől ragacsosodik,nyúlik meg a gumi,ha nagy hőhatásnak volt kitéve sokáig.PL kazán,radiátor közelében volt tárolva.DE,ha tévedek cáfoljatok meg

#5821) pszili8 Igen,próbálkoztam vele,de semmi
Valami más baja lehet,mert eddig,ha töltőre raktam akkor sípolt egyet,de most semmi
Arra is gondoltam,hogy talán az akksi nem érintkezik rendesen,ezért csak az alaplapot,kijelzőt,akksit fogtam össze,burkolat nélkül és úgy akartam bekapcsolni,de akkor se semmi 
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Stimpy001
üzenetére
Egyik ismerősöm vette nekem két éve budán egy GSM boltban, 25 E Ft volt, tehát nem Melba csokiért cseréltem. Ami miatt nem bántam meg, hogy dobozos, és gyakorlatilag sérülésmentes. Ez egy ipari telefonnál nem jellemző. Akksija még 2-3napot simán kibír. Egyébként van r310 is, abból vagy 4, sajnos valami miatt a ház szürke gumiburkolata mindegyiknél elhasználódott, ragacsos lett.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Stimpy001
üzenetére
Egyik ismerősöm vette nekem két éve budán egy GSM boltban, 25 E Ft volt, tehát nem Melba csokiért cseréltem. Ami miatt nem bántam meg, hogy dobozos, és gyakorlatilag sérülésmentes. Ez egy ipari telefonnál nem jellemző. Akksija még 2-3napot simán kibír. Egyébként van r310 is, abból vagy 4, sajnos valami miatt a ház szürke gumiburkolata mindegyiknél elhasználódott, ragacsos lett.
-
törölt tag
Üdv,
Remélem nem moddolnak ki, de mivel retro tel rajongó topic talán ide tartozik, h van egy "felesleges" komplett kék T65-ösöm (készülék+töltő), van hozzá egy eredeti SE mikrofonos fülhallgató is (ilyen fülre csiptethető). Lomtalanításkor került elő nálunk, egy gyűjtőnek szívesen eladnám vmi méltányos összegért

U.i. természetesen full működőképes
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8
üzenetére
Sok sikert a vadászathoz

Én nem tudok menni,mert délután 2-ig dolgozok...
Borzalmas dolog történt

Tegnap szét szedtem a 7710-eket.Magyar sw-s alaplapra ráraktam a jó kijelzőt,nem kapcsolt be,visszaraktam a töröttet,bekapcsolt.Nem volt időm újra szétszedni így elnapoltam.ma reggel újra megpróbáltam,de a jó kijelzővel a Magyar sw-s alaplap szintén semmi.Most délután újra és most már a törött kijelzővel sem kapcsol be

Nem törtem le semmit sem,szalagkábel nem szakadt meg,egyáltalán nem kapcsol be
Esetleg valamit "zsíros" újakkal összetapiztam?

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

club,715 ha érdekel priviben a többit

(a 8850-eken sztem utángyártottak a házak az illeszkedések miatt, de nem gáz)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na ez a mai piacozás nem hozott nagy sikert