- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Pont ma láttam ilyet a piacon töltővel együtt 1000ft lett volna,de ott hagytam!
Lehet lesz 9300-m
Még nem akarom elkiabálni,de reménykedek nagyon nagyon
Az a legkomolyabb,hogy ezt is elvileg egy 7650-re cserélem majd mint a 9210i-met
Jah meg talán egy Moto V66. Ez mennyire ritka?
-
pszili8
aktív tag
Azért mert 4-ből csináltam 3 db-ot ami 100%-os.Balról a 3. és a 4. van a polcon a másik kettő donornak van,a bal szélső contact service-s de a 2.működik tökéletesen.A 3. szinte új(22 h van az alaplapban)állapotú de az a baj ,hogy az akkutartó pöcke már csak egy van,az is repedt
Nem rossz ez a 8310,de nekem túl 'gagyifon' kinézetű. -
KSparrow
őstag
az a fém csak egy takarólap, hogy ne zavarják egymást és a vételt az IC-k. 3410-esen pl lepattintós fémlapok vannak.
ez egyben van a közkerettel, ha leszeded, sztem nem fog olyan jól rámenni, csak tökrevágsz egy jó keretet. ha megvan mellé a régi, akkor nem kell áttenni. szimplán nem lesz a másikon. ha nagyon át akarod tenni, próbáld meg hajszárítóval, de a Nokiába bemész,aasszem nyomtatnak ha kell. ezt még nem próbáltam, csak azt, hogy IMEI alapján megkérdeztem egy 1100 eladási helyét.
Sajnos a piac nem volt sikeres, már elvitték a 6510est.
amin tuti hogy a panelon van a matrica az az 5310. de az egy elég gyenge konstrukció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest