- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Magnum_
nagyúr
péntek, Bp, 8850 vkinek?
-
ligeti8
csendes tag
Nem, ez eléggé külön irányvonal.
Ugye adott volt a 7700 ami nagyon kis darabszámban jelent meg, szinte proto-ként.
Ez annak a továbbfejlesztett változata.
Közel van az s60 hoz semmiképp nem s80...
Olyan mint egy 6630 as szoft kb, írásfelismeréssel és pötyögős felülettel, bár ebbe én még nem másztam bele...Szintén nem lehetett kapni nálunk szolgáltatónál csak nokiánál és partnereinél,
Ennek ellenére van benne magyar. -
zorzy4
addikt
Mindenkinek aki jön vasárnap [link] Én fél 4től ott vagyok.
-
Stimpy001
aktív tag
Itt egy eladó Nokia rinGo ha valakit érdekel egész jó áron: [link]
Nagyon ritka típus! -
zombinyul
addikt
Jut is eszembe,LG G510-es nem kell valakinek?
Töltőm nincs hozzá,antenna nincs rajta,a hátlap kék,a többi szürke.Alkatrésznek jó lehet,a gombsor,meg a kijelző pl. hibátlanok -
zombinyul
addikt
válasz
Magnum_ #4951 üzenetére
Hiába,no,a nagybátyám a kezdetektől fogva cserélgette a telefonjait,elkapott engem is ez a betegség
8 éves korom óta foglalkozom telefonokkal(olyan 13 voltam,amikor először szétkaptam egy telefont,és sikerült is a joystickját megjavítanom az akkori T610-esemnek)és most jó nosztalgiázni,mik is azok a készülékek,melyekre olyan áhitattal néztem kisded koromban
Valamilyen szinten ebben nőttem fel -
-
Magnum_
nagyúr
fél órát próbálnék meg aludni délután (ha nem ébresztenének fel) és ti aztán aktívak vaytok.
mr.roly: grat a ranghoz is, meg mutter strapa telefonjához, be is bszott volna, ha elkeveredik, mit hallgattam volna
stimpy: tényleg jó az az eladó, de engem ez a típus egyszerüen nem vonz. persze gratulálok, emrt tudjuk, hogy ritkaság
minolta5: 7k-t azért, mert engem nem igazán érdekel, soknak tartok, ezért 1-2k-t adnék.
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #4924 üzenetére
Párom régi 6060-asán is már felül vannak a csíkok. Amióta a 128x160-as kijelzőt nyomatta a nokia, azok a csíkok felülre kerültek.
Amúgy tényleg jó böszme, nem is néztem még a méreteket. Összehasonlítva a 6230i-vel, hát ejha!
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #4922 üzenetére
Majd akkor összehasonlító fotókat is várok
Ez alapján a kép alapján sima S40 tűnik.... -
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Tegnap érkezett egy Nokia 6650. Először azt hittem valami klónt sikerült beszerezni, olyan fura a menüje. Valami kezdetleges symbiannak tűnik a cucc, átmenet a S60 és az S40 között. A használati utasításában is ez szerepel, szóval gyári a cucc, csak furcsa volt számomra: [link]
Van valaki másnak is itt 6650ese? -
zorzy4
addikt
Ma sikerült végre jó árban kapnom egy panasonic gd52 akkumulátort li-iont.
És kifizettem a vaterán vett motorola a830at. Már csak meg kell érkeznie az ft-ig. [link] -
pszili8
aktív tag
Megőrít már,úgyhogy inkább elrakom a dobozába
Nemtudom beállítani a rohadék djuice internetet.Valaki nem tudja véletnen a djuice Apn számát?Azért kemény ,hogy 50k-ért hozzádvágnak egy 5lapos angol nyelvű használati útmutatót...A kütyüt be tudtam állítani csak az internet nem megy még
-
Lacazr93
senior tag
Valakit nem érdekel egy Nokia 5140i?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest