Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dunc
nagyúr
Alcatel 715 imádtam !!!
-
GabeCivic
csendes tag
A vateran Van egy mot v70 7 ezerért antenna nélkül, mit gondoltok?
-
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
golya32
üzenetére
Minden megoldás érdekel, idő van bőven, ha biztos vagy benne, hogy javítható akkor megkörnyékezem Saint kollégát, hogy üsse le nekem... Nem olcsó a kicsike, de nem hinnem, hogy sokkal jobb ajánlatot fogok találni...
Kb mibe kerülhet a probléma orvoslása? S mi baja lehet? Alaplap? Köszönöm
-
meroly
veterán
-
GabeCivic
csendes tag
Az első hozzászólás
a 6110 is kultusz értékű?Jaj az a nec 606, milyen egy szépség...
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
golya32
üzenetére
Köszönöm! Szerintetek érdemes foglalkozni azzal a t66-al a vaterarol? Van olyan aki azt meg tudja javitani?
Illetve, Saint; nem vagyok vateran jártas, gondolom te igen... Ha a srácok közül valaki ért hozzá akkor ha utalok neked pénz és te leütöd az járható út volna? December végen hazautazok egy pár napra akkor át is tudnám venni a készüléket.
Tehát javítható avagy sem? Mennyiért? A 12 magyar ropi az horror ár érte? Köszönöm
-
KSparrow
őstag
-
Pastika
aktív tag
Büntetőjog államvizsga eredménye: 3! Még egy és kész, ott a kib@szott dr. a nevem előtt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zorzy4
addikt
Maláj melyik kommunikátor?
Golya Az első egy korrekt eladó,már vettem tőle, a második egy idióta. Fő attrakciója a 48000ft-os moto 3200 volt, de levette a beszólásaink miatt. [link] -
maláj
addikt
nekem mindig is 1 communicator volt a vágyam
nemtudom manapság mennyi pénzért lehetne hozzájutni
-
zorzy4
addikt
Ma sikerült 3310esből 3315öt csináln
i. Csak még a naptár, világóra, stb modding nem akar összejönni. -
GabeCivic
csendes tag
Van valakinek működő Nec e606-os készüléke? Mi lehet a forgalmi ára?
-
GabeCivic
csendes tag
Sziasztok!
Saint; sorry, hogy nem válaszoltam a privát uzenetedre. Helyzetjelentés; a Nokia 8850esed azóta megjárta Párizst és Stokholmot, illetve az íróasztalom szép dísze. Köszönöm.
Kilátásban van egy Nokia 8910es számomra, fiók mélyéről gyári burkolatban bézs szinben, várom már.
Továbbra is lelkesen olvasok és keresek gyári állapotú 8810est illetve a nagy álmom Motorola V70 és Ericsson T66 ha eserleg volna valakinek akar irrealis Aron, akkor érdekel.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Bocsi hogy ezt mondom, de az 5310 egy hihetetlenül érzékeny konstrukció (sokmindene szar), láttam egy konténert egy olyan 2-3 hónapja, a külföldi országokból összevásárolt rossz telefonok voltak benne. meg merem kockáztatni hogy minden 6. 5310 es volt.
Csináld meg add el. -
Earl_Muttley
őstag
Meroly:
Üdv újra körünkben!
Kicsitoff: Motorola Timeportot keresek ha lehet zöldet...
-
KSparrow
őstag
válasz
fullextra
üzenetére
ezek szerint az 5310nek is itt a helye. a le a 8,9,0,# gombjaim el vannak repedve. a teló 2 éves (sincs mert volt cserélve és új házat is kapott anno) a plexi tényleg az én bajom, de a gombok nem. hát vagy anyagfáradás, vagy nemtom. nekem anno a fényképezőm funkcióválasztó tárcsája tört le, tőből. mondjuk az szériahiba volt. lehet kifogtál egy ilyet, de az is lehet egy kopogtató szellem erősebben kopogtatott...
-
zorzy4
addikt
válasz
$lim*$hady
üzenetére
Milyen panák?
-
fullextra
tag
épp angolórán körmöltem nagyban a 8800-val, amikor letettem egy pillanatra majd újra kézbe vettem és idegesen konstatáltam hogy a 7es gombom félbe repedt... btw. semmi külső behatás nem érte, amikor leraktam tisztán emlékszem, hogy előtte nyomkodtam és semmi baja nem volt.. következő kinyitáskor el is repült a letört darab
hogy mitől? jó kérdés, ötleteket várok...
anyagfáradás? ha igen akkor innentől itt a helye a retro topikban
-
$lim*$hady
csendes tag
Lehet hogy páran röhögni fognak de unokatesómnak van 8 vagy 10 régi Panasonic telefonja amik amugy elég nagy nullák kiprobáltam őket de mindegyik működik és azt mondta nem kell mert csak állnak a padláson úgy hogy elhozom őket mást nem kirakom a polcomra hogy: háát igen ilyen idők is voltak...ki tudja talán egyszer még érnek majd valamit....
-
meroly
veterán
Srácok!
Jó rég nem jártam nálatok (ég is a pofám, kb így:
).
Após beleszeretett a kölcsönadott 6310i-be, így ha van valakinek nagyon szép és jó állapotú eladó, akkor kérem priviben jelezze!Köszönöm

-
pszili8
aktív tag
Ma egy havernak mutatom az új szerzeményeim,mondom Ericcson R520-at vadászok éppen.Ő meg lazán "nekünk van egy otthon,doboza mindene megvan csak otthoni telónak használtuk,a házon kívül nem járt",van hozzá BT headset,meg a régi infrás netre használták.Remélem nekem adja,ha megvan egyáltalán,azt mondta megnézi

-
ligeti8
csendes tag
Nem semmi ez a a kis BO

-
-
-
Ceree
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Detto. Klassz készülék volt, bár sohasem próbáltam élőben, a paraméterek és a képek teljesen lenyűgöztek.
-
gandol
csendes tag
Én nem vagyok gyűjtő, ezt a telefont régen használtam csak valahogy megmaradt. Pár év után lecseréltem egy Siemens SL45-re, akkoriban ez óriási ugrás volt, maga az űrtechnika, hiszen bővíthető a memóriája, mp3 lejátszó, egyebek. Még a Siemens is megvan, bár annak is az akksija halott.
Köszönöm a tippeket, utánanézek!
-
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Beocom 9600-hoz (Bang & Olufsen) keresek akkumulátort.
Tudna valaki tanácsod adni, hogy melyik Ericsson típusé jó bele?
Az enyém tökéletesen működik csak akksija egy órát sem bír. :-(
Üdv. -
ligeti8
csendes tag
Már egy tizesért lehet vinni az enyim, pont ugyanolyan mint amit golya linkelt vateráról.
-
golya32
senior tag
Esc nem jó?
http://mobil-telefon.vatera.hu/egyeb/benefon_esc_kartyafuggetlen_telefon_gps_el_185846667.html -
Magnum_
nagyúr
eladó az E72-m, full-full, ha érdekel vkit. pici pénzért. aprók között ott van
-
zorzy4
addikt
Marci mi kéne neked?
Saint tudod hány 6210-6310est szedtem szét.......
-
zorzy4
addikt
Na és akkor ma volt egy kis barkácsolás is. Egy 1000 éves sony walkman adapter, és egy fölös ugy. töltőből összeraktam egy telit töltőt. Aztán átraktam a timeport 250 kijelzőt. Na itt volt némi szívleállás. Tudni kell, hogy ez nem olyan szétszedem összerakom, lego játéktelefon, mint 6310es. Amikor betetten az új kijelzőt, tartókarmokkal szétszedtem az egyik oldalsó gombot. Mikor összeraktam azt és az egész telefont, akkor meg nem kapcsolt be. Szétszedés összerakás, és működik.
Annyi a bűne, hogy vodás, de én is az vagyok. -
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul
üzenetére
Mégegyszer köszi szépen

Nem tudom honnan szerváltad,de lehet nem is akarom tudni
Olyan retkes volt
Ilyen koszos elhanyagolt,lepusztult telóval még nem is találkoztam a régebbiek közt sem.Elég hanyag gazdája lehetett 
A 7650 meg mintha próbálna bekapcsolni,de csak becsíkozódik a kijelző
R310 meg takarítás után is ragad

A 6680-at szívem szerint használnám,de féltem

-
Earl_Muttley
őstag
Most lépek...
-
Earl_Muttley
őstag
Hogy érted?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
meggondoltam magam.
-
Earl_Muttley
őstag
Köszi a bókot.
Akksi 2-3 napot bír.
Sajnos ahányszor veszek valamit rajtam marad valami cserealap.
Van még ha kell egy picit romos 6210. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
egyéb kommunális hulladékot nem tudsz cserére felajánlani?

basszus, másodszor hagyom, hogy egy pubertás elött lévő 7 éves szórakozzon velem...
-
Earl_Muttley
őstag
Sajnos, hosszabb ideig marad, és kopott lesz, a napi használatos telefonom sajnos sok ilyennek van kitéve.
Majd érdekel, csak nálam a telefon esik, karcolódik, elhányódik, elég felelötlen tulaj vagyok.
Csere egy 6310 akksira? -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
6310i házat akkor nem?

-
Earl_Muttley
őstag
Motorola Timeportot, Flipes Ericcsonokat keresek.
-
zorzy4
addikt
Ja meg lett volna egy szép állapotú működő nokia 7200, kevésbé szép állapotú eladótól. Csak de 3000 alá nem tudtam menni és nem volt már csak 2000ft-om
. -
novinyul
veterán
Van itt pörgés ezerrel
.Most szereztem egy maku S55-t,minden tartozékkal
Már el is felejtettem hogy xenonos volt a kamerája 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És köszi!
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mit huztál?

i. Csak még a naptár, világóra, stb modding nem akar összejönni.

, még amikor én kerestem akkor sem.