- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #4894 üzenetére
Hát igen, gyönyörű az biztos, de sajnos nagyon-nagyon kényes. Eleve nem csak a kijelző körül van ugye üveg, ami alapból könnyebben törik mint a műanyag, hanem a billentyűzet fölött is. Én meg annyira nem tudok vigyázni rá mint egy hímestojásra, ezért nekem nem vált be. A hátlap meg szerintem ocsmány, bár legalább nem csúszott
-
meroly
veterán
Nálam a csúcspont az volt, amikor a siroccora vettem 25k-ért eredeti nokia házat. Aztán úgy sem tetszett és elcseréltem egy Lunára, persze buktam rajta a ház árát szinte. A luna meg leesett és berepedt a kijelző plexi, újabb tizenakárhány ezer ft, majd azt is eladtam. Nem jó befektetétés ilyen kategóriában a telefonbiznisz.... -
pszili8
aktív tag
Hát igen valamit-valamiért.Én először úgy voltam,hogy azért veszek régi telókat,hogy eladjam,de nagy részét nincs szívem eladni,meg van egy pár olyan telóm ami nagyon ritka de nem olyan értékes..Szóval inkább őrizgetem.Én el is teszem magam holnapra,holnap is nap lesz,jön a Novatel MiFi(DHL hozza) elvileg a 8910i-is,meg talán a 8810 házam..
Jóccakát mindenkinek
-
pszili8
aktív tag
Basszus ebben a hónapban túlléptem az éves telóra szánt limitet is de nembaj jönnek szépen sorban a szebbnél szebb telók.Hétvégén még vásározok is meg lesz fórumtali is(gázolajra hagyni kéne egy kis pénzt
).
-
pszili8
aktív tag
Tökjó most 1 éve h eladtam a 6300-ám és most találtam meg a dobozában az 512-es microsd-t ami gyárilag járt hozzá
-
pszili8
aktív tag
Szeintetek ezen eredeti az előlap?
-
Magnum_
nagyúr
srácok! megválok a 8850-től (töltő, dokkoló, 3db akksi, a 3. Trvor 1200mah-s, ma érkezett..), nem, nem fogom megbánni (ha igen, fogok még tudni venni)
oka: munkára visszahozom a 6310i-t, továbbá lesz helye a zsének is.
akit érdekel, írjon püt, kihagynám a vaterát, DE péntekig el akarom adni.
-
Magnum_
nagyúr
Srácok! sima Nokia 8800-ra akkor tutira felmegy egy 8800 sciroco ház?
-
-
mrlujoak
veterán
Sony Ericsson BeiBei, a hamutartó alatt, a fekete tokon.
UIQ modell lett volna, G702 lett volna a hivatalos típusszáma. -
meroly
veterán
Apám, ezek az arcok
Melyiket mondod ezen a képen?
-
Stimpy001
aktív tag
wáá, most olvasom hogy pont 5.-én lesz a tali? az egyetlen időpont ami nem jó
(
-
KSparrow
őstag
válasz
fullextra #4845 üzenetére
lehet, hogy a közte lévő betont verték szét, de az egész konstrukció (építménynek már nem nevezném) vitte tovább az energiát...
amúgy jó okkal kezdték el bontani, egy kocsi kihajtott daruval belement a felüljáróba...
azaz akkor már tervezték, de ez okot adott az elkezdésére. azóta az egyik fele már meg sincs, és már nem is tudom mióta olan a helyzet, hogy a BKV-s felét bontják, mellette meg egy bevásárlóközpontot húznak fel. sok értelme van, hisz egy(!) megállóra ott az europark.
-
fullextra
tag
válasz
KSparrow #4843 üzenetére
vasat légkalapáccsal bontani?!
najó, ha nem jön közbe semmi, megforszírozom énis... viszek 1-2, 8-ast mutogatni....
amúgy ma egésznap a 8850et használtam, bár vasárnap lévén nyugis nap volt.
továbbra sem tudja pár(30-40db) telefonszámhoz hozzárendelni a hozzátartozó neveket.
sim kártyáról természetesen.
ergo csak tel.számot ír ki név nélkül... hát mivagyok én?! -
meroly
veterán
6510 hm.....
-
Magnum_
nagyúr
egy 7110 megint elkelni látszik
lassan megint vennem kell -
zorzy4
addikt
Ja és 7. ker. bobek kávézó, 3óra.
-
csoda120
aktív tag
Voltam kint reggel a debreceni piacon,egyre gérebb és sablonosabb a felhozatal,ritka az újdonság
Egy 3310-est vettem töltővel 500ft-ért.
Esetleg amik emlétésre méltóak:
Sharp GX10i töltő hiányában működése bizonytalan volt 2k
SonyEricsson T300 újszerű állapotban vodás 2k(#4818) zombinyul Gratula a telefonokhoz
Mi lesz a mi biznájszunkal?
-
zombinyul
addikt
Nézd,jóformán csak az alaplapja van egybe
Átment rajta egy autó,de különben megy mindene,ki lett másik kijelzővel próbálva,még a joystick is tökéletes...
De elbiszniszelhetem,bár egy hát,plusz egy kijelző nem olcsó mulatság(a kijelző mondjuk sértetlen,"csak" a fóliája szakadt meg).
N70-es kijelző meg nem jó bele,pedig van egy nekem elfekvőben... -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Mai termésemokia N91 törött házzal és kijelző fólia hibával(ingyen volt,kipróbálva,működik,tehát csak ház és kijelző kell bele
),LG G510 szép állapotban,Nokia 3210 egész szép állapotban,meg egy GX17-es Sharp...Mindez egy J110-es Sony Ericssonért
A G510-es elég ritka jószág,nem? -
Magnum_
nagyúr
nekem a bp.-i tali kiesik... jövö vasárnap pl megyek, de szigorú shoping túra lesz csak
-
zorzy4
addikt
18. szombat?
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #4802 üzenetére
Bakker, pont a napokban néztem egy ilyet, mert a BT PAN-on kívül a céges notin sehogy máshogy nem férek hozzá a teljes nethez, a VPN minden esetben kell hogy kiengedjen, ahhoz meg ugye korlátozott net jár. BT PAN-al ment, arra voltam kíváncsi ezzel a mifi-vel megy-e....
bepe79: hm... nem rossz
minolta5: nekem csak a hétköznapok jók sajnos....
Most hogy kezdődik az egyetem, meg már főleg.
-
pszili8
aktív tag
Háhá nyertem egy ilyet egy nyereményjátékban
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest