Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8
üzenetére
fppphh... te vigyél papírt, ők meg kidobták...
na szép. Magyorország, én így szeretlek! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a navigációhoz ért valaki? mert itt fizetősnek írja, a Benefonnal meg ingyé megy.
most akkor- ha amit venni akarok, az (elvileg) legfrissebb Garmin térképes, a Nokia ingyenessé tette a szoftvert, akkor most én tudok ingyé navigálni, vagy nem? az, hogy ugat-e, hogy "mennyé jobbra barra fordulj fel" az mindegy -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Nem mozog a kép mind1
Egy kis történet:ma is sikerült megbizonyosodnom róla ,hogy az emberi hülyeség határtalan.Fél éve kb fateréknál a cégnél szóltak hogy a régi céges mobilokat el lehet vinni,nosza el is hoztam jópárat,kb 40db-ot(persze a legszebb 6310-est egy olyan ember vitte haza aki bevágta a fiók mélyére vagy odaadta a gyereknek
),ottmaradt kb 40db telefon(javarészt hibás,törött de alkatrésznek jó) azt mondtam ,hogy elhozom,de a srác mondta hogy csak akkor vihetem el ha hozok papírt,hogy megfelelő helyen megsemmisítem.Na telt múlt az idő a héten megkérdezem a srácot hogy mi újság a telókkal kéne egy roncs 8210-es,erre mondja ,hogy ja a telefonokat kidobtuk a kukába,óó mondom azt a büdös...hagynefolytassam...Volt benne 2110,6100,6310,8210.
Nembaj nemsoká selejtezik lefelé a 6300-ákat meg a 6303-asokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Magnum_
nagyúr
Nokia 8310-hez keresek billentyűzet fóliát!
Nokia 8210-hez keresek komplett házat (billentyűzettel) és billentyűzet fóliát!
Lehetőleg újat

nem felajánlást kérek, természetesen fizetek értük!
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32
üzenetére
kösz az infót! már egy n82-vel szimpatizálok. többen is mondták, hogy nem éri meg. pedig 14-ért nem sok, dobozzal (9500 link)
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Szokásos Ericcson,gyenge az akku..
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Örömhírt közölnék: Próbából 4-5 órára felraktam tölteni az Ericsson GF768-amat, és müködik.
Talál hálozatot 3-4-edszerre, de amint hívást indítanék kikapcsol.
Mi baja lehet? -
zorzy4
addikt
Van egy nokia 8850 hibátlan középrészem eladó, 1000ft
-
törölt tag
hali
én is most szereztem egy nokia 3410-et meg egy nokia 6030-at
mindkettő vodás és működő képes
-
TokLac
senior tag
Üdv!
Jöttem már kicsit én is. Lett egy szinte új Nokia 6230i-m, csak aksi kell bele mert fel van puffadva. Öcsém nekem adta dobozostól. Vodás, de már nem. Kap egy zsír új burkolatot és gombsort. A középkerete makulátlan. Ha minden igaz lesz nemsokára egy dobozos Nokia 6210-em és egy szép Ericsson T39-em. Ezek szerintem örök klasszikusok!

-
KSparrow
őstag
lehet eladon a 8850-esem. érdekel valakit? (akarok venni egy másikat) 5000 lenne. (egy másik komplett házzal)
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8
üzenetére
én a westendbe voltam mert kilazult az 5310be a töltőcsati, volt hogy egész este benne volt és nem töltött, mert nem csatlakozott, meg olyan is volt, hogy kiesett a töltő a telefonból. leadtam ezzel, meg hogy újraindul folyton a telefon, azaz csináljanak egy SWfrissítést (ezt alapból is kéne, adatvédelmi okok miatt)
megjegyzem, utolsó nap volt a gariból.
leadtam, a töltőcsatit megcsinálták, de a sw-t hagyták. namármost külön kértem, meg amúgy is kellett volna...
maondjuk mindegy, mert úgyis csak zenét hallgatok róla..
van 8310 és 6800 mellette...
gondolkodok egy jó állapotó 9500-n, most 14 ezer, dobozos, és csak fél évet használt, még a zsanérok is jók. (és ugye ez is wifi. megmaradt a pénzem az n93-ból. de lehet egy nagy fényerejű objektív lesz belőle... majd kiderül.) -
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika
üzenetére
Azthittem garis még
Az úgy télleg gáz,Nokiánál én nem nagyon birom a szervizest(az egyiket)úgy szedi szét a telefont amikor beviszed mintha egy darab szar lenne.Az 5800-án majdnem eltörték a hátlapot meg a sim ajtót,és ezek a nagy szervizesek.A mammutban a Nokiánál pedig majdnem elküldtek a qva anyámba hogy mit képzelek hogy oda viszem a telefont javíttatni. -
golya32
senior tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika
üzenetére
Mi lett a baja??Megint hangszóró?
Most ,hogy én is ütésálló telefont használok elkezdtem nézegetni milyenek vannak mostanság,a Sonim XP3 Quest Pro nagyon durva,miket kibír.Mondjuk egy mobilarenas tesztben a Sonim XP2-őt elverte a Samu B2100 ami harmadannyiba került mint a sonim.De azért nekem bejön,de nem vennék azt leszögezem. -
Magnum_
nagyúr
én asszem hétfő reggel azzal kezdem a napot, hogy veszek egy rahedli dollárt.
ebayeseknek jó hír, 200 alatt van a dollár-
-
KSparrow
őstag
Újabb marha a vaterán..
[LINK]
A minimálat nézzétek!! -
Stimpy001
aktív tag
Valakinek innen megigértem hogy ha megint rendelnék telótartó állványokat, szólok neki is. Hát most fogok rendelni de sajna nem emlékszem kivel beszéltem meg.
Rengeteg privim jön nap mint nap, nincs kedvem visszabogarászni ki is lehetett az.
Szóval akinek kellene az szóljon, mert legkésőbb jövő hétfőm megrendelném a cuccot! -
Pastika
aktív tag
Az a szép, hogy több mint egy hét után még mindig nincs kész arte...
-
Magnum_
nagyúr
na kinek van golya32-nek és minoltának köszönhetően felujitott 8310-ese?

-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
az csak alkatrésznek jó-- már. lepattant a csavar és nagy ügyesen kettétört a főpanel. amit tudok- leforrasztom, majd ha kell. lehet majdösszehozokegy 5110-6110 hibridet. majd meglátjuk. asszem van egy tartaékos 6110esem. majd ha van időm, szerelem egy kicsit.
-
pszili8
aktív tag
Sajnos csak vodás,de nekem nem számít,mert van mindhárom szolgáltatóhoz aktív kártyám,bár a vodást 20.-án letiltják ha nem rakok rá 3k-t
Kaptam a Siemens-el egy régi westel-es kártyát beleraktam a 9110i-be és kaptam egy SMS-t hogy 2005 májusban volt egy nemfogadott hívásom 
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8
üzenetére
Hát igen,egyébként azon csodálkozok,hogy aki ütésálló telefont vesz az általában lezúzza,de erre vigyáztak mint a hímestojásra,a fémkeret hátulján van 1 karc amit a nyitó csinált.Hétvégén láttam a vásárban egy M65-öt,pannonos volt,semmi nem volt hozzá,4k-ért árulta,nem akart engedni,ezt meg a vaterán megvettem kevesebb mint a feléért minden tartozékával.
-
ligeti8
csendes tag
Egy október 31.éhez mit szólnátok ?
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Eláruljam nekem hogy sikerült az érettségim? Le se szartam hónapokig, aztán az utolsó 2 hétben beilyedtem hogy most mi lesz, és akkor kezdtem el csak tanulni. Persze akkor sem reggeltől estig, kb 3 órát egy nap, és átmentem! Ez nem azt jelenti hogy követned kell a példámat, de szerintem aki odáig eljut azt már "átrugdossák".

-
KSparrow
őstag
de nekem ez most igen, mert emellett minden másra tanulni kell mert ez előrehozott. és ez a legfontosabb, ennek kelljól sikerülnie. Angol, ez kell e legjobb legyen.
a töri mindegy, arra tanulhatok napestig, akkor se marad meg, a agyar az fontos lesz majd tavasszal és a matek- hát az csak sikerül. a német úgyszintén, de az angol, ami mist van, okt21, az a lényeg. -
pszili8
aktív tag
Hát persze,hogy érdekel ezért vagyunk itt
Én egy időben úgy döntöttem,hogy csak Siemens-eket gyűjtök,de nem tudtam megállni,hogy csak egy márkát gyűjtsek,van minden márkából nagyon jó telefon.Számomra a mai napig rejtély az egyik Siemensem,amin CX75 felirat van,de a belseje S75,úgy kapcsol be hogy egy violinkulcsot rajzol fényből szal valami Music edition lehet,egyébként nagyon durván is szól.Viszont elképesztően lassú a szoftvere valamiért,szerintem prototípus lehet,de nem biztos.Kár hogy nagyon kopott.Az lenne még durva ha sikerülne összegyűjtenem az összes Xelibrit 
-
Stimpy001
aktív tag
Már alig várom!
Csak nem egy S6? Nekem is van egy karcmentes példányom, de sajnos e-plus függő...esélytelen a függetlenítés.
A találkozó jó ötlet, bánom hogy az előzőre nem tudtam menni, de a mostanin tuti ottleszek. Nekem mindegy mikor, csak lehetőleg hétvégi időpontban legyen. -
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001
üzenetére
S40-ből nem sok van,de nekem is van és karcmentes.Nekem ez már a második,az első nem működött de az akku jó volt,eladtam Minoltának,ő a telefont nekiadta Oldmobilnak,aztán egy hónappal később találtam piacon ezt a karcmentest,aztán Minolta visszaadta a töltőt,mert neki volt
Mostpedig az én új Siemensem,sztem nagyon korrekt vétel volt! 

-
zorzy4
addikt
Sehol senki? Pénteken vagy hétfőn megérkezik a gyűjteményem első siemens ritkasága (az s46ost elpasszoltam).
-
Magnum_
nagyúr
ezek az újoncok nagyon kemények itt... írtam egynek, hogy mennyiért küldene el postán egy rezgőmotort (6310), erre visszair, hogy csak a posta 1000HUF, mennyit tennék még rá.
úgy összesen gondoltam 500Ft-ra kb, kiindulva abbol, hogy bele egy boritékba (75Ft így a postaktsg...)
-
Pastika
aktív tag
Hu pörögtök rendesen! Főleg a fiatalok figyelmébe mondom, srácok ne akarjatok jogászok lenni! Mindig tudtam, hogy dúrva de azé az államvizsga anyagmennyisége felbas..a a pontot az i-re

Ligeti8: Nem felejtettem el ami beszéltünk, holnap megy!
-
Earl_Muttley
őstag
6210 úgy néz ki elkelt, a többi még eladó!
Akksik: Nokia akksi BLD-5 asszem
SE BST-36
Samsung X530 akksija. -
Earl_Muttley
őstag
Ksp: Sajnállak, hogy nem jött össze, de lesz még ennél jobb is.
-
Earl_Muttley
őstag
Melyiket?
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
megkapod érte a sagem telókat.
-
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
nekem kell a 6210 mit kérsz érte és milyen állapotban van?
-
KSparrow
őstag
nem vettem meg végül is az n93-at,
mert nem ment az optikai zoom valamiért
. a digitális jó volt, de az oprikai nem akart menni...
.most abban maradtunk, hogy megnézeti, és ha jó, akkor megveszem, ha nem, nem.

-
ligeti8
csendes tag
Vadiúj 6250 hátlap valakinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
),ottmaradt kb 40db telefon(javarészt hibás,törött de alkatrésznek jó) azt mondtam ,hogy elhozom,de a srác mondta hogy csak akkor vihetem el ha hozok papírt,hogy megfelelő helyen megsemmisítem.Na telt múlt az idő a héten megkérdezem a srácot hogy mi újság a telókkal kéne egy roncs 8210-es,erre mondja ,hogy ja a telefonokat kidobtuk a kukába,óó mondom azt a büdös...hagynefolytassam...Volt benne 2110,6100,6310,8210.
Nembaj nemsoká selejtezik lefelé a 6300-ákat meg a 6303-asokat 

aug. végén, de én ugye a sirocco ház miatt vettem... 

Annyiért a piacon veszek 4-5 telefont inkább
Kaptam a Siemens-el egy régi westel-es kártyát beleraktam a 9110i-be és kaptam egy SMS-t hogy 2005 májusban volt egy nemfogadott hívásom