Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
A simában van 12 óra beszélgetés , szereztem hozzá már eredeti dobozt is
Az i ben 3-4 óra van, swap dobozos, de ehhez is szereztem egy eredeti csomagolást.
Nem eladóak, ezek a befektetéseim.... -
ligeti8
csendes tag

Szerelem....
-
zorzy4
addikt
szili ez is dettó akkora.
saint az e72 ben van gps és már ingyenes.
ligeti muszáj volt, én 33
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika
üzenetére
Legyen 9-99-ig abba mindenki belefér
Szóljon ha valaki nem 
Saint: Bobek=felszállsz a 4-6 combinóra leszállsz a király utcánál és sétálsz míg meg nem pillantod bal kéz felől a Kazinczy utcát és a saroktól a Bobek 50m.Lehet hogy ez most olyan volt mintha kínaiul beszélnék?
-
zorzy4
addikt
Á szili hello. Ugye jól gondolom hogy a samsung a200 nagyon ritka, legalább is itt!?
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Az nem bug teee
Azt azért találták ki,először a 8110-nél,hogy lecsúsztatod a flipet ,és vár egy kicsit hogy a fejedhez emeld,és azután kapcsolja a hívást
Tudod egy 8910-est lassan kell felvenni hogy megtudják nézni a körülötted lévők mit is fogsz.
Egyébként nekem is felújított van,érezhető a különbség a gyári és e között.mozog a flipben a teló,na ez engem rohadtul idegesít,és hívás közben ez a mozgás hallatszik
Viszont a 8910i-m az úgy áll mint a cövek,meg se moccan 
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Márk legfiatalabb 15 éves.
-
Earl_Muttley
őstag
Saint: Bár a kérdés nem nekem szolt, de szerintem olyan 25 lehetsz.
-
Pastika
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Igazából én nem felújítottat, hanem eredetit szeretnék

8850-et el nem adok, örök a szerelem
Egyébként, nagyon komoly vagy a képen a 8910-zel, majdnem mint Daniel Craig a Tortában, és megmondom őszintén idősebbnek gondoltalak
Egy találkozóra én szivesen mennék, de az elkövetkező 2 hónap sajnos dúrva lesz, nekem ha minden jól megy decemberben okés volna, remélem Karácsony előtt is szerveztek egyet
-
Earl_Muttley
őstag
Ha már itt tartunk, én meg a legfiatalabb gyüjtö vagyok, valoszinüleg
-
golya32
senior tag
én a nec telókat gyűjtöm...
-
ligeti8
csendes tag
eladóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Pár apróság eladásra, hátha, privátban továbbiakat
-
Magnum_
nagyúr

igen, én nem úgy vagyok gyűjtő mint Te, ez való igaz. nagyjából el is értem azt a telefon mennyiséget, amik tényleg érdekelnek (jó, 1-2 még lenne, de ennél többet nem tudok szeretni
)golya: mennyi idős vagy?
amugy ez az "analóg óra" nagyon tetszik a 8910-en.
más telefonon is megjelenik ez?
-
zorzy4
addikt
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek van eladó olcsó, de nem végfokos r310-e?
-
Magnum_
nagyúr
pics a 8910-ről. egyik képen én vagyok.
-
-
Magnum_
nagyúr
értem én.
van hibája amugy a 8910-nek, de szokható. hivásnál, ugye kioldom a flipet, amig csuszik ki, addig nem él a vonal rendesen, miután teljesen kicsuszott, akkor tudok csak beszélni, pontosabban akkor hall a másik fél. na ezért engedem el a gombokat, hogy mielőbb kicsusszon, fél másodperc türelmem sincs.
viszont kurva massziv egy telefon, mégis remegő kézzel nyulok hozzá. persze most ezt használom az E72 helyett.
persze a 8910 sem annyira jo munkára, mint a 6310i, de ezerszer jobb, mint a 7110 (de azért 7110 (L) ill. a 8850-nél is jobb, bár az akkut leszámítva jo telefon az.)
de gyerekek, 8910-et kioldani, amikor hívnak. basszus, ezt érezni kell
csajomat csak csippantom, hogy hivjon vissza, csak ezmiatt.mi volt a gond a 2300 hangszoronál?
dobálja az a200 a térerőt?
-
zorzy4
addikt
2300 hangszóró probléma megoldva
. Holnap veszem hozzá a középrészt, és olyan lesz mint az új. de valahogy most a samu a200nak jobban örülök. Valami nem stimmel a téridőkutinyunban. -
KSparrow
őstag
tudom, off, de ez akkoranaaaagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError
üzenetére
a fejemben összeállt, de nincs türelmem begépelni

Ksparrow: oké, kb nekem is jo lenne ugy.
-
-
zorzy4
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
Én visszazárható nejlonban szállítom őket (őket, tényleg beteg, mintha személyek lennének). Hát mindennapira nem lenne jó ez a a200. Nem rezeg és csörög egyszerre és nem ébreszt kikapcsolva, tipikus samsung és motorola
. De érződik rajta hogy milyen drága letehet anno.
Dobjál. -
-
golya32
senior tag
Ha valakinek kell 3210 az is szólhat van 4db.
Sőt van 1 tökéletes narancssárga 3310 magyar nélküli is. -
-
zorzy4
addikt
Egy találkozó, úgy, hogy jön saint is? Naná csak szóljatok és foglalok helyet a jól bevált bobekba.
A 2300 teljesen fel lesz újítva, ház középrész, csak egy beszédhangszórót kéne találnom. Olyan kell aminek rugós a hátulja. Tegnap potyázzam is egyet, egy samsung a200as személyében. Nem vagyok nagy samu rajongó de kellet már egy ritkább festőkategóriás darab a gyűjteménybe. Független szép állapotú, hibátlan, és 300ft volt!!!!!
-
csoda120
aktív tag
Nem tudtam nyugodni és addig csűrtem csavartam míg elég szépen megoldottam!
Ugyebár elvileg egy 5300-t vettem volna 3,5k-ért,de azt visszamondtam,mert találtam egy végfokos E50-t 3k-ért
Elég szép állapotú,fehér középkerettel és még a bekapcsoló gumicsíkja is megvan

Hétfőn adja fel a srác,kedden elvileg meg is kapom.
Nem bírtam magammal,ezért most kicseréltem a kijelzőket az 5300 kontra E50-ben.Teljesen megegyezik a kijelző és tökéletesen működik.Mínélk hamarabb adni akarom visszafele,nem szeretem,ha más telefonja sokáig nálam van,álltalában akkor vannak a bajok...
Jah és pszili8 köszi szépen a youtube-os linket!Nagyon sokat segített

Az E50 amit most veszek:http://kephost.hu/image-2D69_4C9E7138.jpg
-
Earl_Muttley
őstag
Melyik adaptert?
Ha töltöre gondolsz, nincs hozzá.
Az jó ha mondjuk akksikat rákötök a polusokra?
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
6V
leszeded az adapter végét, és a + az akku + pólusára, a - meg az akku - pólusára. -
Earl_Muttley
őstag
Valaki elmagyarázná nekem, hogy kell bikázni?
+ egy kérdés: Hány voltos a Motorola 7200 akksija?
-
pszili8
aktív tag
válasz
SyntaxeError
üzenetére
Az egy Startac

Csináljunk egy rögtönzött fórumtalit
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError
üzenetére
nem nézek végig 10.4 percet. megírhattad volna, hol nézzük kb
amugy ez a kérdés mehet Mr. Roy mozis-telefonos topicjába. -
SyntaxeError
tag
Kis segítséget kérnék:
Itt van egy részlet a Játsz/Ma című filmből (mellesleg a kedvencem) és érdekelne hogy pontosan milyen Motorolát használ a filmben Michael Douglas???
Ha valaki felismeri kérem jelezze.

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika
üzenetére
a 3510/i-k nagyon jok, tudod, nekem is van

de miért 8910i? nekem a sima 8910 tetszik kizárólag...
ha eladnál egy 7110-est meg egy 8850-et, már meg is lenne az ára egy felujitott 8910-nek.
(én eladtam a máik hibátlan 7110-em, elég mindegyikből egy darab)
a fekete 8850-et meg már nagyon várom - egyébként most azért feketét rendeltem, mert ahonnan az elözöhöz a dokkolot vettem, ott csak fekete volt, így ugye gombhoz kabátot kicsit, de legalább akkor nem volt kérdés, hogy a 8910-ből a világos legyen.
8810 abszolút nem vonzz engem
most tényleg leállok egy időre. tudom, sokszor igértem, de most kénytelen is leszek.
mellesleg a hét közepétől már fővárosi gyermek leszek

-
-
golya32
senior tag
Valakinek eladó 8910 esetleg i jó állapotban?
Esetleg 8310 beszámítással? -
pszili8
aktív tag
-
golya32
senior tag
8850 alaplap melyik telefonnal egyezik meg 8210?
Tudom hogy azon nincs fent a flipp nyitó elektronika, de én úgy emlékszem mikrofon csatlakozó volt rajta..A kérdés 8850 ház melyik másik alaplapra megy fel?
-
ligeti8
csendes tag
Beszerzés alatt :
nokia 7270
nokia 6820
nokia 8850
nokia ngageqd
Mind dobozos full8850eladó lesz.
-
golya32
senior tag
Valakinek kell 8310 gyűjteményes darab?
Megjött a 6510 telóm és már nem használom a 8310-t.Mostanában volt 8600 is de az már nem olyan..
jobb a 6510. -
bwoay
nagyúr
-
pszili8
aktív tag
Köszi időközben rájöttem hogy a Motorola V8088=V51=V50
Tehát a V51 tényleg csak formailag különbözik a V50-től,de majd kedden meglátom,mi az igazság 
Pastika: jó a cikk, a porsche-s siemensek kemények,na ilyet művészet találni,bár nekem egy Porsche-s plexi is megtenné ME45-re,vagy S45-re -
Pastika
aktív tag
Ha úgyahogy megy az angol és akartok egy jó cikket akkor ezt [link] ajánlom!
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
hát akkor nincs mit tenni sajnos.
(#6163) pszili8:
pff azzal amit műveltek...

(#6195) Saint_:
az a fekete gyönyörű

nekem a kincsek a 7020, a 2146, meg a 609. /Update: lehet tudok kezdeni valamit a 7020-szal, mert lesz csavarhúzó ha minden igaz/
meg még lesz valami cucc vasárnap este (már megkaptam vna, csak a kedves fuvaros (anya) otthagyta vendégségbe.
most elutazott, de megkapja, és vasárnap este hozza. ) az is Nokia, de mág ilyen zsákbamacska.

Fullextra: a hajszárító nem segített sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X|S
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát ez nem jött be.

Azért tetszik mert gyufásdoboz méret kb
De engem a régi samuk közül nem sok izgat

)
. Holnap veszem hozzá a középrészt, és olyan lesz mint az új. de valahogy most a samu a200nak jobban örülök. Valami nem stimmel a téridőkutinyunban.
)
. De érződik rajta hogy milyen drága letehet anno.