- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pastika
aktív tag
Üdvözlet! Nokia 8810 akkumulátor beszerezhető valahonnan itthonról? Tudtok esetleg linket adni? Köszi
-
Pastika
aktív tag
Üdv srácok. Hozzám hasonló 8xxx rajongók figyelmébe ajánlom
[link] -
Pastika
aktív tag
válasz
meroly #22217 üzenetére
Anno én is szerettem volna. Meg is néztem, de egyszerűen annyira drága volt, hogy nem tudtam/akartam annyit rászánni. Úgy vagyok a gyűjtéssel, hogy nem kapkodom, ha hónapokig nem találok semmit akkor legalabb félre teszem a pénzt, ha valami igazi unikum képbe jön akkor tudjak lecsapni rá.
-
Pastika
aktív tag
Üdv a Kolléga Uraknak! Rég jártam nálatok, látom megy még a szorgos kis gyűjtögetés mindenkinél:-) Én most Siroccora vadászom, ha tud valaki gyűjteménybe illőt, ne kíméljen:-)
-
Pastika
aktív tag
Üdv a régi cimboráknak. Jó ideje eltűntem, de igyekszem csatlakozni a kollégákhoz ismételten.
Kivel mi történt, mennyire gyarapodott a gyűjtemény? -
Pastika
aktív tag
Üdv uraim! sajnos a 6650-nel nem nagyon tudtak mit kezdeni a Nokia mintaboltban sem..
Akinek lenne ingerenciàja, hogy életet leheljen szegénykébe az jelezzen már nekem priviben.
Saint: Valóban kezdesz elpestiesedni
A WP7-es Dell még mindig tervben van?
-
Pastika
aktív tag
Sajnos nem tudnak életet lehelni a 6650-be.. Ha vkinek van kedve barkácsolni szólhatna, mert jó lenne feltámasztani szegénykét.
-
Pastika
aktív tag
Nah megjött a BB9700. Nagyon komoly, elegáns cucc és nem spórolták ki a tartozékokat sem. Megrendeltem a BIS-t, holnap rápakolom a hivatalos OS6-ot aztán megnézzük hogy hasít.
-
Pastika
aktív tag
Sikerült ma egy Motorola Accomplit megtapogatni, azért az óriási volt a maga korában.
Kedden vagy szerdán lesz egy BB 9700 Boldom. Túl jó ajánlatot kaptam a telenortól, nem volt szívem otthagyni -
Pastika
aktív tag
Srácok van valaki, aki megtudna nekem bütykölni egy 6650-et? ( nem a fold, hanem a sima) SW-t tettek rá de nem megy, a szervízesem meg kezdi feladni.
-
Pastika
aktív tag
Gaborpecs: Vaterán kívül mennyit szeretnél a 8855-ért? Felújított?
-
Pastika
aktív tag
Összességében elmondható, hogy az általunk kedvelt zárt oprendszeres telefonok sajnos nagyonis letűnőben vannak.. Kiváncsi vagyok, lesz vajon még 8xxx, amik azért mindig is az egyediségről szóltak.
-
Pastika
aktív tag
válasz
pszili8 #10714 üzenetére
A BB9800 engem is megfogott, csak nem elég jó a támogatottsága. BB Appword még mindig elég macerás, már ha megy.. Az I4-ről eddig csak jót tudpk mondani, SGS-t nem
próbáltam, de ismerőseimnek van, ők elégedettek vele. Engem még a Palm webOS fogott meg (Palm Pre2-3) de ott meg aztán végképp semmi support.. -
Pastika
aktív tag
válasz
#43960832 #10710 üzenetére
Ööö szerintem pont, hogy felső kategóriában kaki.(bár az szvsz az E71 óta nem volt normális telefonjuk) A symbian jó(nem érintősbe) de eljárt felette az idő. Azt hiszem a 6310i, 8800 és hasonló iconokat el lehet felejteni... Van azért abban valami, hogy az Android, iOS, WP7 megöli az egyediséget.
-
Pastika
aktív tag
Olvastátok a WP7&Nokia összeborulást? Kivánxsi leszek
mi sül ki belőle.. -
Pastika
aktív tag
Motoroláról jut eszembe... Van köztünk olyan, akinek van Moto Mingje?
-
Pastika
aktív tag
válasz
selenge #10630 üzenetére
Persze izlések és pofonok. Én meguntam azt, hogy folyamatosan túrkáljak a registryben, főzött ROM-kat keressek, hogy egy normális telefont kapjak. stb. Nekem a szifon pont a stabilitás, egyszerűség miatt tetszik, persze van egy két dolog amit szokni kell, de ez megvan minden OS-ben. Szvsz a Vertu, Gresso ezek státuszszimbólumom. Az iPhone nem az, szerintem sosem volt az, legalábbis az én értékrendemben.
Lehet öregszem, de nekem mostmár az kell hogy buzerálás nélkül legyen egy megbízható smartphoneom, ezért vagyok iOs és Blackberry párti. Azt látom, hogy nincs meg a fragmentáció ha egy brand tartja kezében a HW-t és az SW-t. -
Pastika
aktív tag
válasz
selenge #10628 üzenetére
Ti mazohisták vagytok
Volt WiMo 5.0 és 6.5 de köszönöm.. A WP7 már elvből nem kell, menjenek a metro csempe felülettel a fenébe. Lehet hogy később fasza lesz, de most nagyon kiforratlan no meg ott aztán tényleg minden gyártó kütyüje tökegyforma.
Azért ne az legyen, hogy ájfonbuzi vagyok, és hogy flamet gerjesztek -
Pastika
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10593 üzenetére
Hogy jött az elhatározás?
-
Pastika
aktív tag
gaborpecs eladja a gyűjteményét? Vagy csak a 8850 és 8855 van fent Vaterán?
-
Pastika
aktív tag
Szemezek egy Blackberry 9800 Torchal
-
Pastika
aktív tag
Az igen, látom nem hagyott alább a lelkesedés:-D mostmár nekem is kell valami, nagyon rég gyarapítottam a gyűjteményt
gratulálok mindenkinek az új szerzemenyekhez. Zajlik még köreinkben a 8910 mánia, vagy valami újat találtatok ki?
-
Pastika
aktív tag
Üdvözlet az uraknak! Úgy néz ki rendeződnek a dolgok és ismét visszatérek a fórumba. Igyekszem visszaolvasni az elmúlt egy hónapot, hogy képbe kerüljek
-
Pastika
aktív tag
A héten kész a Nokia 6650, de nem a fold, hanem az első 3G-s nokia. Alig várom már!!
-
Pastika
aktív tag
Sikerekben és telefonokban gazdag új évet kívánok az uraknak! Igyekszem aktívabb lenni mostmár mint decemberben.
-
Pastika
aktív tag
http://mobil-telefon.vatera.hu/nokia/nokia_8800_sirocco_white_vadonatuj_1434458506.html
Hytech megint igyekszik eladni -
Pastika
aktív tag
Este rakok fel képek a gyűjtemény jelenlegi állapotáról. Képzeljetek még oda két 8910-et meg egy 6650-et
-
Pastika
aktív tag
Milyen volt a tali srácok, mondjátok csorbuljon a szívem
-
Pastika
aktív tag
Uraim, sajnos megint közbeszólt a sors, nem tudok menni. Vasárnap kora du muszáj hazaindulnom Bp-ről.
-
Pastika
aktív tag
Gáborpécsnek láttátok a 8850-ét vaterán? Odabaszós nagyon!
-
Pastika
aktív tag
Srácok vigyünk telefonokat a találkára?
-
Pastika
aktív tag
Lesz végül fórumtalálkozó?
-
Pastika
aktív tag
Lesz 6650-em!!!! De nem a fold, hanem a régi, első 3G-s Nokia! Hú de régóta szeretnék
.
-
Pastika
aktív tag
Ma egèsz nap 8910 volt nálam. Jófèle èletèrzès
-
Pastika
aktív tag
Mèg mindig van eladó carbon replicám!
-
Pastika
aktív tag
Megtaláltam fater règi 8600-hoz a dobozt. Már csak egy Luna kellene
-
Pastika
aktív tag
Na asszem visszatérek
Sikerült szerezni egy samu d250-et, Nokia 5070-et, nokia 6110-et
-
Pastika
aktív tag
golya! küldöm a képeket privátban, bocs hogy így elhúztam.
-
Pastika
aktív tag
5ös lett a vizsgám!!!! LEDIPLOMÁZTAM!!!
-
Pastika
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #8219 üzenetére
Igen, kicsit soknak érzek egy 30-40K telót egy ált iskola 2.osztályosnak diáknak. Tulajdonképpen még olvasni is alig tudnak... Na mindegy, analóg vagyok én egy digitális világban
Lemaradtam erről a fészbukos generációról
-
Pastika
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #8216 üzenetére
Általános iskola második osztályában már telefont használnak?
7-8 évesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged