- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Megint variál a megnevezéssel a Qualcomm
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Van v50 maradékok kell valakinek?
V50 telefon, akku szar kijelző ok, alaplap nem tudom
V3688 alaplap ok és független
V50 fekete ház antenna nélkül.
Nem akarok foglalkozni vele eladó
Ár 4e -
golya32
senior tag
6230i kell valakinek?
Hangszóró hibás, búgó hangot ad és alig lehet valamit hallani, gondolom cserélni kellene a hangszórót, ezüst ház nagyon szép állapot minden más működik, akku közepes állapot.
Anyámé volt, kapott helyette egy másik telót.
Ár 5e6230 is megvan azon szar a ház de működik az is független.
Ár 4e -
zorzy4
addikt
Stimpy, a másik Stimpy. [link]
-
zorzy4
addikt
Igen szuper volt. Köszönöm mindenkinek aki eljött! Én eladtam a 7600mat marcinak, és vettem egy samu n100at.
-
Pastika
aktív tag
Pics*ba megint lemaradtam egy jó buliról, a rohadt
büntetővizsga miatt -
KSparrow
őstag
ilen mini, mint ami pl az Iphone4-be is kell? (az amúgy nagyon brutál darab..a sim és a teló is)
amúgy az ME45 nem olyan régi, mennie kell a mostanival. nekem még a régi kártyám van meg, (3410eshez volt) és ment régebbi telóval is, (mint az ME 45) konkrétan mind 9110-zel, de még 2110-zel is, ugyanakkor most N82-ben van. amúgy az, ogy régebbi vagy nem, csak annyiban számíthat, hogy kicsit gyengébb a térerő vétele, de mennie kell.
nem korrodálódtak el a csatlakozók? lehet csak nem érzékeli (részben vagy teljesen) -
Magnum_
nagyúr
-
cigam
titán
Lehet szerezni/kérni régi fajta SIM kártyát?
Fiók mélyén találtam egy Siemens ME45-öt asztali töltővel, de nem fogadja el az újfajta SIM kártyát.
Van rá megoldás/trükk? -
Earl_Muttley
őstag
Valakinek van eladó Sagem MYX1-2 telefonja?
Akkora epic, azzal a fixhátteres kijelzöjével,hogy kell.
Ha valakinek van, sikítson értem!
-
pszili8
aktív tag
Jó vót' ez a tali
Vettem 5db telót:6310,motorola v60,samu n620,ericcson t10,r320.
Minolta:egész jó kis ketyere ez az n620,föleg öccázé'Namég a V60
Ráadásul made in germany
-
KSparrow
őstag
ha van valakibnek szakadt USB kábele, hozza már el, pls! csináltam LED lámpát, USB-vel, kapcsolósra, de sajnos amit USB-t szereztem egy rossz MP3-lejátszóból, az nagyon satnyán csatlakozott, és már fel is adta. szóval kéne olyan USB kábeldarab, amit be lehet dugni a gépbe, (szal nem aljzat) ugyanakkor a vége le van vágva/halott szal nem kell. köszi!!
-
Earl_Muttley
őstag
Jó talit mindenkinek!
-
ligeti8
csendes tag
akkor hánykor találkozunk ma ?
-
pszili8
aktív tag
Ha valaki tud, légyszi hozzon már egy Sony C1 akkut!
Csak kipróbálni kell.
-
KSparrow
őstag
JA, a tali az "új idő" szerint lesz négykor, éjjel óraátállítás volt, egyet vissza. (csak szólok, mert én majdnem elfelejtettem..
-
KSparrow
őstag
tsztelem és szerelgetem a 6820ast, sajnos a kamerája le van szakadva. mindenestől, a panelről, meg most hogy áttettem, a flip nem megy. (a régimen rossz volt a flip panel, már nem az. )amúgy ez ugyanaz, mint a 6800, csak tömörítve, BL-5C akkuval, 5irányú joystickkal, alap kamerával, és BT-szal.
-
Earl_Muttley
őstag
EZAZ!
Féléledt a C902.
Köszönöm minoltának a tippet, és golya32-nek, és KSparrownak a telefonajánaltokat.
-
-
Magnum_
nagyúr
ha valakit érdekel, a holnapi talin eladó lehet a fullos, új, vastag akksis 1610 és akár a full-full 7110 is
(1610: 5000,-Ft töltővel(!) - 7110: 13.000,-Ft töltővel.) hogy miért? mert akarok venni céges telefonnak egy Moto WX295-öt ill. lehet, hogy megint szeretnék egy Nokia 8910-et és más telefonra a 8910-en meg a 6310i-n kívül nemigen van szükségem.
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #7266 üzenetére
engem lehet érdekel.
valahogy megbótolhatnánk.
Anevemearl: nekem lenne egy Sonyericsson k510i-m, de orange függő.(megoldható).
na nekem végre boldogság van, mert megy a 6820a, (nem hagyom le az "s"-et, ez a neve, hogy 6820a) mmint eddig is ment ami volt, csak halott volt effektíve a flip kompletten (nem volt csatlakozás, leszakadt a csati) most már van egy jó gombpanelem. sajnos az új kamerája "le van tépve" a panelről, azaz forrasztásostul. mondjuk megvan.mmint a kamera.
életre keltettem egy újabb qwerty telefont. házcsere persze úgyanúgy ráférne erre is. -
Earl_Muttley
őstag
Kösz, ha nem éled fel a C902 akk elgondolkodom.
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #7265 üzenetére
hát jobb a 6230i de szar az akku idő, és nem bírom megszokni az 2sec csúszást a billentyű megnyomásakor
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #7265 üzenetére
-
Earl_Muttley
őstag
Szia!
Sajnos nem birok most 3kt kiadni, van egy biztos foglalásom amit már muszáj megvennem, + azért nem dobnám a c902-t a kukába, örülnék ha bekapcsolna még.
6230at nem nagyon akarok, mert kicsi a kamerája, és a belsö memoriája.
De azért mennyire kopott?
Egy kép? -
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #7263 üzenetére
ja dee igazad van, közben kiderült van hátlap
Így érdekel? -
Earl_Muttley
őstag
Nem azt kaptad a sagemekért cserébe?
Cserém semmi, de a 6230 a hátlap hiánya miatt már kiesik.
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #7261 üzenetére
azt szerintem nem veled cseréltem
De mehet csere is mid van? -
Earl_Muttley
őstag
Csak nem amit mi cseréltünk?
Sajnos a 6230 nem érdekel.
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #7258 üzenetére
3e+posta és nincs hátlap független jól működik.
-
golya32
senior tag
6610i érdekel valakit ezüst kicsit kopott független magyar menüs.
-
Earl_Muttley
őstag
mennyi?
Bár még bennem van a remény hogy feléled a c902. -
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #7255 üzenetére
van 6230 érdekel?
olcsón viheted. -
sdd2
veterán
válasz
Earl_Muttley #7255 üzenetére
Sajna nincs nekem.De a hardveraprón körbenézhetsz addig míg nem jelez valaki, hogy van.
-
Earl_Muttley
őstag
Köszi!
Ha nem jönne össze valakinek van olcsón kamerás, mp3mas telefonja? Vodás vagy független kellene.
-
sdd2
veterán
válasz
Earl_Muttley #7253 üzenetére
Ez tényleg mázli.Szorítok hogy működjön.
-
Earl_Muttley
őstag
Köszi!
Még mázli hogy gyüjtö vagyok, van 1-2 másolagos telom.
Most a 6310-be van a kártyám.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #7251 üzenetére
Akku ki és szárítod napokig, aztán reménykedsz a csodában.
-
Earl_Muttley
őstag
SEGITSÉÉÉÉÉÉÉÉG!
Vízbe esett a C902-m.
Mit tegyek ilyenkor, nem volt még ilyen.
-
zorzy4
addikt
Dobtam egy hátast.
[link]
-
Magnum_
nagyúr
de télleg, dumáljuk át! kinek mit kell vinni?
ksparrownak viszek 3D szemcsit meg 8310 lepattant házat. -
Earl_Muttley
őstag
Jó fórumtalit mindenkinek!
Egyébként a régi csatis SE-k közül müködik a T230, és a K300.
Ha valakinek a tali után marad olcsó eladó teloja az dobjon meg egy privivel. Köszönöm.
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #7246 üzenetére
6820
Na most sárgulok az irigyságtől
Nekem csak dummy van 6822Ma éán is kint voltam a piacon.Egy SE K700i vel tértem haza ami angol menüs és nem veszi a töltést.Most nincs kedvem kinlódni vele,majd este megnézem,hogy mi lehet vele!
ERICSON T10 előlapot ígértem valakinek (rózsaszín) Elhoztam!A gombsora gumi,ebből gondolom,hogy utángyártott,de elég minőségi,nem recések silányak az élek.Akinek kellett kérem jelentkezzen
Kb 1 hónapja konkrét céllal járom a piacot,hogy találjak egy 2villás motorola töltő (V550) de sehogy sem találok.Írtam a debreceni topicba,hogy helyben le tudjam rendezni,de ott sem írt rám senki sem.
-
KSparrow
őstag
voltam a piacon, a 2300 nem lett meg, de lett egy 6820a. Végre meg tudom csinálni az eddigimet.
-
pszili8
aktív tag
[link]No comment!
-
skajwa
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szép állapotú Motorola StarTAC érdekelne vkit? Írjatok ajánlatokat pü-ben! -
Pastika
aktív tag
Nokia 8210hez nincs valakinek középső része? Sajnos levan törve egy darab, így a burkolat lötyög mint a fene...
-
pszili8
aktív tag
Jó lesz ez a találkozó érzem!
-
Earl_Muttley
őstag
Sajnos a körülmények nem engedik, + nem engednek mert becsuszott1-2 xar jegy.
Pedig még a 1610-est is elkunyeráltam volna. :-)
Meg vásároltam is volna.
De a következön már foglalhattok asztalt, megyek. -
Pastika
aktív tag
Úgy néz ki lesz 8910(i) még nem döntöttem el, hogy titán 8910 vagy fekete 8910i. Jó lenne mindkettő de úgy má nem óccsóó!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #7223 üzenetére
azért probáld meg megoldani, ha tudod.
-
Earl_Muttley
őstag
Én a talira magamat igértem még a mikor szervezkedtetek, de sajnos úgy alakult, hogy nem tudok elmenni, sajnálom.
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #7219 üzenetére
de, jaja, mert a samsungot csak ajánlottam. ez családi, szal ezt nem adom el. néha még használjuk. a sharp Gx 10i még a fórumtaliig bizonytalan, lehet szombaton (remélem) lesz belőle egy 2300. nagyon remélem. de ehhez ezeknek kell teljesülnie: kinn legyen az eladó, kihoza a telefont, más ne vegye meg előlem, (múlt héten lett vna a biznisz, de okt 23 miatt valszeg ne volt piac, péntek meg suli volt) és bele kell menjen a cserébe.
-
Pastika
aktív tag
Jóféle Samsung X450 nincs valakinek eladó???
-
ligeti8
csendes tag
like
-
ligeti8
csendes tag
Kis előleg :
-A60 400-
-valami kamerás siemens 600- + 1 akku
-c55 400-
-nokia 5070 ajándék új közkerettel 800- no akku+bk gomb
-nokia 2100 1300- fóliás no akku
-Nokia 8110 1300- átfestett,
-Nokia 6670 2500- működik no akku
-Nokia 6310i 2000- no akku
-Nokia 6510 1000- no akku
-Nokia 8210 2000-no akku
- ERIK gh 198 300-no akku
-Nokia*2 1610 300- /db-no akku
motorola m3688 és m3888 500-no akku , hátlap3410gyári zöd(ajándék közkeret,hátlap és bill),8210(sok db,fehér,fekete), 5510kék (sok db,hátlappal)3100(komplett)pink, új gyári előlap 1000-
3220-6020 szereletlen kk , gyári 400-
7210 előlap narancs,2*szürke,új , gyári 500-
7200- plüsselőlap szett, 3 különböző, új, blister :500
8310- 2*csak előlap fehér : 800NINCS ELŐRE FOGLALÁS-ELŐVÉTEL, bobekban kp, csere....
-
Magnum_
nagyúr
én nem tudok sok mindent vinni, söt, semmi extrát nem tudok vinni, csak magamat
-
Stimpy001
aktív tag
Én a talira csak a különlegességeket viszem, semmi értelme 20db 8850-nek vagy 8910-nek...ilyeneket úgyis látott már mindenki!
-
ligeti8
csendes tag
Akkor én is elviszem a feka tesókat (8910/8910i)
Sok mindent lehetne vinni... -
KSparrow
őstag
Érdekes CIKK, főleg az utolsó előtti bekezdés volt újdonság... nekem legalábbis.
-
KSparrow
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest