- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Hűű mi megy itt....rég jártam erre de ez nem semmi
-
Stimpy001
aktív tag
Továbbra is vennék egy leharcolt 6510-est, ha valakinek van, ne tartsa vissza
-
Stimpy001
aktív tag
Üdv az Uraknak. Kezd összeállni a 6510 sorozat, köszönet a lila házért Minoltának, már csak a bele kellene. Szóval aki emberi áron megválna egy működő 6510-től (állapot mind1, csak menjen), ne fogja vissza magát.
-
Stimpy001
aktív tag
Mivel elég rossz minőségű a fotó, többen írtátok priviben hogy soroljam fel a telókat, hát tessék:
Alul:
- Bosch 909 Dual S (full doboz)
- Siemens S40 (full doboz + bontatlan dokkoló)
- Nokia 3530
- Nokia 2300 fóliás (+1 bontatlan gyári elő+hátlap)
- Ericsson T28 fóliás
- Ericsson T29s fóliás
- Nokia 8800 (ez az egy nem tökéletes állapotú, angol menüs, de bőven szépnek nevezhető)
- Nokia 8855 fóliás (!!!!)
- Nokia 8850 fóliás
- Nokia 7250 (+1 gyári elő/hátlap szett)
- Nokia 7210 fóliás
- Nokia 6510 4 gyári színben bézs/piros/v. kék/s. kék (a bézs full dobozos)
- Nokia 6650 fóliás (!!!!)
- Nokia 7600
- Nokia 6150 3 gyári színben (zöld nagyon ritka)
- Nokia 6110Felül:
- Nokia 8210 fóliás 4 gyári színben
- Nokia 8250 fóliás 4 gyári színben
- Ericsson T68m
- Nokia 7110
- Bosch 908
- Bosch 909
- Bosch Com 607
- Bosch Com 738
- Siemens S6
- Bosch ősmodell (pontos típusát nem ismerem, töltő nélkül, dokkolóval)
- Nokia 3110
- Nokia 9000 Communicator (töltő nélkül) -
Stimpy001
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos fájó szívvel meg kell hogy váljak gyűjteményemtől. Természetesen darabonként is eladó, több darab esetén adok kedvezményt! A legtöbb teló új, fóliás, amelyik nem az is gyűjteménybe illő állapotban van. Postolok egy képet a telókról, privibe érdeklődj ha valamelyik érdekel és mondok árat rá! Először ide rakom ki mielőtt bárhol is meghirdetném, szóval tesék tolongani, ami megmarad az hétfőn megy Vaterára. Jó csemegézést!
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/195/img0630wj.jpg/][IMG=http://img195.imageshack.us/img195/4293/img0630wj.th.jpg][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
-
Stimpy001
aktív tag
Üdv a topiclakóknak! Egy jó ideje nem jártam erre, a gyűjtés részemről szüneteltetve autóvásárlás project miatt, de a jelenlegi gyűjteményem teljes darabszámban megvan még! Hamarosan visszatérek!
-
Stimpy001
aktív tag
Azért nem csak a telókból vannak retro különlegességek, érdekesség képpen nézzétek meg ezt az első szériás Walkman-t 1981-ből!
[link]
Már véget ért az árverés amikor megtaláltam, de valami eszméletlen áron, 1025USD-ért (217.000Ft) ütötték le!
Szóval ezügyben is érdemes mindenkinek körülnézni otthon! -
Stimpy001
aktív tag
Uraim! Kedves ismerősömnek vennék egy 8310-et, akinek van eladó példánya, ne tartsa vissza! Köszi!
-
Stimpy001
aktív tag
-
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
selenge #8790 üzenetére
Volt nekem mindenféle avatarom, olyan szmájli is. Van egy klónom is itt a fórumon, a másik Stimpy, számok nélkül.
A linkelt telót tényleg lehetetlen beszerezni, mivel status:cancelled, tehát sosem került forgalomba, csak papíron létezett a teló, esetleg proto szinten.. -
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
selenge #8492 üzenetére
Egyáltalán nem egyedi telefonokról van szó, sőt még nem is limitált széria.
Egészen véletlenül a Mercinél dolgozom, és ezek a német Mercedes-Benz Financial Services leselejtezett régi flottás telefonjai. Sima 9110, csak rá lett nyomva egy felirat, semmi extra. Amúgy már hirdeti egy jó ideje, de ennyiért esélytelen.. -
Stimpy001
aktív tag
Nokia 8800 és Moto Aura találkozása
[link] -
Stimpy001
aktív tag
Én is beszállnék a T39 projectbe. Honnan van a csávónak 150 db ugyanolyan telója? 1-et használt, 149 meg tartalék?
Gondolom valami lecserélt flotta lehet.... Próbálj meg még faragni azon az áron. Vagy 50et vegyünk meg, a többit is árulhatja egybe, szép kerek szám!
-
Stimpy001
aktív tag
Ahhh, most egy ilyenre vagyok ráizgulva
-
Stimpy001
aktív tag
Azta hogy pörög a topic, mint a régi szép időkben!
Teljesen el vagyok havazva melóval, de hamarosan visszatérek!
Kicsit átszervezem a gyűjteményem, vannak kiszemelt áldozatok (T28/T39 összes gyári színben), meg lesz pár eladó telóm is!
-
Stimpy001
aktív tag
Hát nem tudom, nekem semmi ilyen problémám nincs az iPhone-al, a wifi és a GSM antenna is sokkal erősebb mint az előzőnél, távolabbról is szépen látja a wifi jelet, és ahol eddig nem volt térerő, most vígan telefonálok. Ezzel a hogyan fogod dologgal kapcsolatban nincs tapasztalatom, én a várárlás napjától invisible shield-et raktam fel előre-hátulra-oldalra.
-
Stimpy001
aktív tag
Jó látni hogy újra beindult a topic! Ezeket a limitált autós telefonokat énis szívesen megnézném, linkje van valakinek?
-
Stimpy001
aktív tag
Én a talira csak a különlegességeket viszem, semmi értelme 20db 8850-nek vagy 8910-nek...ilyeneket úgyis látott már mindenki!
-
Stimpy001
aktív tag
KSparrow: király a 7250, bámulatos egy roncsból mit tudtál kihozni! Respekt!
-
Stimpy001
aktív tag
Akkor most hétvége a fórumtali, jól emlékszem? Jópár telóval készülök, csak van azért olyan közte amit eléggé féltek. Ugye nem járnak oda a Bobekba enyveskezűek? Csak mert ahogy láttam a képeken ki lesznek pakolva a telók az asztalra, és semmi kedvem folyton figyelni megvan e még mind..
A minap hozzájutottam egy nagy doboznyi alkatrészhez, főleg Nokia meg Siemens, sajna én nem sokra megyek vele, elviszem aztán mehet a turkáló!Elajándékozom az R320 T28 házaimat is, csak a helyet foglalják!
-
Stimpy001
aktív tag
Ezek a másolatok mind használhatatlanul gagyik, egy forintot nem adnék értük. Énis csak azért vettem meg anno mert 2 simes qwerty billentyűzetes telóra volt szükségem. Kinézetre és tudásra rendben volt, de a kezelése rémálom!
Miért is olyan fontos a a nyamvadt rádió amikor ott a telón a saját zenegyűjteményem, és a milliónyi internetrádió alkalmazás?
Költői kérdés volt, ne tereljük off irányba a topicot! -
Stimpy001
aktív tag
Vagyok, nem múlt el a lelkesedés csak épp a múlt hónapban annyira kiköltekeztem magam hogy októberben semmit telót nem veszek. Na jó egy 7600 becsúszott, de az még felújítás előtt van!
iPhone=játéktelefon?Háááát ezt meg se hallottam!
Amúgy ha áll még a fórumtali, mint korábban is jeleztem, szívesen részt vennék rajta! Csak mondjátok mikor! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #6896 üzenetére
Az enyémet benyelte a posta.
Mármint a telót töltővel együtt. Annyit sikerült kideríteni hogy aznap nem a szokásos postás kézbesített, a posta szerint átvette valaki. Szerintem meg a beugró postás csávó szépen elrakta magának. Indítottam egy ügyet a postán de nem fűzök hozzá sok reményt. Pedig olyan állapotút annyiért nem fogok találni
A sors nem akarja hogy 8110-em legyen... -
Stimpy001
aktív tag
Valakinek innen megigértem hogy ha megint rendelnék telótartó állványokat, szólok neki is. Hát most fogok rendelni de sajna nem emlékszem kivel beszéltem meg.
Rengeteg privim jön nap mint nap, nincs kedvem visszabogarászni ki is lehetett az.
Szóval akinek kellene az szóljon, mert legkésőbb jövő hétfőm megrendelném a cuccot! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
KSparrow #6736 üzenetére
Eláruljam nekem hogy sikerült az érettségim? Le se szartam hónapokig, aztán az utolsó 2 hétben beilyedtem hogy most mi lesz, és akkor kezdtem el csak tanulni. Persze akkor sem reggeltől estig, kb 3 órát egy nap, és átmentem! Ez nem azt jelenti hogy követned kell a példámat, de szerintem aki odáig eljut azt már "átrugdossák".
-
Stimpy001
aktív tag
Már alig várom!
Csak nem egy S6? Nekem is van egy karcmentes példányom, de sajnos e-plus függő...esélytelen a függetlenítés.
A találkozó jó ötlet, bánom hogy az előzőre nem tudtam menni, de a mostanin tuti ottleszek. Nekem mindegy mikor, csak lehetőleg hétvégi időpontban legyen. -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6698 üzenetére
Meg is érdemli aki használt vibrátort vesz....(hányósszmájli)
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #6561 üzenetére
Ez a bézs szín nagyon szép, sajnos az enyém a zöldes árnyalatú lesz
Néztem énis ezeket, de ilyen ezüst színben nem gyártották, és nem is tűnik túl jó minőségűnek a ház.
Egy ilyen sötét kap alapján nem lehet megmondani milyen állapotú a teló, majd ha megjön, eldöntöm kap e új házat a kicsike -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6555 üzenetére
Figyelem!
Fontos!
Én meg megkérek mindenkit hogy ajánljon fel nekem Nokia 7600 és 6250 és 8810 telefonokat lehetőleg bontatlan csomagolásban 2év garanciával! Egye fene egy lila 6510 is jöhet, de akkor már meg hívj egy sörre!
Úgy néz ki a 7600 hamarosan megérkezik, pénteken adták fel Ausztriából.
Akinek van már, egy kérdés. A jobb alsó sarokból hiányzik valami? Vagy az gyárilag olyan?
Ócccó volt, nem bírtam ki hogy ne vegyem meg -
-
Stimpy001
aktív tag
Igazi retro feeling monochrome kijelzővel, 2010ben a Nokiától!
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6440 üzenetére
Miért kéred ki? Van nálad fiatalabb itt? Nem hinném...
-
Stimpy001
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged