-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Stimpy001 #5778 üzenetére
Egyik ismerősöm vette nekem két éve budán egy GSM boltban, 25 E Ft volt, tehát nem Melba csokiért cseréltem. Ami miatt nem bántam meg, hogy dobozos, és gyakorlatilag sérülésmentes. Ez egy ipari telefonnál nem jellemző. Akksija még 2-3napot simán kibír. Egyébként van r310 is, abból vagy 4, sajnos valami miatt a ház szürke gumiburkolata mindegyiknél elhasználódott, ragacsos lett.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Stimpy001 #5778 üzenetére
Egyik ismerősöm vette nekem két éve budán egy GSM boltban, 25 E Ft volt, tehát nem Melba csokiért cseréltem. Ami miatt nem bántam meg, hogy dobozos, és gyakorlatilag sérülésmentes. Ez egy ipari telefonnál nem jellemző. Akksija még 2-3napot simán kibír. Egyébként van r310 is, abból vagy 4, sajnos valami miatt a ház szürke gumiburkolata mindegyiknél elhasználódott, ragacsos lett.
-
drzsoo1
aktív tag
Itt a picinyem. Ismerősök közül többen megijedtek, mikor meglátták, egy 18éves srác percekig nézte mert nem akarta elhinni hogy tényleg gsm telefon. Hiába, idén 10 éves.
-
drzsoo1
aktív tag
Itt a picinyem. Ismerősök közül többen megijedtek, mikor meglátták, egy 18éves srác percekig nézte mert nem akarta elhinni hogy tényleg gsm telefon. Hiába, idén 10 éves.
-
drzsoo1
aktív tag
-
drzsoo1
aktív tag
-
drzsoo1
aktív tag
Első telefonom egy Motorola International 2000 volt, 1994-ben. Ma is megvan, működik, 8W-os, hordozható, kb 8 óra készenléti ideje volt fénykorában. Természetesen nagy sim-et kér. A másik igazi gyöngyszem egy gyakorlatilag új Ericsson r250pro, dobozában, független, összes gyári tartozékával, 25E Ft- ért vettem 3 éve. Teszek fel róluk képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged