- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Ez szerintem nem az elhasználódástól van,hisz vannak sokkal régebbi telefonok is amelyeknél nincs meg ez a jelenség.
Én arra tippelek,hogy a melegtől ragacsosodik,nyúlik meg a gumi,ha nagy hőhatásnak volt kitéve sokáig.PL kazán,radiátor közelében volt tárolva.DE,ha tévedek cáfoljatok meg

#5821) pszili8 Igen,próbálkoztam vele,de semmi
Valami más baja lehet,mert eddig,ha töltőre raktam akkor sípolt egyet,de most semmi
Arra is gondoltam,hogy talán az akksi nem érintkezik rendesen,ezért csak az alaplapot,kijelzőt,akksit fogtam össze,burkolat nélkül és úgy akartam bekapcsolni,de akkor se semmi 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Valami más baja lehet,mert eddig,ha töltőre raktam akkor sípolt egyet,de most semmi