- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
Apollyon #34699 üzenetére
Akksi ugyan akkora, mert a közkeret közös. 8250 ázsiai-ausztráliai piacon volt forgalmazva, felénk ritka. Kínában felújítottak 7től mennek, amik olyanok, mint az új, az ebayen árulják (valaki vett itt vmilyen kínai felújítottat és azt mondta jó a minősége). Itthoniak elég leharcoltak és jóval drágábbak. 8210-et olcsóbban is be lehet szerezni kb 5-6 körül. De ha szépet akarsz akkor ehhez még 3 körül lesz a gyári új előlap akkufedő. Akksi 2-3 nap, többet én ezekből nem tudtam kihozni. Igazából a két telefon között a háttérvilágítás meg az előlap a különbség a többi ugyan az, de majd a többiek kijavítanak ha a belső paraméterekben van vmi eltérés. Hja meg a 8250 hátlapján van ilyen hullám, minta festve, de kialakításában ugyan az, mint a 8210-é.
-
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
Apollyon #3114 üzenetére
Hát én ugy gondolom,hogy majd 20-30 akár 50 év mulva lesz értéke egy ilyennek.nem nekem hanem majd a fiamnak.Ha tehetem nem fogok eladini 1et se söt még veszek amig találok,de az én szemebe csak az ujnak van értéke!konténert rakhatnák tele azokkal ami kiállitáson voltam egyszer,és az elsö amit megláttam egy 6210es amin nem látszik a nokia felirat,elég gáz szerintem.
-
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Apollyon #2985 üzenetére
Szerintem 2-3 ezer között, nem tudom hogy honnan szerzik gigatelbe csakis akkor teszem be a lábam ha máshonnan nem tudok szerezni valamit. Drágák.
Nem tudom hogy honnan szerzik a dolgokat gondolom a Nokiának van egy két elfekvője még.
1000/db az előlapa fekete mindenhez jól megy :d
-
meroly
veterán
válasz
Apollyon #2979 üzenetére
Nyilván szebb és minőségibb a fém, a szálcsiszolt 8800-mnál nincs szebb, minden nap gyönyörködöm benne, de használni kényelmetlen, mert:
1. csúszik
2. hideg
3. nehéz
A műanyag pedig ha jó minőségű, akkor nem csúszik, súlyra is rendben van és hidegnek sem hideg. Ettől függetlenül jól elvoltam fele 1,5 évig
A 8210 megint csak nagy szerelem, nem is emlékszem már mennyiért, de tudom hogy akkor egy fél havi diákmunkabérem ráment a kicsikére, de imádtam és mindenki megcsodálta. Akkor még a mini láz égett és ez volt a 6510 mellett a legkisebb nokia.
Csak ennek is mint több 8xxx szériának, van pár hibája. A kijelzőm pl kontakt hibás lett és a hangszóró se bírta sokáig. De ezek az alkatrészek manapság fillérek. Akkor persze drága volt. Egy cserén jutottam túl, a másodikat már nem vártam meg, beújítottam 40k-ért egy 3100-ra -
amanoba
őstag
válasz
Apollyon #2928 üzenetére
én ebay-en is láttam korábban 20+10dollárért szállítással, de eltűnt vmiért kicsit érdemesebb kivárni, bár tudom nehéz.
a piac dologhoz meg bolhapiac az ajánlott, bár nem tudom Pesten hol vannak ilyenek, Miskolcon azt tudom, hogy havonta egyszer, vasárnap szokott lenni.
DE! a legjobb ha dolgozik ismerős tőlünk nyugatabbra, és kiküldöd flohmarktra, egy egész doboznyit vehet kb 3 euróért!
-
KSparrow
őstag
válasz
Apollyon #2928 üzenetére
ez nem gyári. és elég drága.
a hátlap külön van. az antenna meg a közkeret része.
én egy szem ezresből vettem, sajnálom, hogy drágább az előlap, mint amennyi volt maga a telő(pláne, hogy jó)... piacon érdemesebb figyelni.
jobb állaoptú telefonok olyan 4000 körül mennek tudtommal. vaterán meg találtam 2 gomsort, együtt kemény 200.. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Apollyon #2928 üzenetére
na, ilyet még nem láttam.. az enyémen az antenna takaró külön volt a hátlaptól, szerintem az a gyári megoldás.. keress egy olyat, ami jól működik, az antenna takaró és a bill jó állapotú, aztán vaterán meg vadászni rá 500-1000Ft-ért egy fekete elő-hátlapot
srácok, nem klón. iphone, stb jellegű telefonoknál vannak, 8210-et szerintem nem éri meg másolni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Apollyon #2924 üzenetére
a haz lehet kopott, de a gomb maradjon jo allapotu, gyari es az antenna takaro se legyen karcos. Elolapot hatlappal 500-1000ft korul tudsz venni, teljesen jok. Tehat 5-6-7k-bol meguszhato a dolog. Javaslom a fekete szint, ami nekem volt,csak eladtam, kb 1 honapja. Tettem fel ide is kepet rola, miutan felujitottam.
-
KSparrow
őstag
válasz
Apollyon #2774 üzenetére
ezazm amit most én se tudok, mert a 3210est írják mindenhol, és az 1999-es, a 8210 is '99es. ugyanakkor ott a 8810, ami '98-as, és szintén beépített az antennája.
mondjuk beépített antennás telónak nem a legelső, csak a Nokiák közül.
a Hagenuk MT 2000 is beépített, a legelső a beépített antennások között, amin van játék (tetris) és a háttérvilágítás színe is cserélhető, ha jól tudom, de Minolta5 tud bővebb és pontosabb felvilágosítást adni, hoszen ő egy dobozos példány boldog tulajdonosa..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest