Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
voltam a westendben és megnéztem a HTC legendet. azért az sem egy szar telefon.
-
pszili8
aktív tag
Voltam vásározni,vettem is 3 dolgot:Ericcson S868,Motorola V50 új,gyári töltőállvány,Nokia 6150 Sat,volt egy samu p300 amit megvettem volna de elkelt mire visszamentem,volt egy dobozos 6600 is de bordó volt,ezért maradt.Valaki tudja mit jelent a 6150 SAT?

Meg is van mit jelent a 6150 SAT!SAT=Sim Application Toolkit,a sim kártyáról futtat hálózati szolgáltatásokat. -
golya32
senior tag
Hát jobban megnézve annyit tud a 6600 mint a panasonic x701, akkor inkább még sem kell.
Maradok a 6290 nél. -
golya32
senior tag
kell egy 6600, beindultam rá, valakinek eladó beszámítással?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika
üzenetére
micro sim adapter 800HUF-ért.
-
maláj
addikt
nekem a 6600-ámon kívűl tetszik 1 másik nokia is csak nem tudom a típusát

összecsukható és nincs antennája
-
TommyX_
őstag
Itt lenne a 2 kedvencem

http://kepkezelo.com/images/ockbd7vh5s9k059nlhj3.jpg -
Pastika
aktív tag
Első körben Stimpyt kérdezném, mert ő az érintett leginkább. Hogy lehet megoldani, hogy az iPhone4-ben használt microsimet a régi telókba belepakold? Van vmi spéci átalakító?

Ligeti8: bizony nem egy gyors folyamat. Egyébként grat én most látom, hogy tag lettél!

-
ligeti8
csendes tag
Micsoda pörgés lett itt kérem !
Nekem is van egy full feka kis 6600ám
Már meséltem hogy az volt az első saját pénz bőlvett nullperces telóm...A 8-as nokia már pontatlan meghatározás az esetünkben

Pl: a luna egy fos, sajnos 8800 is jobban kopik mint az átlag.(Prémium anyaghasználat ?)
Ezért a mondatért lehet 10/9 en megköveznek , de én a 8310 est és a 8210 est sem tartom igazi 8 as prémiumnak. Szépek-okosak, de inkább 7xxx be a 8310 essel
, 8210 pedig valami 6os üzleti kategória ( bár ahoz nem elég strapa)Meg azért nem csak a Nokiát szeretem, voltak ott jó kis siemensek (s 55 forever ) meg állat kis Panák x300 meg a kis zseni t39 ericsson nem beszélve sony-ritkaságairól ( a fúzió a japók és a swédek közt szerintem eléggé szarul sült el)
Bunkofon gyűjtéshez rengeteg idő kell mert szépet olcsót találni egyre nehezebb. De azért megmozgat...
-
pszili8
aktív tag
-
Pastika
aktív tag
Tudja valaki, mizu van meroly kollégával, eltűnt nagyon.

Úgy biza 8xxx 4EVER
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Hátha szerencsém lesz

(#7442) Dj Tommy 6600 nekem is nagyon bejön
(#7444) KSparrow Nálam a favoritok:E50,7710,6800,9210
Ma Novinyul segítségével sikerült megcsinálnom a 6680-am

Zsír új gyári előlap van rajta és rendben működik.Majd egy hátlapot kell rá vennem,mert a jelenlegi karcos és a bekapcsológombot másikat kell rátenni,mert ez direkten van.Akksibetételnél bekapcsol -
golya32
senior tag
3315 sw-s 3310 vagy 3330 érdekelne.
-
golya32
senior tag
6230 vagy 6230i-t cserélnék 6600 ra
-
maláj
addikt
amúgy milyen áron mennek most a 3310-ek

-
golya32
senior tag
Már nagyon sok típust kipróbáltam, összes nec-et, siemens, motorola, bos, de most visszatértem a nokiákhoz nem is nagyon kell más, de a 8910i nagyon bejött.
Mellette a 6290 fut, igaz hogy nincs wifi de nagyon gyors teló. -
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow
üzenetére
nekem most elkelni látszik az E72, de arra gondoltam, hogy nem veszek rögtön megint E72-t (iphone4-re nem lesz most sokáig zsém a lakás felujitás miatt
), hanem vennék egy E90-et, vagy htc wildfire-t, vagy valamit olcsobbat, amit éppen megérné. vagy 9300
még kitalálom. vagy Stimpy adja diszkont áron az i4-et 
-
TommyX_
őstag
Nekem a 2 favorit telo: Nokia 6310i és a 6600

-
csoda120
aktív tag
Annyit beszéltek a 8850-8910-8910i telókrol,hogy a végén még én is rákattanok egy beszerzésére

-
zorzy4
addikt
Na van egy eladó vagy cserélhető philips xenium 9@9 tellóm. kp 2000ft nem rezgő akkuval. Az alja le van pattanva de elég szép állapotú.
-
golya32
senior tag
felraktam a vaterára, majd meglátjuk mi lesz.
Saint a tied megmarad mert idáig az a legjobb telóm!
A titán ház az simán veri a feketét, sokkal szebb.Ráadásul megy a camrym-hoz mert az is bézs

-
golya32
senior tag
Hát lehet hogy megmarad, így már tetszik, aztán majd 1x eladom, ennek úgysem megy le az ára.
Viszont van másik bézs esetleg érdekel?
Azon viszont szakadt a fólia, van új csak forrasztani kellene, meg nincs fékező görgő. -
golya32
senior tag
válasz
Pastika
üzenetére
Vettem egy titánt a Saint-tól abba beleraktam az i belsőt, ezt használom folyamatosan.
Ez meg teljesen fekete, a ház tökéletes sehol egy karc, nagyon szép, végül is szokható a kék, egy leddel, de az sms-t nem nagyon látom.Annyira azért nem tetszik lehet felrakom a vaterára, esetleg érdekel?
-
golya32
senior tag
a baloldalit kiiktattam így már ok.
-
golya32
senior tag
hát igen 2db erős led lett beforrasztva, akkor ezt b@szhatom.

-
golya32
senior tag
Kérdésem van,
8910-ből van olyan ami kék háttér világításos?
Nekem most van1 de majdnem kifolyik a szemem tőle, ez gyári lehet? -
pszili8
aktív tag
Most értem haza bp-ről,gazdagabb lettem egy v60i bliszteres előlappal és egy V50 antennával.Sajnos az említett gyűjtőnek nincs weboldala,de ha elmentek a Ferenczifon gsm-be ott megtnézhetitek.És akkor a beígért képek:
(IMG:/dl/upc/2010-11/282963_dscn0685.thumb.jpg) (/IMG)(IMG:/dl/upc/2010-11/282963_dscn0687.thumb.jpg) (/IMG)(IMG:/dl/upc/2010-11/282963_dscn0683.thumb.jpg)(/IMG)
Ezeken kívül használok most egy teljesen karcmentes t28-at olyan mintha most vették volna ki először a dobozából,féltem is
Egyébként vélemény a vasról(v60),illetve titánról ugyebár?
A v60 plexije azért homályos kicsit mert fóliás!A képek feltöltése elég gányul sikerült,nemtommiért 
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
Ez nem volt off miért így írtad? Egy retro telefont nem azért veszünk mert jó vagy nem, hanem mert tetszik, ritka, vagy érzelmek fűznek hozzá, vagy csak úgy. Külömben sok samsung, motorola és néhány más márka is a levesbe menne. De 11000 tényleg sok 7-8000 a reális egy szép állapotúért. Ennyiért szokott is lenni. Én holnap lehet hogy beszerzek egy vajszínűt.
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika
üzenetére
én ennyit nem adnék ki egy ericssonért. lehet megéri, de nekem nem kéne. (nemtom, de nekem az ericssonok mind ugyanolyanok. ha lenne egy jó, lehet, nem adnám el, de most amiket "beújítottak", pl wap, úgyse használom, szal tökmindegy, egy t10 is elég lenne, de akkor meg már inkább egy 3310, azon jobb játékok vannak, meg nekem amúgy is kicsi a kijelző az Ericssonokon. )
-
Pastika
aktív tag
Megjött a T39m!!
Nem karcmentes, de szép. 2002 körül de sokat gondolkodtam, hogy ezt vegyem vagy már az akkoris elavult 8850-et... Akkor győzött a 8850
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow
üzenetére
nem ígérem, hogy lesz időm, erőm (meg én portrézni szeretek, hozz modelleket - apropó, modellek, tegnap este Symbolban fehérneműket muattak be playmate lányok, ott voltam, jó vót, biztos készült pár jó kép
én persze vendég voltam), de a szemcsit mindenesetre odaadnám. -
KSparrow
őstag
EZ se normális...[link]nem is gyári.
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
háát még nemtom, lehet szombaton bemegyek. de mi is fotózhatnánk... amit beszéltünk...
ma leejtettem az 5510est (ami különösen nagy probléma, mert ugye patent új matt előlap...)
aztán végülis... a plexit rendesen lecs*ezte a lépcső... mekkora mák, rajta volt a fólia, és csak az ment szét,..^^ ^^ szal megúsztam..
nekem meg lehet lesz egy Nokia autóstelóm, ha minden igaz, ő. -
Stimpy001
aktív tag
Jó látni hogy újra beindult a topic! Ezeket a limitált autós telefonokat énis szívesen megnézném, linkje van valakinek?
-
zorzy4
addikt
Marci, nálam maradt a 1610 használati.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszi ! Bár a regisztrált napok számából már nem tudom mi is lehetnék ....

.

!