- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Ne aggódj én sem,volt fateromnak egy KA08-a(csak azért vette mert gyorsan kellett egy dual-simes) na ezt egy hétig használtam,de pont elég is volt.
Végül elcseréltem egy szép felújított E50-re(amit aztán tesóm megkapott szülinapjára,és totál leamortizálta
) valamint 20k-ra.Szegény gyerek nem tudta mit vesz
-
pszili8
aktív tag
Azért volt a 6300-ból 2db mert volt nekem egy kártyafüggetlen,haveromnak meg volt egy zsír új T-mobilosa,és neki független kellett volna,így elcseréltük és lett 1 zsír új telóm
Muterom még ma is a 6300-át használja van benne 630 óra beszélgetés de semmi baja,nincs és nem is volt.Kb számomra itt értek véget a jó nokiák..Még erre az erdos-ra kíváncsi leszek,bár ha úgy elb*asszák mint az n97-et nem kell a kutyának sem.A Nokia még nem adta ki,de már vannak kínai koppincsai,és elég jó minőségűek,és a menü is full Nokia.
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #5088 üzenetére
Látom ez a 6300 bejött. Én is sokadszorra térek vissza a 6230i-hez.
minolta5: hát kötött a keret, de annyira nem. Igazából nincs semmi ami tetszene. Ami szóba jöhet és az ellenérv:
6303 - fém
6303i - fém
3720 - durung, rossz a perem, gyenge akku
Ezért gondolkozom az utángyártott műanyag házon 6303-ire.. de az meg fos....Azért jó hogy a 6230 mindenkinél ott figyelt. Annak idején nem tetszett. Akkor volt asszem 6101-em meg 7270-em és azok sokkal menőbbek voltak.
-
pszili8
aktív tag
Az én volt telefonjaim:
Ericcson T10
Nokia 3210
Lg B1200(jézusom)
Nokia 6510
Sonyericcson t610(új telefon volt többet nem veszek újan)
Nokia 6230
Nokia 6280
Nokia 6300(ezüst)
Nokia 6300(fekete)
Nokia N95
Nokia 5800
Következő: Nokia 8800 Erdos vagy Samsung galaxy S -
meroly
veterán
Ezt egy másik topikban már ecseteltük, de akkor bemásolom:
2001 - Siemens A40 - első telefonom - Pannon Bee
2002 - Trium Mars - ekkor lettem vodafonos
2002 - Ericsson T28s - imádtam
2003 - Nokia 8210 - "a fertőzés" (innentől csak nokia jön)
2004 - Nokia 3100 - az első színes
2005 - Nokia 6020 - az első kamerás
2005 - Nokia 6101 - kinyithatós mánia
2006 - Nokia 7270 - egyediség mánia - ezt imádtam
2007 - Nokia 8800 - no comment (másfél év használat - ez a leghosszabb)
2009 - 6233, E51, 8600 Luna, Sirocco, 2700, volt céges 2330c - kerestem a 8800 utódját, de nem találtam
2010 - jelenleg 6230i - elvagyok, mert semmi se tetszik a mai kínálatba. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Gaborpecs #5077 üzenetére
pannongsm, a hőskorból
ez ugrik be -
zorzy4
addikt
válasz
zombinyul #5071 üzenetére
Mi már sokszor próbáltuk de felírják a leadott telefon imeiszámát szerződéskor így nincs csere. A nokiánál meg minősíthetetlen stílusban küldik el az embert. Egyedül a media marktban adtak sokszor telefont de csak kommersz modelleket. Az újaknak akik még ne látták a mai szerzeményem.[link]Nem a 6210es az eladó.
-
KSparrow
őstag
válasz
zombinyul #5071 üzenetére
persze,, de valaol ugyanakkor a kihívástól fosztanak meg minket, hogy élvezhessük, hogy végre megvan. h elosztogatnák, ugyanott lennének, mert nem érte meg összeszedni. valós probléma az újrahasznosításuk, mi meg a falat kaparjuk, de mi se tudnánk mit kedeni ezekkel. az 5200 (vagy 5300) én is sajnálom, de mondjuk nem egy túl ritka darab. sztem az lenne a legokosabb, ha beállnánk, mi akik értünk hozzá, megnéznénk őket, és kibeleznénk alkatrésznek. simán van akár csak a kijelző, ami megérné, hiszen azok nem újrahasznosíthatóak, csak mennek a telepre vagy az égetőbe (holott az akku mellett a legnagyobb tartalomban az trartalmazza a veszélyes anyagokat) és minket meg esz a fene, amikor kéne egy-egy kijelző mert a mienk betört, de nincs 5000 pénzünk a kijelzőre...
ha mindet osztogatnák, nem lenne kihívás a gyűjtés. -
zombinyul
addikt
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #5059 üzenetére
A szívem szakad meg az ilyen képek láttán....
Na megjött skacok az emlegetett 6230i. Tényleg érdekes, mert amint sim-et rakok bele, elindul egy pillanatra felvillan a Kedvencek-Menü-Névjegyzék gomb hármas meg az akku feszültségszintje, de aztán kikapcsol, majd folyamatosan bekapcsolgat, de világítás nélkül, csak a töltöttséget jelzi ki, majd megint ki, majd megint be...
Erre aszontátok, hogy antenna gond. Kicseréltem a saját antennámmal, de azzal ugyanez? Valami ötlet még? Ha nem nem gond, elteszem alkatrésznek.Ja és kipróbálgattam az alábbi kombinációkat:
1. 6230-as 1,3-as "i"-s kamerával --> semmi
2. 6230i 128x128-as sima kijelzővel --> semmi
Sebaj, legalább megnyugodtam -
csoda120
aktív tag
Az lesz,de mindig van valami más amire elmegy a pénz. Más alatt másik telefont értek
Jelenleg úgy vagyok vele,hogy gyűjtögetem a telefonokat és majd keresek egy hónapot amikor nem veszek egyet sem,hanem a jelenlegieket rakom rendbe.(sw frissítés,házak,előlapok,gumikapcsolók stb... -
pszili8
aktív tag
V60-asom még csak tervben van.
Felém szerecsére jók a vásárok,de azt észrevettem ,hogy van jópár gyűjtő aki nem mutatja interneten magát.Múltkor találtam egy Benefom max-ot tokban,azt mondta az eladó h 2000Ft,otthagytam majd két sor után meggondoltam magam és visszamentem érte de már megvették
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #5061 üzenetére
1000ft
Nem működik mikor bekapcsolnám akkor egy pillanatra halványan felvillan a kijelző,de ennyi. -
csoda120
aktív tag
A debreceni piac is egyre gyérebb. Szinte mindig ugyanazok a tömegtelefonok vannak.De azért általában minden hétvégén kijárok,hátha...A múltkor szerencsém volt a 7600-val poton 1000ft-ért
Én inkább a Pannon illetve most már Telenor akcióján borzadtam el,mennyi szép ritka telefont leadtak
-
zorzy4
addikt
Szil vagy bárki. Ha van magyar nyelvű motorola v60, v66 tellód, hozd el légyszi a találkozóra.
-
zorzy4
addikt
Na ma megjött a régen várt motorola a830. A készülék olyan szép hogy kézbe sem merem venni az akkuját én fogom megformázni. Na ehhez biztos veszek dokkolót. [link] A kép minősége sajnos nem adja vissza, de gyorsan akartam lekapni.
-
csoda120
aktív tag
Ha minden jól megy akkor ezek a héten vagy jövőhéten meglesznek:
7710,6800,3300,7650,N-gage,5510 -
Stimpy001
aktív tag
Eladó 8210ese nincs valakinek véletlenül? Még 2db.-ra lenne szükségem. Állapot nem számít, csak a gombsor legyen szép, igazából az sem annyira lényeges.
-
Magnum_
nagyúr
persze kép nincs erről
-
Magnum_
nagyúr
szerintem borzasztó.
de, amugy többször leírtam már a telefonokat, de amúgy is jobban érdekel, kinek mi van?
aztán végül mindig arra jutok, hogy tényleg jobb, ha nem a mennyiségre hajtok....ja emg van 2db 6150, amik elajándékozásra várnak. egyiket már odaígértem valakinek, a másik még várja jógazdáját. akksi+ bill.fólia kell bele, meg lehet kijelző se ártana új, de elvihető.
-
Magnum_
nagyúr
régiekből csak az ericssonokat kedvelem a noklán kívül, meg 1-2 motorola (V3688+V50)
de ugye a t29-et is eladtam, mert nekem az a fontos, hogy napi használatra alkalmas legyen.bár eddig ezek közül a 6310i alkalmas erre csak igazán.
tehát lehet, hogy fog még becsúszni valami, de nincs kifejezett cél most, pláne nem olyan, ami nem_nokia
pszili új 8910-esét elfogadném, de amik igazán tetszenek, megvannak, kivéve a 8910, bár samsung i8910-em volt, szar is. (jó, a T29-et eladtam, na)
3510 kapott szép új házat.[link]
éppen csajom ezt használja. -
sagesz93
addikt
hi!
van egy sagem mc 3000-m fehérben, erről mi a vélemény, még nem retro kategória?csinálhatok róla képet, nem hinnétek el hogy ez ilyen régi telefon, a boltból így hozzátok ki, annyira hibátlan az állapota.(mivel tokban volt tartva
, az is van hozzá, meg töltő)
-
Magnum_
nagyúr
-
pszili8
aktív tag
Úgynéuki,hogy 5210-es mert van rajta hangerőgomb,de erről pont hiányzik az egyik,meg a bekapcsológomb.KSparrow:ha kell a tied.
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #5017 üzenetére
Szerintem ez 5210. ha megbontod a tied, akkor ha beteszed a helyére (akár kijelző nélkül is) és beindul, akkor az, ha narancsak a ledek. de ilyan 2100-8210-8250, 5210 kategória, de a kijelzőcsatiból kiindulva mondom az 5210est.
Ha neked nem kell, engem lehet édelkelne olcsóér, mert az én 5210esemen szarakszik a szoft. -
zorzy4
addikt
Saint neked tulajdonképpen miből áll a gyűjteményed?
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #5012 üzenetére
Update! akivel megvbeszáltem a talira jövést, (Novinyul, Zombinyul(?), Bepe79(?)(Ti tudtok jönni?)) a Kökin a peronon lévő bódénál találkozzunk, azt nem lehet eltéveszteni. és akkor fél3. [Bepe, megyünk busszal? tudsz jönni?] onnan megyünk metróval tovább. ergo jegyek bérletek legyenek!
-
zorzy4
addikt
szili ha jössz hozd el négyszíves a motorola v70 akkuját. Kaptam egyet és ki akarom próbálni.
Én meg hozom a siemens töltőt. -
pszili8
aktív tag
Megvan a 8910-esem Gáborpécs-től
Még Fater használja a héten,amíg el nem megyek érte.
Valakinek van ötlete hogy a DF7_08-as számú alaplap melyik Nokiába való?? -
pszili8
aktív tag
Ezaaazz enyém az 5000. hozzászólás,most vettem észre
Szerintem nincs 6210i.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- Stellar Blade
- Autós kamerák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest