- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
kaller1 #15731 üzenetére
Krusovice-t szeretem
Amúgy fax kivan,hogy már nem lehet sehol sem normális üzletet kötni ahol képbe kerül a posta,lassan tényleg csak személyesen lehet mindent megvenni.Én a héten vettem vaterán barátnőmnek egy samu galaxy 3-at,hogy tudjunk viberezni,függetlenként vettem,de persze t-mobilos mint utólag kiderült.
Anevemearl: akkor tényleg lehet,hogy nem jön. -
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #15202 üzenetére
ja. A feketére ugye a piros témák voltak gyárilag, de a kék is jó. meg egyedi, ilyen nem sok lehet. Mivel MO-n vettük a telefont, a nyelvvel sincs gond, gyári független volt, az is maradt. mondjuk ha itthon frissíteném a szoftvert PC Suite-tal, visszaállítaná? a szoft.: V.10.10-es asszem. bosszantó volt, hogy amikor utolsó nap beadtam még garis szervizbe, és külön kértem, hogy frissítsenek szoftvert, akkor nem tették meg. pedig elvileg ez a policy, hogy azt mindig elvégzik.
-
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #15200 üzenetére
Velem Az 5310-esem játszotta el, hogy BT-n küldtem rá valamit, és a kezemben halt meg, szó szerint. összeomlott a szoft. Miután újra lett húzva szervizben (én nem is tudtam volna, a Nokia Logo után újraindult 2-3 alkalommal majd kikapcsolt) hibátlan lett, azóta is megy. a life timer nullázódott, és az eredetileg piros témák (fekete a telefon) kékre cserélődtek, de sebaj, megy, és az a lényeg.
-
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #15009 üzenetére
Én régen, amikor az egészet kezdtem, a mobilomra töltöttem le egy egyszerű függetlenítőt. 6110, 5110, 3410 simán ment vele, de a 6230i-re már 10 lehetőséget adott ki. unokatesómé volt a telefon, hát nekiestünk mnindketten, és kb. a 9. kódnál megunta a bobil, és kiírta, hogy a korlátozás nem visszavonható. nem lett belőle baj, a telefon ment tovább, csak maradt pannonos. Viszont azóta már volt nálam másik ilyen telefon, a szervizben meg egy fél perc alatt megoldották. gépre köti, és nagyjából kész is.
-
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #15002 üzenetére
nekem meg van egy, ami magyar, és egy kártyával se megy. magyar nyelven van, szóval valószínű, magyar a telefon, de csak nem fogad el egy kártyát se. az, hogy a kód nem viszi, valószínűleg nemes egyszerűséggel annyi, hogy rossz kóddal erőltették, sokszor. ismerek szervizt, megcsinálja. lehet majd én is elviszem a sajátom, de őszintén szólva nem ér annyit a telefon...
-
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #14849 üzenetére
Én egyszer azért kaptam egy napos tiltást, mert le akartam ütni ismerősnek egy tarméket, és belinkeltem az expressz-t, hogy erre cserélné (természetesen leütöttük volna, csak azt kapta vna kp helyett...)
más: jövő hétvégére elkészül a kis Csepel kerékpár, már most is majdnem végleges, de még 1-2 finomság szükséges (nyeregcső, pedál, lánccsere...)
-
T0rnad0
addikt
válasz
kaller1 #14701 üzenetére
Egy kicsit igen, de én meg azon lepődtem meg, hogy ma már meg is jött, pedig vasárnap éjfél után pár perccel ütöttem le
Mondjuk most nézem, hogy a gombkiosztás más, mint pl amit itt a mobilarénán teszteltek, de úgy érzékeli, mint a normál kiosztást. Ezen lehet vajon állítani?
-
zorzy4
addikt
válasz
kaller1 #14669 üzenetére
Úgy vagyok vele ha más vaterásokat fikázunk az irreális árak miatt akkor mi is tartsuk valamihez magunkat. Ez a telefon ha nem kettőből lenne összerakva, még a vaterán sem érne 1500ftnál többet. Az a lényeg hogy őszintén elmondjuk egymásnak a kritikát és ne a másik háta mögött.
-
KSparrow
őstag
válasz
kaller1 #14653 üzenetére
valószínű át lehet, de nagyon szar meló... pl a kamerának van a fészke, olyan, mint a panelon pl 6610i-nél...
9500-hoz is van kábel, a szerelettlen az 2000, amin megvannak a kijelzőcsatlakozk, stb, (hőléggel lehet át lehet tenni, de az plust meló megint, meg macera) szóval ami szerelt az meg 9000. az nincs Ebay-en olcsón? lenne egy jó telóm, csak szala kell bele, MO-n drága. ugy is jó, csak szerelt kell...
6288-ba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest