Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Én meg 200ft-ért veszek hozzá töltőt. Gabor hozzászokott már, hogy kritikát fogalmazok meg a cuccaival kapcsolatban. Most azt, hogy ennyi pénzért egy 500ft-os töltő nem fér bele az árba?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Az enyémet benyelte a posta.
Mármint a telót töltővel együtt. Annyit sikerült kideríteni hogy aznap nem a szokásos postás kézbesített, a posta szerint átvette valaki. Szerintem meg a beugró postás csávó szépen elrakta magának. Indítottam egy ügyet a postán de nem fűzök hozzá sok reményt. Pedig olyan állapotút annyiért nem fogok találni 
A sors nem akarja hogy 8110-em legyen... -
Gaborpecs
csendes tag
Jóreggelt.
Ha esetleg valakit érdekel.
[link] -
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8
üzenetére
Nagyon nehezen,de elhiszem

Jó sokat OFF-oltok...

Ma megjött a 7210-em.
Egyszerűen gyönyörű ez a telefon.Tudása elég karcsú a mai viszonylatokhoz képest,de a megjelenése mindenért kárpótolja az embert.
Ma ezen hallgattam a rádiót munkába menet és elég jól szól vonaton voltam ami ugyebár elég zajos és mégsem kellett fullra vennem a hangerőt. 2 egységgel max alatt volt.Meroly merre vagy már rég nem írtál...?/OFF]
-
KSparrow
őstag
új nicknév.. ennek se hívtak még..

helyesnek helyes, csak furcsállom az alkalmazását, mert szerintem nem illik a szövegkörnyezetbe. mmint ha kérdezte volna valaki, hogy kinek kell, akkor ok, de mivel előlapról volt szó, így szerintem (ezt hangsúlyoztam, mmint hogy SZERINTEM) furcsa. de csak hülyeségből szóltam be, természetesen itt senki helyesírásával nincs komolyabb gond. (van ismerősöm, aki amit ír, hangosan fel kell olvassam, hogy megértsem.
/off off/ Minolta írásjelei néha hiányoznak
// jó, én meg gépelek mint egy bar.. akarom mondani bolond, és nem csekkolok, küldöm. ha visszaolvasom és megértem, akkor hagyom, ha már érthetetlenné kezd válni, akkor azért szerkesztek..
(mert lusta vagyok mindent átírni) 
-
zorzy4
addikt
Ma nem hozott semmit a postás
, na jó egy gázszámlát.
Alig várom azt is hogy kimenjek a gigatelbe v60i szalagkábelért. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
Csak nem 6osztályos?
Osztálybol mentek 2en azota felénk se néznek.
És ez inkább nem oktatásban emeltszintü, hanem jegyekben csak söt, akik átjöttek azt kérdik mi ez a xar. Alig tanulunk oszt nehezebb mindegyik jegyet megszerezni..
Inkább mobilozzunk ne vitatkozzunk.
Egyik ismerösöm falhoz b..ta a mobilját, mert hogy minek, ugyis uton van az uj.
Független k750 volt, és még most is találtam egy házdarabkát, a földön. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
én is emelszintű, hatévfolyamos képzésre jártam... mégse voltam ilyen...

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
az a villamos már elment.
olvasd vissza a privát üzeneteinket. szerintem igen korrekt voltam veled, tekintettel voltam a korodra. talán pont ez volt a baj.ON:
Nokia 8210-hez vennék pénzért fekete házikót. -
Earl_Muttley
őstag
Saint: Meddig kell még elmennem, hogy még ingyé legyen?
Egyébként apámat dolgoztatom ha 7végéig szerez jó mobilokat, akkor megkapja a Ray-Bant.
Az ára is mobilra ment volna el... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
neked már a 7110 sincs ingyé'
amikor még nem ingyen volt, hanem megbeszéltünk egy összeget, azt sem küldted hetekig. amikor mondtam, hogy jóvan gyerek, vidd, akkor sem jöttél érte.
tehát nem hinném, hogy köztünk lesz bármiféle ingyenes vagy viszterhes üzlet.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
tök mindegy. ugysem mész el érte. és valszeg más sem visz el semmit egy ötszázasért

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
tök mindegy. ugysem mész el érte. és valszeg más sem visz el semmit egy ötszázasért

-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
katt a "NAGYONOFF"-ra

-
Earl_Muttley
őstag
Kinek mije van 500-ért?
Van egy kis cash, és élnék vele
-
ligeti8
csendes tag
Még egyszer feltenném a kérdésemet :
Létezett sima 8800 ból gyári gold ? -
golya32
senior tag
Van valakinek v3688, 90 kijelzője átvezetővel?
Esetleg v50 alaplap is jöhetne. -
pszili8
aktív tag
-
zorzy4
addikt
válasz
pszili8
üzenetére
Képet majd később mert szétkaptam,azért ennyi pénzért bele fér egy szalagkábel csere. Az még 990 ft a gigában.
Pasti nyitva tartom a szemem. Bocs elfelejtettem ugye te nem pesti vagy? Olyan 2000ft körül szoktam látni, de ha te találsz akkor vedd meg ne várj rám.
Saint találtam egy 831 kijelzőt a marék 6510között
. Majd jelentkezz érte.
Remélem hétfőn hozz valamit a postás nekem. -
golya32
senior tag
Flip görgő Nokia 8910 valakinek maradék alkatrész?
Vennék...
6510 előlap gyári bézs karcmentes plexivel? -
-
Magnum_
nagyúr
srácok, van eladó 3D-s szemüvegem, vörös-cián színű.. nem papír szar, műanyag keretes 8mint egy tipikus oakley szemcsi
)500Huf darabja, van 6db.
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
elmész a ...
én várom az n82 eladó válaszát. addig 8850. szerdán international Barney Stinson SUIT UP nap van, hülye osztályfotózás is aznap van, nem lehetek totá Anzugban, csak zakóban leszek. ennyit kötelességemnek érzek, ha már bejelöltem fézbúkon, hogy részt veszek az eseményen.

-
Magnum_
nagyúr
nyertem vaterán pitsa összegért egy 8210-et

-
csoda120
aktív tag
Ma reggel kimentem a zsibibe,de alig voltak,mert most volt a Mihály napi vásár is.
A SonyEricsson dokkolóról lekéstem,komoly 700ft-os összegért vitték el
Valakinek ígértem egy Ericsson T10-es rózsaszín előlapot.Nem felejtkeztem meg róla,de ma nem volt kint a csóka aki árulja...Jövő hét 7végén megveszem
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Nemúgymegyaz hogy mindig csak netezünk,dél körül átnéztem a kocsikat,hogy a szintek hogy állnak bennük,anyám kocsijában kiderült hogy nincs olaj,elmentem szegedre olajért,körbejártam a várost mire megtaláltam hogy hol a legolcsóbb az olaj,meg is vettem aztán az olajleeresztő csavart próbáltam kiműteni amit az autószerelő jól szétkurt előtte(és 20k-t le is szurkoltatott az olajcseréért)
,de sikerült fél hétre végeztem is,lecseréltem az olajat,szűrőt,csavart. 
Minoltaaaa teee
Nagyon irigyellek ám azért a V60-ért,gratula
Képet mutatsz?
Ja és az olcsó olaj alatt nem a Winny,VIP car és társait értem,nálam eddig csak Castrol meg Mobil 1 jött szóba ,de most győzött az ár és Repsol-t vettem. -
Earl_Muttley
őstag
Na ma voltam a csepeli TeleOrr üzletben.
Volt ott Nokia 7110, 6110 3310,3410, 1680 classic,siemensek.
Anyámnak mondtam, fogjon le mer elrohanok a plexi boxal. -
KSparrow
őstag
nemigaz!! itt is pang mindenki, az N82 eladója se válaszolt még a mailemre, Itt saint nincs fenn, engem meg esz a fene. hol van mindenki??
mé csak én vagyok netközelbe?!

-
zorzy4
addikt
Ma i termés motorola v60i. A "szemétje" nem akarta odaadni olcsóért, a 800ft-ot mind ki kellet fizetnem érte.

Pasti láttam egy samu t100ast, a pecsába, jővő héten megkérdezz-hetem menyi. Amúgy a nők miért vannak oda a samuért, az nem telefon?!
saint írtam pűt -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Na az X450 az a telefon amitől én a falra mászok
A csengőhangjai nagyon irritálnak,anyámnak is volt ilyen régen,persze ő fél percig hallgatta a csengőhangot,közben kérdezgette hogy ki lehet az 
Saint_:ha a kijelző jó a 8210-ben akkor kell.A V3 jó kis telefon,én kaptam egy feketét régebben,a kijelző nem működött,de alaposan kipucoltam és azóta jó.Mikor nincs főtelefonom azt használom,egyedüli idegesítő dolog benne,hogy az ébresztő egyszer csippan és kész,utána csak a kijelző villog
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika
üzenetére
az előlap és a körmök is mind durva.
ha nagyon alap clamshell, akkor sztem Samsung x450. alap teló, de megy jól. a300 kevesebb van, régebbi, akkuval baj lehet.
az egyetlen baj az x450-nel, hogy sz*r a gumik anyaghasználata, lent van 2 folt, ami "védi" a telót a nagyon erős becsapódástól, kvázi csillapítja az ütést. na az az anyag idővel megfolyósodik, és összeolvad a banne lévő mikrofon.yuk, egy fogpiszkálóval ki lehet bányászni 2 perc alatt, (a jobb oldali a mikrofon, a balnál csak a panel van) sima régi samsung-töltő. asszem annyi a baj, hogy csak 2 csengőhangnál rezeg és cseng egyszerre, meg hogy a beszéd-hangszórója csörög, erre nincs benne egy külön darab (szal összecsukva belül csörög, de elég hangos).
sajnos kopik.
vatera:
1(független)
2(tmob)
3(pannon/voda) -
bwoay
nagyúr
válasz
golya32
üzenetére
nekem is elküldték az ébresztős telefonra, ezek szerint figyelik, hogy mire használod a készüléket
mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor a BMW-s sm-eket küldték a beszélgetős telefonomra, és annak ellenére, hogy nem is vettem részt a nyereményjátékban, folyamatosan tudosítottak róla, hogy mennyire jól szerepelek. Asszem olyan 10 éve lehetek vodás, de komolyan megfordult a fejemben, hogy felhívom őket, és bemondom, hogy még egy ilyen zaklató üzenet, és lehúzom a kártyát a WC-n. -
Pastika
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Qrva jó ez a sírvarögős smiley!

clamshell: kagyló kialakítás
Candybar: normál
A flippet és slideot pedig nem keverjük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Juj degecen születtem
A Kihajthatós samsung a legalalpabb Is jó volna, barátnőm nagyijának lenne rá szüksége.
Nincs valakinek eladó?L700 nak nem feküdt még meg a szalagkábelje? Muteromnak behalt 3 hónap után.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
hát srácok, nem tudom felujitani a 8210-et..... alkatrésznek eladó,ccserélhető. ház nincs rajta, a középrészen az előlap becsatlakozonál elrepedt, bill folia nincs, kijelző karcos.
8310 is vihető bagóért, annak a hibájára ugye nem jövök rá, mint irtam., azon viszont vadiúj ház van, a ház minoltától van. összesen 2.000Huf.
ha nem viszitek (mert miért) megy vaterára, és kiszedek vagy egy ötöst belőle.
vagy odaadom egy Nokia 3510-esért vagy esetleg valami hasonló, low budget nokiáért.
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika
üzenetére
kagylós kell neki, saint!

Samsung x450. jó a hangja, megbízható (anya használta, sose panaszkodott, nem úgy, mint a Nokia 2760ra). ami jég nekem tetszik, és knyitós, az pl az N71. de az nem is kagyló, és nem is samsung, és nem is 6-7 körül van. x45 már van sztem 5000 körül is. no kamera, 40 szólamú csengés, semmi extra (se bt, se infra, csak mms) -
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika
üzenetére
az mi? amugy tessék
vagy eladom a csajom L700-asát. de az pannonos, használt.
-
Pastika
aktív tag
Tudom nem az a topic, de itt családias a hangulat.
Ajánljatok nekem olcsó(6-10) között clamshell telefont, lehetőleg samsungot. -
Magnum_
nagyúr
uhh mennyi feladat van előttem.. és megérem összeszedni az alkatrészeket...
8210hez fólia a westendnél van bagóért, az oké. egy kijelző kell nógrádból. 6310i-hez is kéne ház... gyerekek, már megint kezdek sokat költeni ezekre.
majd eladom

-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Én azt bírom amikor kéred,hogy adják neked az egyik telefont ,akkor jönnek ,hogy bevitték a rendszerbe nincs visszaút,pedig szerintem ha pl.egy mp3 lejátszón lenne az IMEI matrica akkor is mindegy lenne,úgy is megy fel a kamionra aztán bele a darálóba.De ha te véletlenül elhagyod a náluk vásárolt telefonnak a garanciapapírját,amit ugyanúgy felvittek a gépre és 27x aláírtad a papírokat,akkor azt mondják ,hogy nem érvényes a gari a papír nélkül(igaz benne van a rendszerükbe az IMEI),és elküldenek ,akkor hogyisvanez?
-
golya32
senior tag
V50-es alaplap van valakinek?
Esetleg akku is jöhet, vagy alaplap hibás 3680. -
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Most kaptam egy sms-t a vodától, ha fel töltöm a kártyát 3000ft-al akkor 2000 ft-t jóváír amit 2héten keresztül hálózaton belül lebeszélhetem.
De ez 2 naponta jön, bmeg piszkosul nem érdekel, ezért utálom a vodát, de ez az ébresztős telóm.. -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
hadd csinálják. esélyünk, az nincs mit tenni, el kell tűrni. persze, jó helye lenne nálunk is, meg kár értük, de ez van. nem támogatom őket, sőt ellenzem, de a tucattelókért nem kár. mmint nem akkora, mintha egy 8310est adnak be. sajnos az emberek nagy többsége nincs tisztában a telefonja értékével, gyűjtő szemmel nézve. piacon meg vaterán ebből élünk.
-
Earl_Muttley
őstag
Mit láttam most a TV-ben?
A telenor megint telefonbeszámitósdizik.
Felháborító.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Attól függ mennyire roncs.
Nekem már csak egy olyan kijelző kéne ami bekapcsolás után sem foltos,hátlap ha jó állapotú,ház ha nem repedt,gombsor kellett volna de nem volt senkinek,gsm boltokba aztmonták hogy 1500Ft az utángyártott,inkább rendeltem a vateráról 500Ft-ért gyárit 
Anevemearl: Végfok meghalt,nem tudsz vele mit csinálni
-
Earl_Muttley
őstag
Segitséééééég!!!!!
A GF768 egyáltalán nem áll hálózatra.
Mi lehet a baja, akku fullon van, töltöröl se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Parfüm topik
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mármint a telót töltővel együtt. Annyit sikerült kideríteni hogy aznap nem a szokásos postás kézbesített, a posta szerint átvette valaki. Szerintem meg a beugró postás csávó szépen elrakta magának. Indítottam egy ügyet a postán de nem fűzök hozzá sok reményt. Pedig olyan állapotút annyiért nem fogok találni 

Egyszerűen gyönyörű ez a telefon.Tudása elég karcsú a mai viszonylatokhoz képest,de a megjelenése mindenért kárpótolja az embert.
Ma ezen hallgattam a rádiót munkába menet és elég jól szól vonaton voltam ami ugyebár elég zajos és mégsem kellett fullra vennem a hangerőt. 2 egységgel max alatt volt.

. Majd jelentkezz érte.
, mert xar...