- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
Pastika #22219 üzenetére
Szerintem is jó felfogás, bár én már azért is akarok pl 8810-ből vagy 9000-ből inkább dummyt, mint működőt mert szerintem 10 éven belül már a működők se fognak működni aksi híján sajnos...és szerintem egy eredeti finn dummy-nak nagyobb az értéke mint egy klónnak, már amelyikből van
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #10983 üzenetére
nekem meg tegnap este halt meg a kezemben az 5310esem. 6288-ról küldök át 1-2 számot, mert rosszul formázta meg a kártyát és 1Gb-nek vette g6 mega helyett
. mennek át a számok, erre 5310 gndol egyet, kép elmegy, világítás is, és kikapcsolt. azt hittem újraindul, mert már csinálta, de azóta se lehet bekapcsolni, bejön a Nokia logó, aztán feketeség, majd kikapcsol. ha nyomogatom a gombokat, 2-3 alkalommal visszajön a világítás 1-1 mp-re, aztán totál kampó.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #10833 üzenetére
annnyit nagyon megér és nekem eszméletlenül tetszik a 9700, de a bis/bes-el mi lesz? előfizetsz?
nekem meg, ha minden jól megy, két héten belül lesz egy új 3GS-em. vagy nem, de elvileg igen
amugy ha nem jött volna a 3GS lehetőség (mert olcsó), akkor használtan vettem volna karcmentes 9000-et.
-
zorzy4
addikt
válasz
Pastika #10715 üzenetére
Hát nálam marad remélem még két évig a jó öreg e63, ha lejárt a garancia, házat cserélek rajta, most kapta meg a legutolsó szoftvert. Már ha kapok hozzá magyar billentyűzetet, mert most még a gigatelben sincs. Aztán remélem lesz egy touch end type utódja, amiről a pletykák is szólnak, amire lecserélhetem.
-
-
selenge
tag
válasz
Pastika #10629 üzenetére
nyilván mindenkinek megvan a maga.... de ájfónt sosem értettem, jó szép, meg jó, de kibaszott drága és egy jó teljesítményű pda, ami még többre is képes (pls sirf 3as gps) feleannyiba sem kerül... túl van értékelve, mint minden ami alma itthon, meg egyáltalán, azt hiszik ha már ájfónja van akkor ő valaki, mert az státusz szimbólum..
de nekem az első wines smartphone (motorola mpx 200) óta megvan a szerelem.. nekem bejött, lehet mazo vagyok,de ez van
-
-
törölt tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika #8996 üzenetére
Elment,csak a kemény mag volt ott.Ma kaptam fatertól egy működő,magyar 8210-et,csak hátlap kéne rá,a háza teljesen ép.
Az újabb telefonleszázalékolásból elhozott fater egy Nokia 7610-et gyöngyházfehér,szinte karcmentes,remélem azt hozza nekem a Jézuska mert,eléggé beleszerelmesedtem.
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #8726 üzenetére
ja nem rossz, de az ujjlenyomatokat igazán letörölhette volna ...
én is viszem enyémet talira, faja lesz dokkolóban. meg a 6800 meg a 9110 meg a 8310 meg a 6120 is dokkolóban, és mellé a 6220 zeneállványban(vigyem? múltkor volt, lehet most nem cipelem azt az irdatlan dobozt) -
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #8509 üzenetére
Grat! én meg egy dobozos 8910-zel szemezek a Vaterán... ha nem számolja be akkor nem kell valakinek egy digit. képkeret? wayteq df700, dobozos fullos (szeretek mindent eltenni, még a szilikonos zsacsi is megvan) semmi baja csak kipróbáltuk. egy éve ott áll a dobozban a szekrény tetején. kéne a 8910re a pénz..
-
fullextra
tag
válasz
Pastika #8229 üzenetére
asszem itt az apróknál találtam 1 srácot, aki panelt keresett az ÚJ!! komplett special edition burkolatához, nokia szervízben dolgozott....
hónapokig (még nyár közepétől, amikor pécsen sikerült totálkárra törni)húztam, hogy adja el....nem kell az neki... aztán most 2hete sikerült egy elég baráti áron behúzni...
most nincs szívem napi használatba venni...ja és nem csak a fém részek voltak újak, hanem a csúszka kompletten, és a mű.a középrész, klaviatúra, és a csúszka hátulján lévő fémlap.
ergo csak akku, meg panel hiányzott belőle... -
fullextra
tag
válasz
Pastika #8211 üzenetére
Pastika:
ejj. te valamit nagyon rosszul csinálsz.nekem most jöttek csütörtökön, az egyiket még aznap elvitték...
ksparrow:
ha az összes csak eddig jutna el....
nekem csináltak 70k-s tel.számlát anno.
"te tomii add már oda órára az ájfonodat"
akkor még jóhiszeműen odaadtam...
ahha végig jutuboztak a 3,14csák, betelt a limit...túllépték.nevemearl:
persz, hogy bensőségesebb... aztán ha majd jön a számla...sőt, ha aztmondod, hogy céges kártya van benne és korlátlan ingyenfecsegés... na akkor nem csak "bensőségesebb" lesz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #8189 üzenetére
most fullextrának VOLT fullos 6310i-je, ma délután adta el. pont ugyanaz volt, mint az enyém.
de tervezek valami lehasználtat venni, mert vettem még egy dokkolót, (DCH9) úton van az új akksi, ház is van (Stimpynél még mindig
)
bár most aktuálisan a 6310i a legszebb telefon. (meg a 8910, meg a 7110
)
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #8184 üzenetére
még foglalkoznak ja..
drágák, de azok olyanok is..
mondjuk én még nem vettem náluk.
én simán azt csináltam, kiírtam lapra, melyik számokat nem ismeri, áttettem másikba a számot, elkezdtem hívni, kiírta ki az, leírtam, majd amikor visszatettem a kártyát, beírtam a szám mellé névnek. -
fullextra
tag
válasz
Pastika #8150 üzenetére
naa a lényeget elmondtad...
kiegészíteném azzal, hogy a simában hajlamos az első hangszóró elhalkulni, nagyon-nagyon idegesítő, és nem a hangszórócsere oldja meg hanem az egész fedelet cserélni kell.(vagy tisztogatni, de tökéletes úgysem lesz)
Sirocconál ezt javították, de ennek ellenére ott is hajlamos elhalkulni, igaz kisebb mértékben.
ugyanakkor a (sirocconál) a felső fedelen lévő kétfunkciós gomb botrányos technikával van "rácsinálva": két kis fémlapka fogja, ha ezeket kellőképpen sokat és erősen nyomogatod akkor meg- aztán eltörik. és a gomb egyik része ocsmány módon kiemelkedik.kamerahiba elvileg csak a sima 8800-nál alakulhat ki, a sirocconál szemmel láthatóan is javították/megerősítették a témát.
mikrofon, hátsóhangszóró, rezgő képes behalni.
szalagkábel téren elég erős telefonok, nagyon ritka hiba.akku, még a siroccoé is gyenge, ez ilyen, együtt lehet élni vele, minden este feldobod tölteni.
Sirocco :némileg vékonyabb lemezből van, könnyebben horpad, ám ez a jobb konstrukció.
sima 8800: gombjai jobb minőségérzetet adnak.
valójában minden technikai paraméter megegyezik a 8800/sirocco-nál, házuk is 1:1-ben csereszabatos.
sima 8800 szvsz. szebb, elegánsabb, és optikailag vékonyabbnak hat.8600, teljesen más tészta... az valami 8xxx-hez tévedt 6-os széria...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged