Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Meg is érdemli aki használt vibrátort vesz....(hányósszmájli)
-
Earl_Muttley
őstag
Pszili: Vibrátorokat én is láttam, van a vaterán 18+ kategoria is.
Mai szerzemények:
Benq-Siemens A31
Ericsson T20
LG B1200
Motorola E365
Nokia 6210
Samsung R210
Sagem MYX-3D
Sagem MYX-5
SE K300
SE T100 -
pszili8
aktív tag
Nagyon ügyesek,én azt utálom hogy a mobil tartozékokat egybe veszi a készülékekkel,aztán lehet fél napig böngészni mire megtalálod amit akarsz.
Meg a vezetékes telefont nem lehet ám a kategóriájába tölteni,még kedvencem amikor rámentem régebben a retro mobil kategóriára és kiadott vibrátorokat,bilincseket 
-
zorzy4
addikt
Kezdjétek el b@szogatni a vaterát, hogy állítsák vissza a retro mobiltelefon részt.
Itt [link] -
csoda120
aktív tag
-
zorzy4
addikt
ligeti kösz
ksparrow én akadtam a nyomára, a vaterán de gratulálok. -
KSparrow
őstag
válasz
golya32
üzenetére
csak 8910i-m van, de az csak egy van nekem is azt meg nem akarom eladni. ami volt másik i-s, azt már elvitted..

#6685) ligeti8 :
hát nem. a Benefon ESC 13 lett vna, de eladtam. vegyük úgy, bement ebbe az ára..
Novinyul mutatta az övét a FT-n és mit ne mondjak, megtetszett... 
-
ligeti8
csendes tag
6.64 es szoft van a 2300-án
-
KSparrow
őstag
boldog
tulaj lettem. még csak papíron, várom az elérhetőségeket a Vatera bácsitól.. 
Pszili: pedig direkt nem linkeltem csak kép URL-t..
vajon hogy akadhattál a nyomára! 
am kösz!
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Az Oldmobilról jővők. /Hordó/
Egy kis segítségre lenne szükségem. Haier P5-hőz nem tud valaki eladó tőltőt, esetleg a tőltője nem kompatibilis valamilyen gyakoribb telefonéval? Bocs a helyesírás miatt, nem műkődik a rővid /ő/ betűm. -
bwoay
nagyúr
Nekem van GD52, 92, volt X88, van X70 (kettő is), de egyedül a VS3 az, amit ennyire leírok. Megvettem annak idején újonnan, visszavittem 2 nap múlva, kicserélték, a másik is ugyanolyan szar volt, eladtam. Ez a típus nálam már nem mossa le magáról a szar hangminőség bélyegét, pedig maga a készülék tetszett, nyilván ezért vettem meg.
-
KSparrow
őstag
van rá egy minimálisan kicsi esély, hogy megszerzem... hátha. szülinara. megkapom. remélem.

-
zorzy4
addikt
Ennek is elmentek otthonról.
[link] -
zorzy4
addikt
Ne offoljunk tovább! Ma beüzemeltem a felújított 2300át. Tökéletes, csak a space impact + al nem boldogulok. A simában akár a legutolsó főürlényig is elmegyek, de itt az első pálya is kifog rajtam.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
jó, nálunk is van aki részegre issza magát... (bukott gyerek, idióta fa... és sorolhatnám...) én meg mint antialkoholista... (persze ebben az is benne van, hogy nem bírom
, én már egy sörtől kivagyok
)#6654) ligeti8:
na én pont ezért nem járok semmi ilyen helyre, azon felül, hogy a zene se jön be, meg hgy fizessek azért, hogy ne érezzem jól magam a tömegben...
én még a ZP-ben se voltam soha, se morrisons, azt se tudom, hol vannak...

-
TokLac
senior tag
Üdv!
Ericsson T65-re kellene nekem magyar nyelv. Valaki tud sw-t esetleg? Kábelem van hozzá.
-
csoda120
aktív tag
#6638) fullextra Van pénz jó világ Én 13 évesen egy 3410-est vettem akkor 20k-ért

(#6641) KSparrow Látom hasonló helyzetben vagyunk. Az elején nekem is azt mondta Apa,hogy minek gyűjtöm ezt a sok sz@rt.Majd mikor látta,hogy vettem egy QD-t 3k-ért és eladtam 10k-ért.Csak pislogotVagy mikor mondom neki,hogy ezen vagy ezen gyertem 2-3-4k-t csak vigyorog!Viszont azt nem tudja,hogy amit nyerek rajtuk annak szinte a dupláját visszaforgatom

#6652) minolta5 moto E398 a király!

(#6654) ligeti8 Az első részhez teljesen igazat adok.Én még "csak" 21 vagyok,nem valami öreg,de már én is megbotránkozok a mai fiatalokon alias 12-13-14 éveseken

Kis téma is legyen,jött ma egy csomagom

Nokia 1100 betört kijelző
3100 betört kijelző,bekapcsoló gomb letörtve
6210 betört kijelző
6310 betört kijelző
6210 coca colás előlap
SE T310
Motorola 7200megyek dolgozni bent kicserélem a 100 kijelzőjét és megtakarítom mindet.A 6310 előlapját már le is cseréltem,nem bírtam magammal
Az enyém nagyon lepusztult volt,alig lehetett látni a betüket... -
ligeti8
csendes tag
Egy kis bekapcsolódás a témába :
Ha most lenne 13 éves gyermekem (pláne ha lányom) szerintem nyomon követném egész nap. Van 13 éves lány unokatesóm és szoktunk beszélgetni, annyira felgyorsult az idő, hogy ami velem csak 11-12.ben történt meg az most már 7.ben teljesen elfogadott és általános.
Egy tanácsot szeretnék adni, (bár így 19 évesen eléggé hiteltelen) NE ENGEDD LE SEMMILYEN KLUBBA. Ami most ezeken a helyeken megy, nem emberi. (Hajógy, stb)
Voltam jó párszor, ha a szülők tudnák hogy mit csinálnak a kölykök...Rengeteget mászkáltam mikor gimis voltam, bontott 3310 közkeretekért is átmentem Budafokra 16kerböl. Nagyon tőkehiányos voltam, és hihetetlen helyeket ismertem meg így Pesten,(Köszönet
KV+Vatera), és megtanultam használni a Pesti tömegközlekedést.A vevő diktál (nálam igen) , de nem 100ft-s kategóriában.
Ingyen felajánlás: Ha fejánlok valamit az azt jelenti: Hogy semmilyen járulékos "költséget"(telefon,buszjegy,ne agyisten benzin) nem szeretnék már ráfordítani. Felajánlást azért teszek mert nem akarom kidobni.
Szép napot !
-
Earl_Muttley
őstag
golya32: Én sem megyk mindenhová szívesen, reggel 7-7.30 között utaztél a 38-as buszon?
Etnikumi járat. Lányodnak nem kell mobil?
Én 8 éves koromba mobilt kunyeráltam, fél év után összejött, egy Siemens C75.KSparrow: Anyámnak kijelentettem hogy OTT AKAROK lenni az FT-n.
Berlin szép hely lehet, te meg jobb is hogy elkerülted az ilyen partyt, van egy haverom aki már alkoholizál, pedig egyel feljebb jár csak.Saint: Mire hazaérek... Ezen a környéken te nem bicikliznél, kosárpálya játszótérrel egybekötve 5-kor zár,meg nem vagyok különesebben magas. Meg inkább a suliban vannak haverok. Meg jó jegy=hard cash, ami egy gyüjtőnek ugye nem árt.
Na lépek suliba.
-
bwoay
nagyúr
válasz
pszili8
üzenetére
nem haragszom, de azért azt talán leszögezhetjük, hogy az öreged kálváriája mit sem változtat az én telefonom állapotán. kb 4-5 éve vehettem haszáltan, és most szívesen használnám, persze csak ha senkinek nincs ellenvetése
Ami pedig a v60i-t illeti: persze, ordít róla, hogy komolyabb készülék, de majdhogynem azzal a menüvel, ami a p7389-es timeportokban is volt. Ahhoz képest üditően hat a T720i menüje, pl a telefonkönyv/üzenet kezelés.PS: amúgy én meg pont a Nokia 6100-ról vagyok rossz véleménnyel, annak a készüléknek kritikán aluli volt a hangminősége (mondjuk nem Panasonic VS3 szint, annál szvsz nincs lejjebb)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
nincs időd? félre értés ne essék, de szerintem vannak nálad itt elfoglaltabb emberek.... nekem 12évesen az volt a dolgom, hogy suli után hazamentem, lerakni az oskolatáskát, aztán irány biciklizni, kosarazni, stb...
golya32: maj'legközelebb, ami késik...
a lány gyermek meg persze más kérdés.. húúúú, nekem ne legyen lányom, ugy félteném...
apropó! lehet, hogy megválok pár telefontól, mert lehet, hogy van vevő a pécsi lakásomra és kelleni fog a zsé mosogépre, stb.. de vigyázat, ez már a "gyűjtemény" legjava, ára is lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(8910 és 6310i marad) -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
talira simán engedtek, sőt, akarták is menjek, mert sehova nem megyek... mmint én metál zenét hallatok, metálkoncertre-na oda nem szívesen engednek (a Rammsteint nagyon bánom, hogy kihagytam, de ha majd Berlinben élek...
) de ha nagyon akarok, mehetnék, ilyen "igyuk le magunkat a sárga földig drogozzunk meg menjen egész nap a tuctuc zene"-partiból... hát azt messze elkerülöm... Amikor Berlinben kinnvoltam, iskolai szervezésű úton, és némely este szabad volt, elmentem egy ilyen partihelyre, de annyira béna volt, hogy szinte menekültem, aztán utána nem is mentem többet. helyette fogtam a fényképezőt, és egyszál magam bérlettel a zsebemben, felpattantam a metróra, és megnéztem a Brandemburgi kaput, az Alexanderplatzot, meg úgy csaptam egy általános esti városfelfedezést. ennél jobb kalandom sose volt. (na jó, a 2 hét Nürnberg lehet jobb volt, mint egyszál magyar...
host családnál, délelőtt iskola, délután meg vagy program, vagy szabad, fele fele megosztva... na tuti kimegyek németbe ha itt végeztem a tanulással
) -
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Én ma voltam BP n de nem volt tali senkivel csak majdnem...

Csak akkor engedném a 13 éves a gyerekemet egyedül, ha etnikum mentes helyre megy!!
Még csak 10 éves a leányom de már mászkálgat egyedül, a telokat viszont mindig én veszem neki, de Ő inkább se párti, volt nálam 2 hónapja LG KU990i az se kellett neki. -
Pastika
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Hát srácok sajnos ritkábban leszek itt mert beindulbaz állavizsgaidőszakom és tanulás ezerrel. De ha minden jól megy decemberre dr címet szerzek, úgyhogy szurkoljatok

-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
naja. te Anevemearl kedves kísérőjével, én meg a te barátosnéddel lépnék olajra..
de a gyűjteményem közelébe nem engedném.. 
#6640) anevemearl:
nekem se kultiválták az elején, de most már hogy látják van ebben biznisz, nem zsörtökődnek annyit itthon, na meg úgy vannak vele, hogy ha 5 év alatt nem untam meg... a 8310, 8910i, 9110, stb meggőző tud lenni, de erre áldozni is kell. (és hozzá az árat itthon eltitkolni, vagy egy kicsit lejjebb hazudni- pl a Benefon ESC 13.000
volt, apa úgy tudja, cseréltem
)
én speciel jobban örülök, ha van velem valaik értelmesebb-szülő, vagy ismerős, mert akkor több szem többet lát. persze megoldom egyedül is (mint nyáron a Djuice-szerződést, vagy egész nyáron probléma nélkül voltam nyári munkkán fotósként a Blikknél), de magabztosabb vagyok, ha van velem valaki. mondjuk eddig ki volt nyalva a se**em, szal megszoktam a kényelmet, de a függetlenséget se bánom.
amúgy 19 leszek nemsokára. szal épp itt az ideje a függetlenedésnek. ha belegondolok, hogy van aki ilyenkor házasodik...

-
Earl_Muttley
őstag
válasz
fullextra
üzenetére
fullextra:
Sajnos nálunk apai nagymama még azt se engedi hogy egyedül járjak haza, de már erre szarnak a szülök. Neki van pénze, befolyásolja az egész családot.
Azt hiszi hogy itt pedofilokkal levelezek.
Anyám engedne mucsára is vonattal.
De nem így van.
De már kezdek sz..ni rá. -
fullextra
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
13 voltam amikor az első 8800-ámat vettem, 120k-val átmentem a fél városon és megvettem/elintéztem magamnak ami kellett...

nem korfüggő, azóta elég sokat üzletelgettem mindennel, soha nem ütköztem személyesen csalóba, csak jó tapasztalataim vannak, bár voltak fura emberkék azokat már írásban és telefonon kiszűrtem...
szóval csak bátran, valahol el kell kezdeni, aztán később nem lesz ott mutter melletted, hogy megvédjen...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Earl_Muttley
őstag
Ezek szerint teljes értékű tag vagyok, vagy csak hogy legyen kit kínozni, és kinek a kezdeti botlásain viccelödni? Második rész viccnek szánva.
A kezdeti botlásaimért bocs mindenkitöl.
Hol van és mikor?
Mert öseimet rábeszélem, hogy dobjanak el oda de 100 m távolság a helyszíntöl. -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Sztem senkit sem zavarsz fórumtalin,sőt

-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Te ezt honnan szedted?
Apám besz*rok,ez a pizzafutárnál van így esetleg
Általános példa erre a sültgalamb és a száj esete 
-
Earl_Muttley
őstag
Ha fizetem a pk-t akkor más a helyzet.
Anyámak tetszik a 8910.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
általános szabály: a vevő megy az áruért.
-
Earl_Muttley
őstag
Egyébként pénz beszél kutya ugat, értsd: Pénzért,elhozza vagy elpostázza.
-
Earl_Muttley
őstag
Saint: Megmutattam anyámnak a képed azt mondta túl machó vagy, és még az sem volt enyhítő körülmény hogy ingyen telókat adsz a fiacskájának.

-
Earl_Muttley
őstag
Te nem örülnél annak...
Második felére nem reagálok..
Bár megmutatom neki a képedet...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
én spec örülnék is, ha mutterod jönne, főleg, ha jó bőr

Mr.Roy: nagyon érzed te, hogy én milyen vagyok valójában, de azért örülnék, ha titokban tartanád az igazi énem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Pedig csak 1x nyomtam meg a küldést...
Meroly: Mint a sajnos 3x elküldött hszben írtam, nincs idöm.
Meg anyám félt mindentöl, neki meg stílusa van, és kisérgetne.
Pedig mennék ft-re is..Bár lehet hogy a gyüjtöktöl félt, mert szerinte aki ilyenre pénzt áldoz, az... -
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nem hiszem hogy ez korfüggő lenne.... mér félsz hogy elüt és elveszi a pénzedet?

-
meroly
veterán
Bakker srácok ez a 6310i hihetetlen, egy hete pihen a táskámban és még csak egy pötty ment le. És igen, be van kapcsolva és sim is van benne. Meg néha nyomogatom.
Ilyen akku teljesítményt szeretnék a főtelefonomtól is!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
neked ajánlottam fel ingyen A1018-at, de ha az ingyen telefonért se tudsz eljönni, akkor ha pénzt kérnék érte, még annyira se sikerülne

-
pszili8
aktív tag
Neharagudj hogy ezt mondom,de a T720i sztem egy kalap sz*r.Alig van már belőle működőképes,de újkorában sem bírták sokáig.Fater vett egyet 2004-ben 60k-ért bírta egy hétig,aztán két hét szervíz,ekkor ment kb megint 1-2 hetet,aztán megint ment a szervízbe ezúttal 3 hónapra(!),fater elment érte beletette a kártyáját elindult aztán egyszer csak minden eltűnt se kép se hang.Na itt lett elege kis levelezgetés volt a voda igazgatósággal aztán adtak helyette egy Nokia 6100-ast ami akkor még 90k körül volt,akkor jött be,de nem akartak balhét.
Nem csak fater telefonja volt ilyen.A v60i 100x többet ér. -
Earl_Muttley
őstag
Kinek milyen eladó ericssonja van?
-
bwoay
nagyúr
nnah, nagy küzdelem árán (SIM-re másolás, onnan tel.könyvbe, aztán átirkálás) sikerült migrálnom a telefonkönyvem a v60i-re, de mikor a T720i-t akartam hasonló módszerrel lekezelni, akkor kiderült, hogy annak csak 100 férőhelyes a telefonkönyve, muhháháhá! persze a neten szinte mindenütt 500-as kapacitásról regélnek, de mint utólag kiderült, az a T720-ra jellemző, az i változat memóriájából az MMS miatt akkora darabot csíptek le, hogy a kontaklistának csak 100 hely jutott. szuperjó. a retro korlátai.
-
golya32
senior tag
Fujitsu siemens N500 GPS pda dobozosom van, érdekel valakit?
Csere retro telóra is érdekel, de csak nokia! -
Earl_Muttley
őstag
pszili Egy képet kérhetek?
-
Earl_Muttley
őstag
Hova?
Házad nincs?
Csere egy SE dokkolóra?
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
500 forint plusz posta vagy eljössz érte
-
Earl_Muttley
őstag
És mennyibe fájna nekem?
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
nekem van zsír billentyűm
-
Earl_Muttley
őstag
Mennyire karcos?
Hátlapod is van?
Milyen szinű?
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Előlapom van,használt,de gombsor nincs

-
Earl_Muttley
őstag
Hello!
Sima (kamera nélküli)Elö-és hátlap + bill.
Nagyon ramaty az egész de müködik.
-
pszili8
aktív tag
Ma sem bírtam ellenállni,és vettem egy dobozos Siemens M65-öt
Októberben sem fogok enni annyi telót veszek,nem is baj mert rám fér 
anevemearl:előlap kell vagy ház?Sima vagy i? -
Earl_Muttley
őstag
Valaki tud olcsón egy nokia 6610 házat?
-
golya32
senior tag
8910 hez kellene ház alsó része 2db oldalsó gombbal, rugó és a rögzítőgyűrű.
Valakinek van elfekvő? -
golya32
senior tag
Nekem 7200 kell, esetleg valaki tud eladót?
-
ligeti8
csendes tag
Héten elvileg jön egy két finomság, sőt inkább ma kellene itten lennie:
7270, 8850...
Majd jelzem úgy is ha itt lesznek,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig is káosz volt a Mobil és telefon részleg de most totál zűrzavar,minden összevissza. 

Meg a vezetékes telefont nem lehet ám a kategóriájába tölteni,még kedvencem amikor rámentem régebben a retro mobil kategóriára és kiadott vibrátorokat,bilincseket 
sokkal nehezebb mint a sima 

?

én még a ZP-ben se voltam soha, se morrisons, azt se tudom, hol vannak...

host családnál, délelőtt iskola, délután meg vagy program, vagy szabad, fele fele megosztva... na tuti kimegyek németbe ha itt végeztem a tanulással
amúgy 19 leszek nemsokára. szal épp itt az ideje a függetlenedésnek. ha belegondolok, hogy van aki ilyenkor házasodik...