Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Óóó nálam is vannak. Mutatok majd.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
ferret77
aktív tag
Pedig szerintem mindannyiunknak vannak újdonságaink. Facén pörögnek a retró telós csoportok, de ott is a kereskedelem megy, olyan árakkal, hogy az égig érnek.
-
kovy79
őstag
Úgy látom, kemény munkával, de csak sikerült "valakiknek" kiirtani ezt a topikot (is)...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Mennyit érhet egy sony ericsson w950i, szép állapotban, minden gyári tartozékával de hibás kijelzővel.
-
renegat1
tag
Sziasztok! Nokia 3120c-1c (RM364) telefonhoz keresnék firmware-t. Csak a Nokia logóig jut el bekapcsoláskor.
-
Bdanyy
addikt
válasz quailstorm #37988 üzenetére
Köszi
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
quailstorm
nagyúr
válasz Bdanyy #37987 üzenetére
v3-ra nekem van egy csomó
itt van valamennyi -
Bdanyy
addikt
Szetnezek majd, hátha valahol megtalok egy kettőt, 6600-n 6630-on én is játszottam párral. Egyébként s60v1/2/3 appok, játékok vannak még valakinek?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
ferret77
aktív tag
válasz quailstorm #37984 üzenetére
S60v3-ra valót keresel? Valahol van nekem, csak elő kéne kaparni.
-
quailstorm
nagyúr
Hello!
N-gage 1 cuccokat, pl. ami itt fel van sorolva (nem csak játék, hanem a futtatáshoz szükséges fixek, segédletek későbbi telókon, lenne szíves valaki küldeni valamilyen felhőtárhelyen?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
dz1989
senior tag
válasz arkades #37981 üzenetére
Beállítások-> Személyes hivatkozások. Ha abban nincs akkor nem lehet. Ez inkább már 2006 ban jött be az S40-es Nokiáknál.
Javaslom a Jobbopciós gombot, belehet állítani a kedvencek menüpotott és ott már betudsz állítani saját funciókat ami kell.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
arkades
senior tag
Nokia 3220-nál a négy állású gomb beállításai fixek? Nem találom, hogy hol lehet más funkciókat hozzárendelni.
Каждый дрочит как он хочет.
-
imi290
aktív tag
Az baj, mert olyan nincs itthon. De a nagyobb baj, hogy egy ugyan olyan, másik akkuval sem kapcsol be. Ebből csak dísz lesz sajnos 😏
Köszi a választ! -
imi290
aktív tag
Sziasztok ! Adott Nokia E7 telefon.Szép állapotú,jól néz ki,csak nem kapcsol be.Cseréltem akkumulátort,de így is semmi.
De érdekesség,hogy mikor rányomom töltőre,akkor a töltő nyílás melletti kis fehér led párszor felvillan.Úgy mint pl.az n8-on.Csak az a baj,hogy nem megy át folyamatos fénybe mint az utóbbinál.Szóval nem veszi a töltést.
Esetleg valakinek ötlete,mi a bajos ezeknél a telefonoknál ? Szoftver hiba lehet ?
Köszi előre is -
zolikaDB
veterán
Tripla!
6630 hangutasitas gomb is kellene...
Akinek van bontanivalo telefonja, kerem jelezze! -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ket kerdesem lenne:
1, szedett mar vki szet 6630-at? A hangparancs oldalso gombja megadta magat es kiesett...
2, viszonylag jo allapotu billentyuzete lenne-e valakinek, amire mar nincs szuksege? -
winhate
őstag
Sziasztok
Szerelőt keresek aki meg tudná javítani hőn szeretett w995 sony ericsson-omat.
Szalagkábel csere esetleg fastport csere lenne fontos.Köszönöm
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Valakinek fölösleges 6630-a nincs véletlen? Szép példány... -
boxee
csendes tag
válasz arkades #37964 üzenetére
Sziasztok,
2-3 helyen próbáltam, egyik helyen sem vállalták. Kb az volt a válasz, hogy nem megoldható.
Régen (~10 éve) volt az Oktogonon egy "Henry GSM" nevű hely, kb mindent meg tudtak javítani, flash-elni, unlockolni stb... De már nincsenek illetve csak a cégtábla.
Nincs itt a fórumon egy "régi szervizes" aki esetleg tudhat segíteni?üdv.
-
zolikaDB
veterán
válasz quailstorm #37696 üzenetére
6630-al készült backup.arc-ot nem lát egy N70.
N70 jegyzetek alkalmazás kifagy bmilyen másik symbianossal készített notepad.dat feltöltésével A 3650 mindent megeszik... -
boxee
csendes tag
Sziasztok,
Nokia E52 (magyar, telenoros) unlock-ban tudna valaki segiteni?
köszi!
-
Elims
veterán
válasz quailstorm #37952 üzenetére
Tegnap este rászántam magam és elkezdtem rátenni a magyar nyelvet.Készültem egy-két órára..aztán tovább tartott keresnem egy motorola usb driver-t,mint rátenni a magyar nyelvet. :-) Pikk-pakk ráment.
Mégegyszer köszi!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ket kerdesem lenne:
1, van-e valakinel foloslegbe magyar nyelvu, fuggetlen Nokia 6630?
2, osztrak fuggo, nem magyar menus 6630-al tudna-e vki erdemben foglalkozni, termeszetesen megfelelo javadalmazas fejeben?
Koszi -
Elims
veterán
válasz quailstorm #37952 üzenetére
Te most viccelsz ugye!!??
Honnan szerezted ezeket??? :-)
Több napig csak ilyeneket kerestem!!
Én is találtam lp fájlokat,de...Na mindegy..Köszi szépen!!!!!! :-)
-
quailstorm
nagyúr
-
Elims
veterán
válasz quailstorm #37948 üzenetére
Na szép. :-)
Erről a programról még nem hallottam.Köszi!Akkor még keresgélek tovább.
Dz: Köszi,de nekem motorola v8-hoz kellene nyelvi fájl.
-
quailstorm
nagyúr
Ráadásul én pont a teló nyugdíjazása előtt vettem bele vadonat új akkut. Aztán kiderült, hogy a SIM a rossz. Energy profilerrel.
-
Elims
veterán
válasz quailstorm #37946 üzenetére
Igen-igen,a privátosra gondoltam.
Megköszönném!Hátha lenne benne v8 nyelvi fájl.
8gb-os sajnos nem jó.Azért kérdeztem,mert van egy teljesen fölösleges bl-5f akksim,bontatlan,gyári.
Kereskedőnek nem szivesen adnám.. -
quailstorm
nagyúr
Unhandled exception, forum comment text parse error occurred.
Milyen múltkori, milyen S2? Kicsit elvesztem. Gondolom a privát üzenetes segítség akart lenni.
Motorola V8-hoz amúgy kerestem cuccot de hirtelen nem volt meg, ha gondolod feltolom az egész Motorola cuccomat valahova azt majd bogarászol.N95 8GB van nekem, már nem használom aktívan, de 30 sec elővenni és mindig fel van töltve.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz quailstorm #37941 üzenetére
Pár hónappal ezelőtt láttam egy s2-t egy "kereskedő" barátomnál.Hvégén megyek hozzá újra.Ha meg lesz még neki elhozom és elküldöm neked a múltkoriért...,ajánlott postát állom.
Dz: Dobozosan annyit 10-12e körül adnék érte.15e-t kicsit sokallnék.Van "pár" régi telefonom,de nem vagyok gyűjtő.Úgyis csak a szekrényben állna.
Köszi!Most jut eszembe..van itt vkinek n95-ös nokia-ja?Esetleg használja is?
-
dz1989
senior tag
I7110 nekem 1x láttam Hadverapron.
Én Németországból szereztembe nem rég. Egy helyi német apróhirdetés oldalról.
Németül írtam hogy: Ha fizetem el postázza-e Magyarországra? Nem volt probléma.
Ha gondolod Szólhatok neked ha látok. De egy 10és 15e közt postával kell számolni. Szép full dobozos ár ami nincs elszálva.
Úgy is reflexből rászoktam keresni.
Amúgy pont egy I7110ben van az egyik számom.[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
quailstorm
nagyúr
Nagyon korai droidokat gyűjt valaki innen?
Pl. legelső Samsung Galaxyba mennyire nehéz belefutni? -
Elims
veterán
válasz arkades #37938 üzenetére
Ismerem a neved.Ha nem tudom megoldani a "problémát" megkereslek és kötünk egy számodra előnyös "üzletet".. ;-)
Viszont ha vki látna eladó samsung i7110-es telefont kérem írjon.Szoktam nézegetni magyar oldalakat,de ilyet sehol nem találok.Vmikor volt és nagyon sajnálom,hogy eladtam.Elférne a többi régi telefonom mellett.
Ebay-en láttam 13-15e körül,de inkább itthonról venném meg. -
arkades
senior tag
Bocs, ez félre ment.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz arkades #37936 üzenetére
Tényleg az. :-) "Ajándékba" vettem egy ismerősömnek pici alkuval 7e volt+egy akksi 2e és magam is elgondolkoztam..lehet,hogy veszek mégegyet.Ennyit szerintem megér.
Bár így az "ajándékozásból" (csakúgy) lehet,hogy nem lesz semmi. :-( Angol nyelvvel nem tudja használni,ezért kutatom fájlt.Akár fizetnék is érte vmi kisebb összeget. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Motorola v8-hoz hol találok magyar nyelvi fájlt?
Jó pár napja keresgélek,de semmi.
Egy-két héttel ezelőtt már a motorola support-ot is megkerestem,de nem tudtak segíteni (nem is tudtam,hogy a lenovo és a motorola egy lett).
Több leírásból Ez tűnt a legjobbnak.Előre is köszönöm!!
-
dz1989
senior tag
válasz quailstorm #37930 üzenetére
Szeritem minden képp van. Mert érdekes darab volt.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
arkades
senior tag
Nem tudná valaki megmondani, hogy Samsung R210-nél hol lehet beállítani a gyors tárcsázást? Egyszerűen nem találom a menüben.
-
KSparrow
őstag
válasz quailstorm #37930 üzenetére
Abból a szempontból szerintem van, hogy a divatkütyük egyike. Nem emlékszem pontosan, de nem volt azért túlzottan népszerű. Ugyanezért nem is túl ismert, és nem is túl keresett darab.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
quailstorm
nagyúr
válasz dz1989 #37929 üzenetére
Akku egyelőre kérdéses, nem bírtam eddig bebikázni, de van másik Alcatelből, ami szét van koptatva, tehát használni tudom.
Amúgy semmi sincs hozzá, csak a telefon. Függőséget nem tudom, vodát megette, mást nem néztem még. De nem hiszem hogy az Elle volt függőben.Nem a beárazás a lényeg, hanem hogy van-e egy ilyennek respectje vagy eszmei értéke. Ugye nem Nokia, még csak nem is SonyE vagy Motorola. Hanem kínai Alcatel alapú divat izé.
[ Szerkesztve ]
-
dz1989
senior tag
válasz quailstorm #37928 üzenetére
Attól is függ hogy akku jó-e
Dobozos vagy nem.
Meg független-eHáromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
quailstorm
nagyúr
Ennek gyűjtői szemmel van értéke?
Ma kaptam egy újszerűt, bár a szilikon ragad. -
dz1989
senior tag
válasz arkades #37919 üzenetére
Szeritem olyan 10-12e ha valamilyen szine van pl. : narancs kék vagy zöld lehet 14-16e is de ha valakinek nagyon kell akkor kiadhat többet is. Az már szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Mennyi lehet most a reális ára egy (állítólag) szép állapotú dobozos Nokia N8-nak?Каждый дрочит как он хочет.
-
Tim82
félisten
válasz quailstorm #37917 üzenetére
Meglepő módon fotózgat a tulaja a 6230i remek kamerájával. Mondjuk nyilván nem turistafotókat stb.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
quailstorm
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz quailstorm #37915 üzenetére
Nekem ugyanúgy jónak tűnik a célodra. (Van a családban egy Nokia 6230i, ahhoz kéne vennem egyet, ezért van az eBay-es watchlist-emben.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz quailstorm #37908 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz geprombolo #37912 üzenetére
Az én telómhoz elvileg van függetlenítő kód, csak nem szolgáltatótól. Csak akivel megbeszéltem, az most valószínűleg nem ér rá.
-
geprombolo
őstag
Amikor vettem, még benne volt a leírásban, hogy a másik oldaláról fogja meg a dolgot, vagyis a készülékkel elhiteti, hogy a kártya olyan szolgáltatóhoz tartozik, amire az le lett zárva. Hogy ezt hogy csinálja, ne kérdezd, de működik. Talán valami kérdezz-felelek dolog játszódik le a kártya és a készülék között, miszerint a teló megkérdi, hogy pl. "vodás kártya vagy-e", mire az "izé" (tetszik nekem ez a szó) rávágja, hogy "hát persze". Aztán hogy azt hogyan oldja meg, hogy a kártyához tartozó hálózatra csatlakozzon és ne a fentebbi vodára, az már nekem magas, gondolom ezért egy másik modul/program/szkript/akármi felel.
Minden esetre, kérdezd meg az eladótól, hogy a te készülékeddel fog-e működni? Normál SIM méret, microsimmel nem fog működni, mert nem lehet körbevágni.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
cocka
veterán
válasz geprombolo #37910 üzenetére
És ez az izé hogyan képes érzékelni, hogy milyen szolgáltatóra lett a telefon lezárva?
-
geprombolo
őstag
válasz lorcsi #37909 üzenetére
Annó hogy vágytam egy ilyesmire, még a jó R320s-hez! (ha jól emlékszem a típusra...)
#37895 Veetya Vaterán lehet kapni függetlenítő kártyát, régen vettem én is egyet a SonyEricsson j220i-hez, mert többe lett volna függetleníteni, mint megvenni ezt a huncutságot.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
lorcsi
veterán
találtam a fiók méylén egy iylen ericson chatboard-ot
érdekelne ez valakit?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
quailstorm
nagyúr
RS MMC csoportos rendelésre volna igény?
Én találtam 2 gigásat. szerintem nekem nem is kell több
10 legalábbis abszolút pazarlás főleg annyiért, csak N770-be kéne valami, a 64MB az nem sok. -
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #37904 üzenetére
Kár. Van egy T-mobile-osom, és gondoltam megpróbálom.
Egyébként szerintetek AT§T-nél érdemes ez ügyben kísérletet tennem, vagy ott is esélytelen?
Az meg egy gyönyörű V3i lenne.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #37901 üzenetére
Moto V3-hoz még küldenek kódot szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest