Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
lócitrom #38795 üzenetére
Ahogy laptoppal is el lehet ezt játszani, hogy a konkrét példányról nem tudsz kikönyörögni képet... Retró cuccoknál nem önmagában a jó állapot fellelése a kihívás, hanem hogy ez a jó állapot találkozzon emberséggel és valós állítással. Ezek együttállása már ritkább. Ha alakul is kis kör, ahol van értelme bizalmat szavazni, abban a körbe forgó termékpalettában meg egyáltalán nem biztos, hogy benne lesz a vágyott telefon.
(#38797) lócitrom, azt nem tudom pontosan miben bízik a buta prolija, hogy majd beletörődik a vásárló, aki betonszálhúzott példányt megkapja vagy mi?
-
lócitrom
őstag
válasz
tailor #38796 üzenetére
igen. alig használt, szinte új, de látszik, hogy életében egyszer azért csúszott vagy 20-30 métert rücskös aszfalton meg ha leveszed az akkufedelet, akkor azért szembesülsz azzal, hogy a jótékony, tapadást segítő dzsuva meghaladja az egészségügyi határértéket. van jófogáson valami edit nevű asszony. az pl. pár tucat nokiát árul. de pusztulat vele üzletelni és bizonyos fogalmakat egészen máshogy értelmez, mint a jóhiszemű, telefonokra kényes gyűjtő. és az ilyen amikor rájön, hogy valaki elvár bizonyos minimumokat, akkor onnantól nem válaszol és/vagy törli a hirdetést. szerencsére engem ezek az emberek már megúsznak, mert tovább nem akarom bővíteni az arzenált. egy 5210-et akartam még vagy legalább egy gyári "előlapot", mert a telefon maga az hibátlan. de ilyen már nincs. Siemens M35 vagy S35 már nem buli a nagyon lehetetlen szoftveres rendberakás miatt. már csak arra törekszem, hogy amik vannak, azokat valahogy végre mindet szoftverezzem. meg ha nagyon kell, akkor veszek egy-egy Polarcell akksit és "csá".
-
tailor
őstag
válasz
lócitrom #38795 üzenetére
Elözönlötték a netet a hasonló csalók
Amúgy ezekben a telefonos FB csoportokban azért a nagy része normális, bár tény, hogy "szabadon értelmezik" néha az állapotot... Az egyikben pl. most lett bevezetve, hogy hirdetni csak a telefon mellé tett, papírra írt névvel és csoport megnevezéssel lehet. Ez azért jó szűrő. De a Marketplace konkrétan pöcegödör. Az egy dolog, hogy normálisan keresni lehetetlen, de egy hirdetésre 10-20 kamu profil ír azonnal - persze a FB semmit nem csinál, "jóvanazúgy".
-
lócitrom
őstag
válasz
ferret77 #38792 üzenetére
akkor ezek szerint nem tévedtem. ezek a csoportok általában tényleg megbízhatatlanok.
az számomra felfoghatatlan, hogy már ott tartunk, hogy az ebay is tele van nem egy kínai proxy eladóval, akik újként értékesítenek telefonokat látszólag nem kínából. már szinte dominálják a platformot és olyanokba futok bele, hogy legegyszerűbb, jónak kinéző, kb. gyűjtői állapotban lévő telefonról 3-4 üzenetet kell csak azért küldenem, hogy az eladó tényleg bemutassa azt a telefont, amit értékesíteni akar, mert nem igazán derül ki semmi a telefonról valós állapotáról, előéletéről. aztán kiderül, hogy a 40k-ért adott belépő szintű 2xxx szériás nokia nemhogy nem gyűjtői állapotú, de maximum az alaplap eredeti. az akksi alatt lévő matricán meg ott virít az egyik N szériás telefon termékkódja meg modellazonosítója. rendesen hülyének nézik az embert. az ebay meg pont leszarja, ha jelzem, hogy az eladó konkrétan vadászik a tapasztalatlan vásárlókra.
-
tailor
őstag
Milyen készülék volt pontosan? Ha ennyire fontos, én ajánlom a német Kleinanzeigen oldalt, ott sokkal nagyobb a "merítés", nagyon korrektek az eladók (legalábbis 10-ből 1 olyan esetem volt eddig, hogy nem merte küldeni az eladó a terméket - nem átvert, meglopott stb., hanem nem merte elküldeni ide vadkeletre.)
Németül kell rájuk írni, kedvesen, és nincs fejfájás a kiskirályokkal... -
Elims
veterán
válasz
chris-v #38787 üzenetére
Nem engedtek be.Azt írta,hogy nem töltöttem ki mindent.Hihetetlen..
Eddig sem facebook-oztam,ezután sem fogok.
Mire nagy nehezen bekerültem,el is tünt a hírdetés ami miatt be akartam lépni. :-/Zolika: Egyetlen telefon miatt szerettem volna belépni.Nem jött össze..nem tudom minek hittek.
"Amiatt vagyok tag (és fb használó), mert van pár cuccom, amitől meg akarok válni..."
Egyik barátom is csak emiatt használja,mondogatja is nekem,hogy érdemes,de nem veszem rá magam.A vége úgyis csak a "pörget-pörget-tetszik" zombi lennék.
(Nem sértésnek szántam!!) -
zolikaDB
veterán
Nem annyira biztos, hogy jó lesz az neked
Tisztelet a kivételnek, de ez is olyan, mint a többi fb csoport. Pár kiskirály, moderált hirdetés-jóváhagyás, ami jó is lehetne, de a magyar módszer néha befigyel (elviszi a tisztelt mod, admin, tökömtuggya, hogy hívják ezeket, és nem kell mit kiengedni), meg megy a flex, okoskodás stb.
Vagyis, amíg aktívan "tevékenykedtem" ott, akkor voltak ilyen esetek, és emiatt is untam meg.
A korrekt embereket persze jegyzem, velük kérdés nélkül megy az adásvétel.
Amiatt vagyok tag (és fb használó), mert van pár cuccom, amitől meg akarok válni, aztán nekem elég volt ebből a platformból ennyi. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Tudja vki,hogy a facebook-os retro mobil gyűjtők csoportba hogyan lehet bekerülni??
Hihetetlen,hogy létrehoznak egy ilyen csoportot és nem veszik fel a belépőt. :-/
Mindent kitöltöttem -komoly kérdőív van.. 😡 - és mégis hibát írnak.
Nem szoktam facebook-ozni,sajnos(?) nem vagyok otthon az ilyesféle függők "világában",de azért írni-olvasni vmennyire tudok (legalábbis eddig azt hittem) és mégsem sikerül bekerülnöm. 🤬 -
-
lócitrom
őstag
válasz
quailstorm #38779 üzenetére
mármint a felsoroltakra érted? ez akkor eléggé tragikus. nem tette könnyűvé a nokia anno ezeknek a vasaknak az utóéletét.
-
lócitrom
őstag
valaki flashelt már nokia 1110/1110i/1112-t valaha box nélkül? lehet egyáltalán box nélkül? vagy esetleg 1600-át...
-
draco31
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz
golya32 #38775 üzenetére
Nekem egy Palm PDA-m volt, most nem jut eszembe a típus.
Az elindult, nem akart semmit tőlem
Nagyon tetszettek mindig is, de sosem használtam a rendszert, és amikor létezett, nem is volt nekem.
De valahogy érdekes a világ folyása, ahogy eltűnt minden, ami érdekes/változatos volt, és most totál egysíkú a mobiltelefónia, meg hogy a hatalmas fejlődés ellenére sok modell kínlódik az életciklusa alatt típushibákkal, mind szoftveres, mind hardveres téren... (akár Android, akár iOS modellekről beszélünk.)
Hibák voltak persze régen is, de mire eljött egy-egy gyártó bizonyos modelljeibe pl a polifónia, éveket vártunk
Most meg 25W-67W-120W töltés pikkpakk... (kivéve Samsung)
-
golya32
senior tag
2003-ba vettem 35e ért használtan, asszem egy havi fizetés volt az ára.
-
golya32
senior tag
Esetleg valakit érdekelhet a palm rendszer?
Most pakoltam át a gyüjteményt, és ezekkel már nem akarok foglalkozni.
Van telefon is meg csak sima pda is.
Nagyon sajnálom hogy a nagyobb telefon gyártók elhagyták a billentyüzetet, még a BB-be biztam de már ott sincs újabb teló. -
zoltanz
nagyúr
Néztem az iPhone 4S 9 éve kiadott böngető még betöltögeti a weboldalakat.
Sajnos csak n-es Wifi -n kerestűl 3G hálózat hiányában -
tailor
őstag
válasz
draco31 #38768 üzenetére
Abszolút megértem. Nálam is kb. egy-másfél éve történt ez a nagy "fellángolás": begyűjtöttem, amiket szerettem volna (meg egy-két-öt-hat pluszt
), azóta meg "csend". (Bár épp ma vettem külföldről két alkatrészt az E70-esemhez, mert szegény eléggé lehasznált állapotú, és ki szeretném cserélni a burkolatát...) Szóval ilyen ez a játék
-
draco31
veterán
válasz
tailor #38767 üzenetére
Ezek nekem ilyen szakasosan fellángoló dolgok.
7-8 éve vettem egy 7110-est, megcsináltam, de végül inkább eladtam.
De pl A40-es volt az első telóm, arra úgy nem vágyok, hogy újra beszerezzem. Aztán tesóm Alca 303-asa, az itt van dobozosan, csak akku nincs, bár csak a lustaság van, hogy nem építek bele.
Szóval ez ilyen váltakozó nálam. -
tailor
őstag
válasz
draco31 #38766 üzenetére
Így kezdődik...
Én is megvettem, amikre anno vágytam, és lett egy szép gyűjteményem, és amiket tudok pótalketrészekkel megjavítok / szebbé teszek (persze így már többe kerülnek egyes darabok, mint ami megérné, de ez nem erről szól
)
Amúgy én a Siemens SL 45-ön döbbentem le: a gyári, műanyag retro fülesével úgy szól, hogy valami eszméletlen. Kár, hogy csak 4-5 szám fér rá a memkarijára -
draco31
veterán
válasz
novinyul #38765 üzenetére
Igen, akkor még nem egyenruha volt, mint mostanában.
Kedvet is kaptam beszerezni 1-2 régi mobilom újra, végülis még csak 6-7 régiség hever a fiókban, hogy fél évente ránézzek
Következő fél éves terv egy Benq EF81 akku beszerzése
Meg esetleg egy akkufedél neki, mert sajnos nem figyeltem, és a gyári akku úgy felpúposodott, hogy lenyomtam a fedelet, és így a zárszerkezete levált. Nem tudom mivel ragasztották azt annó.Egy SonyE W200i van még tervben, Walkman logós, nem más céges, meg esetleg egy K800i, ezeket is sokáig használtam.
Na meg ilyen álom telók, amikért annó sokat csorgott a nyálam, pl egy szép fekete 6230i, SonyE W995, Alcatel OT-S853 hangját is nagyon meghallgatnám egyszer
-
draco31
veterán
Van egy 3330-asom, meg egy 3510i, most végre vettem egy akkut, hogy néha bekapcsoljam.
De jó is volt a csengőhangokat végiglapozgatni, mennyit hallgattam ezeket régen.
De most már akkor kell egy szép gombsor a 3510i-be, mert az teljesen lekopott az egész.
Nem mint ha nem menne csukott szemmel a dolog, ugye ez még a zsebben sms-t írok korszak volt, csak na. -
-
renegat1
tag
válasz
FoxiestFox #38760 üzenetére
Szia! Itt gyárit találtam: [link]
-
Jó minőségű Nokia BL-5J akkut honnan érdemes venni?
N900-ba kellene. -
zoltanz
nagyúr
Androidra nem tudtok olyan szövegfelovasót (pdf hasonló) ami tud több oldalast is felolvasni? (kérdeztem már a robotos szofver totyikban)
Érdekes , hogy nincs mert már a korai Symbian S60 is volt szövegfelolvasó.
Köszi! -
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
A minap került hozzám egy Nokia E7. Sajnos magyar nyelv nincs rajta, de szeretnék tenni rá. Erre valami megoldás vagy ötlet van hogyan tudnák magyart varázsolni rá?
Válaszokat előre is köszönöm! -
zoltanz
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #38754 üzenetére
A iPhone 5S is félretró, ugyanis fél éve már hogy nem jön ki rá böngető, ugynígy a Robotos 5.0 Lollipop elotti Os-t futtató telók. (mondjuk pláne ezek nem Lte képesek)
-
Stylewars_kp
őstag
-
válasz
nokiauser #38750 üzenetére
Azt hiszem, sosem fogok telefont úgy szeretni (és olyan tűzzel utálni néha, a Linux tudásom hiánya miatt
) mint az N900-at.
Egy pillantás volt egy szebb jövőbe, szerencsére sok éven át tudtam vele élni.
Az első példányomban sajnos tönkrement a microusb (ez volt a nagy achilles sarkuk), a második példányom retard voltam és eladtam (de a rendszerről készítettem image-t), a harmadikat quailstorm-nak köszönhetem, kiváló állapotú telefon, ami megkapta a második példányom rendszerét egy az egyben, közben kigyomláltam belőle a korábban elkövetett config baklövéseim, így akárhányszor kézbe veszem, jó érzésem van tőle.
Nagy kár, hogy már szinte semmire sem lehet használni, pedig 1-2 éve még meg lehetett oldani Pidginnel a fb messengert, ment a gmail, használtam irc kliensnek is, még hellyel-közzel lehetett vele netezni is, ma már csak az irc maradt, ami gond nélkül megy. -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #38751 üzenetére
iPhone -> Xiaomi -> Galaxy S 3x -> mivel a Samsung is tunyul, szerintem az S23 menni fog tőlem.
Ciki, hogy S10 óta nem fejlődik a kamera... -
nokiauser
aktív tag
válasz
quailstorm #38748 üzenetére
A kezdetektől az N900-ig Nokia telefonjaim voltak. Úgy harangozták be, hogy ez a jövő, aztán kis idő múlva azt írták, bocsi, de ez egy zsákutca. Akkor úgy tele lett a hócipőm, hogy elcseréltem egy Galaxy S-re, azóta csak ilyen sorozatú telefonokat használok.
-
novinyul
veterán
válasz
quailstorm #38748 üzenetére
Sajnos a Nokia nem vette észre a bajt
Az iPhone megváltoztatta a mobiltelefonos használatot(akkor még nem volt okos mobil az iPhone, legalább is ugye hiányzott a piactér) Pedig a Nokia-l meg volt minden hozzá hogy csináljanak egy hasonló mobilt(mondjuk volt is már készen) De a debil és ostoba vezetés nem hitte el hogy változtatni kell! Látjuk a végét a történetnek
-
zolikaDB
veterán
válasz
zoltanz #38745 üzenetére
Alapvetően az "okostelefonozást" Nokia 3650-el kezdtem.
Aztán amikor az "új kor" első normális okostelefonját akartam megvenni, egy Photo Hall-os Nokia N97 minire akartam rarepulni. Nem érdekeltek az akkor feltörekvő gyártók és rendszerek (Apple, Samsung, Android....)
Az elv a szokásos volt: Nokia, bevált, Symbian, bevált, kapott érintőképernyőt, wifit, jó lesz az.
Végül öcsém rangatott be a Telekomhoz, hogy az a Nokia annyira nem is... Vegyünk iPhone 3GS-t... Nem igazán volt hozzá kedvem.
Életem egyik legjobb telefonja volt, legjobb vétele, és nagyon minőségi váltás a korábbi készülékekről. (Asszem a sima 3-al szemben ebben javítottak a "videokártyát", RAM-ot bővítették, kapott AF-es kamerát, videofelvételt, MMS támogatást, ami már egy kalap nyulbogyot nem ér. A lányom viszont nagyon nagy kedvvel forgatja. Leülünk, kipakolom a nem annyira féltett mobilokat, megtisztogatjuk, töltőre rakjuk, amit kell, bekapcsoljuk, birizgaljuk kicsit, és ez is egy délutáni progi tud lenni.) -
-
zoltanz
nagyúr
válasz
zolikaDB #38741 üzenetére
3GS annyira ikonikus fizikailag, manapság is sokan hirdetnek képével neten valamint szervíz cégtáblán stb is.
Akkoriban drága volt, viszont, a menüje nem kadozott, és aktívan segítették a 3D játékfejlesztőket (plusz erős Gpu)
A gyerekem unatkozott vagy le kellett ültetni elég volt elindítani egy játékot rajta, rohat szép modern grafikája volt, szőrös kis animált vicces figurák stb. -
zolikaDB
veterán
válasz
novinyul #38742 üzenetére
3GS, 4S, 5S.
3GS alig volt használva, nosztalgiabol vettem, 10+ ezer körül, akkor, amikor mindenki az ujat, gyorsat keresete és az első okostelefonok nem értek semmit, mentek a lecsóba.
4S-bol volt pár, de mivel ez fehér, maradt nálam, sose használták, dobozos, mindene megvan, nálam csak üvegfóliat kapnak, hogy néha ha piszkalom, ne legyen karcos.
Az 5S-t is 15e körül vettem, valami céges vásárlás volt egykor, de nem osztottak ki, ment a szekrénybe, és amikor leltár volt, elpasszolgattak.
Én vettem le a foliait -
-
zoltanz
nagyúr
Van egy gyári iPhone 4S 16GB tartaléknak új aksival.
Edge hálózattal kipróbáltam megy a navigáció email iMessege , valamint van rajta sok játék, veszteséges tömörítésűzene AAC, és relatí türhető fotókat is készít. -
Galla007
csendes tag
Sziasztok !
Esetleg ha valakit érdekel természetesen nem üres a doboz! -
Dlink321b
csendes tag
Sziasztok . Nokia Asha 210 Black -hez keresek magyar nyelvű firmwaret (RM-928) (059R910: RM-928 EURO_B2_BLACK_HUN_HU) vagy olyat amiben választható magyar nyelv is. A neten csak olyat találtam amiben csak angol és más nem magyar van , végül is működik azzal is . csak gondoltam hátha valakinek megvan . Ha valaki tud segíteni ezügyben kérem írjon privátban. Köszönöm
-
phosphate
csendes tag
-
draco31
veterán
-
phosphate
csendes tag
Sziasztok!
Én alapvetően Sony-Ericsson rajongó vagyok, de lenne néhány Nokia amit szeretnék a gyűjteménybe.
Kicsi a gyűjtemény, de szinte minden darabot sikerült 99%-ban gyári alkatrészekkel új, nagyon újszerű állapotra hoznom. Sajnos retro, de új telefonokra nincs keret, így marad az újszerűek vadászata és felújításuk.Azért ide írok mert hardveraprón kicsi az esélye, hogy jelentkeznének a keresésemre:
- Van egy nagyon megkímélt N-gage classicom, amit anno vesztemre kölcsönadtam és a középrész megsérült.
Esetleg van nektek ép középrészű classic ami egyébként csak bontásra lenne jó?- Amit még nagyon szeretnék az egy 6600 classic fekete (volt ilyenem). Ehhez vagyok most gyári burkolatvadászaton ill. billentyűzet, középrész amit keresek, utóbbit ép kamera krómmal ill. fekete félgyűrűvel.
draco31 - acetonnal én nem esnék neki, főleg töménnyel nem. 1 napos alkoholos áztatás, mikroszálas frotírral jópár óra maszatolás, újra beáztatás és valószínűleg lejön. Én 100% etil-alkohollal (Alkonek) 2x már csináltam ilyet, sikerült, de ronda lett a fényes natúr hátlap (s500i) ami a festetlensége miatt már nem mutatott jól a telefonon. A K810i egész elfogadható lett, de hanyatt attól se estem.
-
draco31
veterán
Hello!
Sikerült megszereznem egy régi álmom, Sony Ericsson W980-as.
Működése hibátlan, egy dolog van, a teljes hátlap valami ilyesmi bevonattal van ellátva.
Próbálkoztam már izopropil alkohollal, az úgy tűnik nagyon nem bántja, vagy csak én nem bántom eléggé.
Más ötlet esetleg? -
-
zolikaDB
veterán
válasz
FoxiestFox #38722 üzenetére
Ó basszus, térdem beremegett...
NFSU? -
válasz
FoxiestFox #38724 üzenetére
Ne is mondd.
No, de nemsokára lesz saját kis raktáram, és azzal már sokkal jobb lesz a helyzet. -
-
válasz
FoxiestFox #38722 üzenetére
Egyszer már kéne csinálnom egy galériát, mert lett egy pár cuccom mostanában.
-
A retro pc-s topikban várunk (főleg én
) a crt-vel.
Én is most guberáltam elő a nagy crt-met az asztal alól, még mindig durva a cucc.Illetve van egy kis Sonym is, míg a nagy nem fér az asztalra, ez épp csak.
-
-
Ugyan nem mobil, de talán megér egy említést, hogy sikerült nemrég szereznem végre egy ilyen gyöngyszemet:
Nokia 447Xi.
Ingyen volt, csak érte kellett mennem, és haza kellett cipelnem. De nincs okom panaszkodni, működik szépen mindene. Nagyon szép képe van, csak sajnos nagyon nehéz úgy lefotózni, hogy az élethűen visszaadja, nem is nagyon sikerült.
Most már csak egy LCD-t kéne szerezni. Anno volt egy a munkahelyemen, de nem lehetett leboltolni, hogy selejtezzék le, pedig minden további nélkül vettem volna a helyére új monitort, ha az az ára a "korai" nyugdíjazásnak.Az egyébként egy átbrandelt ViewSonic volt. Ezt nem bontottam szét, szóval nem tudom, milyen a képcső benne, de valószínűleg Sony, a hátán levő matricán szerepel ugyanis a "trini" szócska.
Ja, és szerváltam egy ilyet is, csak hogy legyen ON topic is:
Soha eddig nem hallottam erről. Nagyon érdekes, hogy a DECT rendszer őse előbb városi léptékű hálózatként jelent meg, és csak később csinálták meg az egy lakásnyi léptékű hálózatot, modernebb kivitellel.
Ezt is ingyen szerváltam.
A formavilág amúgy nagyon bejön nekem, van egy kis retro future feelingje. Ja, és ne feleddkezzünk meg arról sem, hogy ez akkor jelent meg, amikor még a 450-es mobilok voltak, amik önvédelmi eszköznek sem voltak utolsók. Ez azokhoz képest lényegesen kisebb és olcsóbb is volt, ez volt anno a fő selling pointja. -
quailstorm
félisten
válasz
--HARDCORE-- #38717 üzenetére
Köszi, előlap kell, plexi karcos meg a bal fele levált. Hátlap még OK. Meg a gombsor is kopott, abból is akkor lesz egy másik.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
novinyul #38716 üzenetére
Félreinformált egy leírás akkor.
Köszi!
Ja amúgy még van 4db ezüst előlapja az ebayesnek! quailstorm
-
novinyul
veterán
válasz
--HARDCORE-- #38715 üzenetére
512MB-ig tudták olvasni. 6230i tudta az 1GB is, bár lehet hogy megy a 2GB is.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
quailstorm #38714 üzenetére
[link] Tőle van, sajnos már nincs készlete. De meg lehet kérdezni, hátha lesz még.
Néha érdemes átböngészni a kínálatot az ebayen.
Viszont vettem hozzájuk egy 2GB-os RSMMC-t, persze hogy nem látják (a 6230-asok)...
A kártya működik. -
quailstorm
félisten
válasz
--HARDCORE-- #38712 üzenetére
Honnét van a ház? Éppen tegnap pakoltam rá játékokat az enyémre és sajnos elég kopott már a plexi is nálam.
-
tailor
őstag
válasz
--HARDCORE-- #38712 üzenetére
-
--HARDCORE--
senior tag
-
draco31
veterán
válasz
--HARDCORE-- #38708 üzenetére
Az gyakorlatilag egy másik fajta előlap, meg szürke oldalak a narancs helyett, meg a fehéres 3510 helyett?
Bár ahogy nézem a gombsor lyukak távolsága is más a közbetéten.Elég gyakori telefon volt pedig a 3510i, biztosan kerül egy.
-
draco31
veterán
Hello!
Van egy Nokia 3330, és egy 3510i többek között, sajátok voltak, de akku már egyikben sincs rég. Gondoltam csak vennék egyet.
BLC-2 ami jó mindkettőbe? -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #38705 üzenetére
Értem akkor félretró.
Sajnos kis "szépséghibája" telónak, powebank vagy töltő legyen kéznél mert a töltővezérlőjével van valami. Össze vissza mutatja a százalékokat, kipórbáltam több aksit. -
tailor
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Iphone 4S 16 GB retrónak számít már (2011 gyári)? Külső Böngésző vagy 4-5 éve nincs hozzá Opera. Rajta lévő iOs 8 is 2014 kiadás. (ami a böngető motort illeti)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest