- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb Nokia 6310 szín?
Az arany, a fekete, vagy az ezüst, esetleg a bordó? -
dz1989
senior tag
Akit érdekel van eladó 6700 slide Pirosban.
Annyi hogy Magyar nyelv nincs benne. -
stickfa
csendes tag
Szepek!!!
-
golya32
senior tag
Van valakinek eladó JÓ állapotú 8910 és i vagy 8850? Tudom hogy van a vaterán, de megbízható helyről szeretnék venni.
-
stickfa
csendes tag
Sziasztok!
Erdeklodnek, hogy nincs-e valakinek elado Panasonic gd92- je, vagy gd93-ja.
Ezen telefonok jellemzoje, hogy nem szines mobilok, viszont a kijelzo szine allithato.(pl. zold, kek, feher stb.)
Szivesen fogadnek toletek olyan infokat is, hogy mas markaban, elofordult-e hasonlo megoldas, mert en meg nem talalkoztam ilyennel a retro telefonok kozott. -
iday
aktív tag
Tudna valaki küldeni Nokia CA-42 kábelhez, Nokia connecitivity cable drivert?
Órák óta keresek, de lepucolták a netről. -
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok!
Módosítottam a hirdetést, darabonként is eladó a gyűjtemény!
Írjatok bátran! -
golya32
senior tag
Kellene nekem működő független 6210 és 6310 nem érdekes a ház és magyar sem kell.
Apósom egyszerűen nem hajlandó átállni az érintős telókra.
Tegnap kibaszta a kocsiablakon az új érintős telóját.. -
somnia
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 3310-est és az a gondom, hogy lezárt billentyűzetnél a kijelző csak elhalványul.
Aztán lehet, hogy ennek így kell működni, már nem emlékszem.
Tudja valaki a tutit? -
LaciGSM
aktív tag
itt a kép:[link]
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Eladó a maradék gyűjteményem !
Kb 35-40 db készülék Samsungok, sok Sony, Siemens!
van ami karcmentes, van ami működik, de olyan is ami viseltes....Megpróbálok képet kitenni!
Elsősorban egyben szeretném eladni az egészet!
az egész pakk együtt 50.000ft tokkal vonóval!
Nem foglalkozom már vele!Van egy Samsung N400 Pininfarina ( motoros antenna) is, dobozos,viseltes, de működik szépen! 20.000ft
Samsung P510. ( motoros flip) nagyon szép állapot, hibátlanul működik, 10.000ftkeressetek bátran...
-
XmoD
senior tag
Sony Ericsson S700i-hez nincs valakinek burkolat és akku ?
-
chris-v
senior tag
Nincs valakinek elfekvőben egy szép állapotú, feleslegessé vált sárga gyári 5110-es előlapja, amit eladna bagóért?
-
válasz
stufen2 #36464 üzenetére
15 körül.
Pár hete meghirdettem az enyémet, gondoltam, kipróbálok kicsit valami mást, aztán max veszek egy másikat (első hw rev-est, ami jobban bírja az OC-t), de rájöttem, hogy akármire váltanék, valamit nem tudna, amit ez tud, pedig már jelentkeztek rá jópáran. Úgyhogy marad, max mellé jön valami másik kacat. -
stufen2
aktív tag
Halihó! Mi a reális ára egy normál és egy jó állapotú n900-nak, doboz mentesen?
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek 6310/i lcd-je vagy döglött telefonja amiben jó az lcd?
-
arkades
senior tag
Szerintetek Bp-en foglalkoznak még olyasmivel gsm boltokban, hogy Moto V3xx flippjének a tetején lévő kis gumi pöcköket kicseréljék? Arra kettőre gondolok amire felfekszik a kijelző összecsukott állapotban, hogy a gombsor ne hagyjon rajta lenyomatot.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
chris-v #36454 üzenetére
Megközelíti a gyári minőséget.
Sajnos a kijelző körül itt is van egy vastagabb fekete csík (a gyárihoz képest) , így a hozzáértő szem rögtön meg tudja állapítani, hogy nem gyári, de egy laikusnak nem fog feltűnni.
Nem sorjás, a hézagok rendben vannak, a hangszóró, vibra motor, csengőhangszóró pontosan illeszkedik az előlapba. Nem recseg, nem lötyög, nem rezonál. A hátlapon a NOKIA matrica az elég gagyi volt, azt leszedtem, és beragasztottam azt, ami a gyári hátlapon volt. (én komplett házat rendeltem billentyűkkel) A billentyűk is rendben vannak, a betűtípus a gyárival megegyező, de mattabb hatású, mint a gyári.
Öszzességében vállalható minőség.
Én innen rendeltem: [link] -
nokiauser
aktív tag
Gondoltam, piacra dobok pár régi telómat, amiből kettő van, illetve nem vág a profilomba:
-
stufen2
aktív tag
A 6310 és a 6210 lcd megegyezik?
-
ferret77
aktív tag
Halott Nokia 7600 van valakinek? Vagy esetleg komplett ház gombsorral?
-
zorzy4
addikt
3300 közkeret van valakinek, valami bizbaszért cserébe? Vagy fordítva, kell valakinek egy rossz közkeretes de működő 3300 olcsón? Mindez pesten, posta nélkül oldanám meg.
-
T0rnad0
addikt
Nokia 808 valaki? Kijelzője cserélve volt utángyártottra.
-
OrLiX
tag
Srácok, van egy Samsung SGH-X530 típusú mobilom.
Az a hibajelensége, hogy bekapcsolás után csak fehér a kijelző, van hogy még annyit se csinál.
Gombok működnek, még a vibramotor teszt is így vakon.Ez szalagkábel hiba lehet?
-
arkades
senior tag
Valakinek nincs esetleg jó erős Motorola BX40-es akksija?
-
LaciGSM
aktív tag
A telók nincsenek tesztelve, nem tudom mi működik mi nem. valamelyikben nincs akku, hátlap!!
-
lehella
senior tag
válasz
draco31 #36431 üzenetére
Hasonló nálam is, kivett akksi után bekapcsolom, felrakom tölteni, akkor ugyanígy veszi a töltést, lehúzom és mindig jelzi a töltést. Kb. 5 órával később érzékeli hogy már nem töltöm. Ezután viszont ha simán újraindítom, akkor nem mutatja hogy tölteném, pedig töltődik.
Köszi a tippet, akkor gyanús hogy alaplap hiba van. Töltőkből használok két három félét is, nem egyértelmű hogy melyik okozta volna a gondot. A munkahelyemen sima usb kábellel töltöttem, ott sokszor volt hogy csak 60%-ig töltötte fel a telefont az a kábel, de utána rendben működött a lehúzás/vissza. Eddig.. -
draco31
veterán
válasz
lehella #36428 üzenetére
Akkor volna egy tippem. A töltőfej, vagyis az adapter az működik rendesen? Csak mert én korábban szereltem egyet, és persze telefonnal próbáltam ki, aminek ez lett a vége. Aminek pedig alaplap csere lett a vége.
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok!
Lesz egy rakás régi telóm eladó!
Képet megpróbálok ide feltenni!Ha valakinek megtetszik valamelyik, írjon rám!
-
lehella
senior tag
válasz
KSparrow #36427 üzenetére
Töltésvezérlő baj is alaplapcserés? Amikor néhány óra után észreveszi a telefon hogy már nem töltöm, akkor szépen csökkent az akkuszint, elmentem vele egészen 9%-ig. Ráraktam töltőre 2 órája, azóta ugyanúgy 9%-ot mutat, de nem merült le/kapcsolt ki. Ha újraindítanám, azt mondaná hogy 100%-on van.
-
ferret77
aktív tag
USB csatlakozó hiba lesz szerintem.
-
lehella
senior tag
válasz
KSparrow #36421 üzenetére
Recoveryből gyári visszaállítást tudtam csak csinálni. Eredetileg download módban akartam Odinnal újrahúzni a romot, akkor meg a gép nem ismeri fel, ez elég gyanús hogy valami hardveres baja is van. Normál használat mellett sem látja a Windows, csak dobálja a popupokat, hogy az eszközt nem lehet felismerni..
-
lehella
senior tag
válasz
draco31 #36419 üzenetére
Szereztem egy másik ilyen telót, de nem akkuhibás az enyém. Egészen más baja van. Felrakom tölteni, majd lehúzom és még mindig mutatja hogy töltöm. 5 órával később pittyeg, hogy lehúztam a töltőről... Ha meg rádugom, akkor nem mutatja a töltést, pedig tölti. Ha kiveszem az akkut és visszarakom, akkor simán érzékeli a töltés elkezdését
-
draco31
veterán
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Budapesten (északi vagy centrumban) valaki ki tud segíteni egy akksi teszt erejéig napközben?
Galaxy S Advancem van, akku lehet hogy döglődik, próbára meg nem szeretnék akksit venni hozzá. EB535151VU az akkuja, hátha van valakinek ilyene.
Mocsok Samsung, 5 telefonjukat néztem már, egyiké sem jó hozz -
dz1989
senior tag
Ha valakinek lessz esetleg ilyen eledó Boci Siemens C35-e vagy amúgy más fajta Siemens Limited kiadásúja, írjon nyugodtan.
-
arkades
senior tag
6230i-nél nem lehet beállítani egyéni csengőhangot, vagy csak én vagyok béna?
-
Kaporc
csendes tag
Valakinek nincs esetleg eladó régi Nokiája? Leginkább az E-sorozat tetszik, de bármi más is érdekelne, amennyiben rendeltetésszerűen használható, és nemcsak dísznek van.
-
Kaporc
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár öreg harcos, akiktől megválnék, mivel én nem gyűjtöm őket.
Hagenuk MT900
Pár éve még bekapcsolt, most feltöltöttem, de semmi reakció. Töltő és kézikönyv is van hozzá.
Nokia 5110
Ragasztott antenna, pár hónapja még működött, bár a képernyőnél érintkezési hiba van, és gyakran kikapcsol.
Nokia 6210
Pár hónapja még használtam, de véletlenszerűen kikapcsolt, így váltottam.
Akinek felkeltette az érdeklődését valamelyik készülék, ne legyen rest személyes üzenetet küldeni.
-
arkades
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a Nokia 6700c függetlenítése megoldható gond nélkül?
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Nokia 6310 Bronz esetleg elfekvőben valakinek??? elég lenne egy előlap+bill is, vagy komplett teló! pezsgő színből már van 4db, a fekete -aranyból is van 2, beszereznék melléjük egy bronzot is!!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged