- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #36293 üzenetére
Persze a 2112 az az 5 körül megveszed plusz posta (ami egyre drágább lett) kategória...az olcsó telefon, bár mivel tömeg telefon volt szépet és alkatrészt találni nem lehet hozzá belátható időn belül, felx kábelt a billentyűhöz mondjuk a 6108 hoz lehet venni, gondolom ugyan az való a 3108 hoz is, én vettem még tavaly Olaszo.ban, de utgy (szar), működik csak a ledek vannak rossz helyen és nem olyan szép a billentyűzet világítása. Mondjuk a 8ezres cdma-knak van értékük, pláne ha sikerül kifogni egy kagyló kialakításút, azért szoktak pénzt kérni
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
FoxiestFox #36283 üzenetére
Te venni se akarsz!Meg amúgy se adok veszek topic, ha árat írok az a baj ha nem akkor az.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #36290 üzenetére
Egy haver hozta őket kintről, ezek nem az 5-10 ezer forintos kategória.
-
-
-
-
Gaborpecs
csendes tag
A Nokia vitrin kapacitása elég nagy
-
Gaborpecs
csendes tag
A szélső vitrin ha érdekel valakit irjon privátba árajánlattal! A gyengébbek kedvéért leírom,hogy ne azt kérdezzék mennyibe kerül
[link] -
chris-v
senior tag
válasz
nokiauser #36277 üzenetére
Ez még az éppenhogy megvan kopva kategória. Egy ilyen már jó lenne.
Jól írod a led cserét "ha jól sikerült" akkor valóban szebb let. De sajnos nem sok jól sikerülttel találkoztam. Annak idején főleg a sötét és a világoskék ment, de láttam olyant is, hogy pirosra volt cserélve a led, nem kékre. -
RAZR_v3
tag
válasz
zorzy4 #36275 üzenetére
Mivel már olvastam régebben ezt a cikket, egyből felismertem a készüléket: http://logout.hu/cikk/a_7110-es_projekt_back_to_basics/teljes.html
-
válasz
quailstorm #36273 üzenetére
Akkor jól emlékszem... szerintem az nagyon közeli verzió lehet ahhoz, ami az N93-ason volt, és elég sokat toltam vele, abban sem volt. Fura, hogy kivették belőle.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #36269 üzenetére
N95 8GB-ra telepíthető verzióban nem volt multi.
-
válasz
nokia párti #36270 üzenetére
Én is. N-Gage-től felfelé minden Symbian telómon fent volt.
Viszont a régi N-Gage verzióban találtam multit (nem is emlékeztem, hogy van benne), míg nem emlékszem, hogy a modernebb változatokban lett volna.
-
nokia párti
őstag
válasz
FoxiestFox #36269 üzenetére
Imádom ezt a játékot.
-
Akinek van olyan s60v3 Nokiája, amin gyárilag rajta a Snakes, írja már meg, melyik verzió, és hogy abban a verzióban van-e multi?
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek be lehet valahonnan szerezni 6210-hez gyári előlapot, aminél nincs lekopva a kijelző körüli szürke rész?
-
ferret77
aktív tag
-
-
Gaborpecs
csendes tag
Új szerzemény
N97 mini Gold edition
Ugyanehhez a típushoz keresek 1db új akku fedelet
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Előkerült egy Sony Ericsson W660i Vodafone-os és
egy Sony Ericsson KRY 901 013/01 Bluetooth kihangosító.Érhetnek ezek valamit, szerintetek hirdessem meg?
-
KSparrow
őstag
Ha két helyen átfúrnak egy 3310-est, az szerintetek kibírja?
-
ferret77
aktív tag
E75-re van valakinek v211.12.1 fw-je, ehhez a product kódhoz? 0567134
Vagy ez a fájl is jó, ha valakinek megvan:
E75 RM-412_EURO_211.12.01_v7.14.exeAz enyémen a legelső szoftver van, a 100.48.78.
-
ferret77
aktív tag
-
nokia párti
őstag
válasz
Genova1983 #36248 üzenetére
Szép darab
-
Genova1983
tag
válasz
nokia párti #36244 üzenetére
-
nokia párti
őstag
Vkinek nincs 6230i-hez elő-hátlap + gombsor esetleg amitől megválna?
-
zorzy4
addikt
válasz
nokia párti #36244 üzenetére
Rengeteg ilyen telefont láttam. Én most egy 1400 órás e60 használok és még szép is. A 15000 órás 6310i ami nálam volt 6 éve, az valami. És ment.
-
nokiauser
aktív tag
Jajaj... Csak arra emlékszem, hogy az Örsön találkoztunk...
-
Genova1983
tag
-
nokiauser
aktív tag
Sziasztok, lassan 12 éve vagyok pH!-s de ezt a topicot most látom először. Mivel ahogy észrevettem, a dicsekvés nem áll távol a topic hangulatától, hadd tegyek ide pár képet gyűjteményem egyik legszebb darabjáról:
Gondolom felismeritek, ez egy csak Ázsiában forgalmazott 8855-ös. Érdekessége, hogy ehhez képest a T9 szótáron kívül az utolsó betűig magyar nyelvű.
-
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #36230 üzenetére
Mid van még amit eladnál?
-
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley #36230 üzenetére
A kék villám
-
ferret77
aktív tag
Legújabb szerzemény anevemearl-től.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Öcsielvtárs #36215 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/nokia_9300i_elado_1
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Szerintem ez sem csúnya...
Nokia 9300i
-
ferret77
aktív tag
Mivel beszereztem mégegy Nokia 9000 Communicatort, így az egyik eladóvá vált. [link]
-
V-I-D-A
aktív tag
Van itt olyan kedves fórumtárs, aki be tudná vállalni egy NOKIA 8310 Magyarítását?
Természetesen nem ingyen gondoltam. -
ferret77
aktív tag
Nem túlzás hetente egy 9000?
Full dobozos, működik, tartalék akku is van és mindkét akku jó.
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #36202 üzenetére
XP-re fel van rakva, 7-re nem. Telepítgetéssel csak emiatt már nem fogok szenvedni, hiszen csak rebootolni kellene.
Gond az hogy most nekem nem ezzel kéne foglalkoznom de kivagyok a nem alvástól és a produktivitásom 0.
Ha lesz időm nem gond átmenni XP-re.
Most csak össze akartam szedni a cuccot, meg felrakni egy 50-es magyar ROM-ot Phoenix-szel 8.1 alatt. -
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #36201 üzenetére
Én win7-en használom a jafot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged