- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm #36997 üzenetére
Ez igaz!
Bereklámozzák, hogy na újra lesz 3310, ehhez képest meg egy teljesen más telefont kiadnak.
Ez elég nagy szívatás volt!
Ha mindjárt úgy promozzák, hogy na lesz egy új telefon amit a 3310 utódjának szánunk, akkor másképpen állt volna hozzá mindenki, hogy hogyan is néz ki. -
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm #36994 üzenetére
Ha nem az eredetihez hasonlítjuk, akkor szerintem nem lett rossz az új 3310.
Céges telefonnak (pl nálunk a 208-ast leváltani), idősebb korosztálynak szerintem teljesen megfelelő.
Majd tesztekre azért kíváncsi leszek, bár nagy dolgokat nem kell várni tőle. -
kovy79
őstag
válasz
quailstorm #36994 üzenetére
Pedig ha csak egy kicsit jobban ragaszkodtak volna az eredeti formavilághoz/koncepcióhoz, azonnal vettem volna 1-2db-ot a gyűjteménybe, meg egyet kipróbálni...
Sajnos úgy tűnik, hogy továbbra sem lesz fő telefonként semmilyen új Nokiám... -
draco31
veterán
Hello!
Hol találok Nokia 300-asra magyar nyelvű FV-t? RM-781-es.
-
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #36989 üzenetére
Köszi.
Keveset használták, vigyáztak rá. 18 óra van benne.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Egy Ericsson A1018S flasheléséhez kérnék segítséget.
Privátban, illetve telefonon...
Köszi.
Üdv. -
Aki szerette anno a K-Rally-t Symbianon, jelölje be azt, hogy rebootolják PC-re. Sky Force-t már megkaptuk.
-
zorzy4
addikt
Ha valakinek lenne Nokia 8600 luna 4.xx szoftvere, esetleg magyar, megköszönném ha elküldené.
-
chris-v
senior tag
válasz
zorzy4 #36980 üzenetére
Leki sok retro telefont elő vett, meg Nintendo konzolokat.
De nem újakat csinált, csak felújított, meg átfestett.
Viszont nemrégiben bezártak, gondolom annyira nagyon nem ment a biznisz. Sajnos hülye voltam, nem néztem meg az utolsó akciókat, pedig jött róla email, meg facebook felhívás is. Egy jó Gameboy-ra lehet beneveztem volna, meg esetleg valami jó áras retro Nokiára. -
zorzy4
addikt
válasz
chris-v #36978 üzenetére
A 320est gyártották nemrég, valami Leki nevű cég. A motorola star tacal egyetemben. Kérdés ott is az volt, hogy legalább egy li-ion akkut és rezgő hívásjelzést raktak e bele?
A 3310 nél is a li-ion akku lenne az alap, és talán egy havi nézetű naptár. Más nem is kéne a tökéletes telefonhoz. -
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm #36976 üzenetére
Az tuti, hogy a töltő micro usb lesz. És szerintem az is biztos, hogy modernebb hardver lesz.
De hogy menüvel mit kezdenek, majd meglátjuk.
De az biztos, hogy én szívesebben vennék 6210-est vagy 3210-est, mint ezt. -
Fancy-boy
addikt
válasz
quailstorm #36976 üzenetére
Series 20 lesz.
Egyébként én is valami ilyesmire tippelek, csak belekeverik a 3310-et, a reklám miatt, de majd kiderül. -
quailstorm
félisten
-
arkades
senior tag
Flippes Motorolánál, ha a kijelző alsó része csíkos, az szalagkábel hibát jelenthet, vagy a kijelzőjét?
-
T0rnad0
addikt
3310 reloaded: ha jó lesz, venni fogok, az tuti
-
ferret77
aktív tag
Van valakinek nokia 3410 sw-je? S.O.S. kellene.
-
KELEVRAS
csendes tag
Sziasztok tud valaki 8110 life timer kódot (az az üzem idô kódot)
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #36963 üzenetére
Nekem gyárinak tűnik, de szerintem ez sok érte, még a 10 is, bár az reálisabb.
(#36964) Dzsekó?
Valahol van nekem is legfrissebb magyar FW, de az nekem is csak a fekete. Phoenix-szel meg is tudom csinálni Pesten, de a life timer akkor valami miatt elveszik a telefonból. (mármint a menüben nem mutatja, csak a nullázott összes hívásidőt. Géppel persze kiolvasható marad. És van eredeti piros és fehér témám is, lementve a netről (már nem találnám meg az oldalt sajnos, szóval linkelni nem tudom). De ha adsz egy e-mail címet privátban, akkor át tudom dobni. -
Dzsekó
addikt
Keresek Nokia 6300 gyári piros és fehér magyar firmware-t. Letölteni már nem tudom sajnos.
Valaki tud olyan szoftvert, amivel telefonról le lehet szedni a firmware-t? -
arkades
senior tag
Mit gondoltok, ennek a készüléknek gyári háza van, vagy utángyártott?
[link]
( A 4-es képen a csillag gomb alatt nem áll el a króm keret, csak fénytörés. ) -
KELEVRAS
csendes tag
van egy újszerű 5310 xpress music (van egy Nokia high speed data azárt szerintetek menyi lenne a reális ár?)ill rengeteg nokia alkatrész ha valakit érdekelne esetleg egyben az kérem írjon van még 265db nokia akkumlátor kb 14-16 fajta eredeti nokia minden újszerűek aksik /db1000 ha egyben viszi valaki ell az összeset 400 ft/db
BL-4B=4DB
BL-4C=27DB
BL-4D=6DB
BL-4U=36DB
BL-4S=4DB
BP-4L=21DB
BL-4CT=49DB
BL-5B=28DB
BL-5C=22DB
BL-5F=4DB
BP-5L=1DB
BL-5J=12DB
BP-5M=6DB
BL-5CT=31DB
BP-6M=3DB
BP-6MT=3DB
Motorola bx40=1db -
ferret77
aktív tag
Nincs véletlen valakinek Nokia 5630 fw-je?
-
zolikaDB
veterán
Urak!
Tag valaki facebook-on a Retro mobilok. Adás-vétel-csere csoportban? Gyanús áron van fent egy N93... -
aelod
veterán
Sziasztok!
E72-es nokiába hol érdemes akkut venni?
-
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #36929 üzenetére
Sajnos nem mind kompatibilis. A 6230i talán igen, de sok telefon nem tölti a BL-5CA /5CB akkukat. Én se tudom, miért. Amúgy szerintem egy 1020 mAh-s sima BL-5C lehet a legjobb, ha találsz. Annyira nem ritka.
BB elmegy sokáig, de persze az se mind. Z10 nekem volt, hogy egy napig se mentNagyobb akkuval jobban bírja. 9700-ban nagy akku van. Esetleg próbálj egy E52-t, abban is nagy az akku, és jól is megy
-
arkades
senior tag
Valakinek van valami tapasztalata arról, hogy hogy teljesítenek a Nokia BL-5CB akkumulátorok ( Nokia 100 és testvérei ) régebbi készülékekben? 6230i-t szeretnék használni, de ezek a régi BL-5C akksik már három napnál nem nagyon bírnak többet. BlackBerrynél megszoktam az egy hetes készenléti időt, és nem bánnám ha ez itt is működne.
-
-
dz1989
senior tag
P. U.
-
nokiauser
aktív tag
Keresnék egy Nokia 3100/3120 működő alaplapot, ha lenne valakinek. Totál leharcolt, törött kijelzős, aksi nélküli teló is jó lenne, csak a működő alaplap érdekel.
-
arkades
senior tag
Nokia 6210-6310-hez nincs véletlenül valakinek övre csíptethető fekvő tokja?
-
RAZR_v3
tag
Nokia 2160-hoz milyen töltő való? (Tudom, nem GSM készülék, amerikai)
-
Constantin
tag
válasz
Constantin #36830 üzenetére
Közben egy akksi cserével megoldódott a problémám.
Köszi, aki felajánlotta segítségét! -
joeetm
tag
Sziasztok,
Nem biztos hogy teljesen idevaló, de olyan embert keresnék akinek esetleg van a birtokában samsung omnia [i900]-hoz gyári rom, vagy bármilyen jellegű ismeret arról hogy még találhatok e valahol.
A gúgel-t már 2x kezdtem el áttúrni de nem jutottam sok mindenre.
Bocsi ha nem férek be a retro kategóriába -
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Került hozzám egy Nokia 3330, de nem tud magyarul.
Próbáltam rátölteni magyar 4.50-es flasht, de akkor meghülyül.(mondjuk nekem kellett összerakni a flash file-t)
Nincsen valakinek véletlenül lementve egy gyári magyar szoftja?
Köszi! -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #36908 üzenetére
Hat jo
Akkor maradjunk annyiban, ha marad, akkor szolj
Vagy ha van vmi hasznos info. Ugye sok dologtol fugg, h rajtad kivul itt is erdekes-e a cucc.
-
quailstorm
félisten
válasz
zolikaDB #36907 üzenetére
Nokia Internet Tablet. Vizsgáztam, unokatesóm meg elfelejtette azt is megkérdezni telefonon. Mára már nem lehet hívni, majd holnap.
Két okból nem akarom megosztani, egyrészt mert elkapkodjátok, másrészt mert egyelőre zsákbamacska. Pár szar fotón kívül semmi nincs. Majd bemegyek a gazdasági karra azt megnézem.
Egyébként publikus a neten, ha valaki megtalálja. -
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #36905 üzenetére
Mi az az NIT?
Meg esetleg érdekelne ezek szerint többünket is, hogy mi van és mennyiért...? Legalábbis már ketten vagyunk! -
válasz
quailstorm #36905 üzenetére
Ilyen szarokat árulnak, és nekem nem is szólsz? Nézd már
-
quailstorm
félisten
Engem az érdekel most mennyi.
Selejtezés van helyi oktatási intézményben, valamiért beraktároztak az összes NIT-ből elég rendesen. Azért szeretném tudni mit ér, mert csak érzelemből nem akarok elverni több 10 ezer Ft-ot... -
-
Bdanyy
addikt
Sajnos gyűjtő én sem vagyok, de egy 770 pont van nekem is, dobozos, egy kijelzokarcot leszamitva hibátlan állapotú, még a kis tartoja és tokja is megvan. 2006ban használtan 40 volt
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #36901 üzenetére
Nem épp azért kellene többet érnie mert retro és egyre kevesebb van belőle? Szvsz pont az N900 most a legolcsóbb. 9-15k közt már egészen szépeket kapni belőle.
Megvárom a többi szakit, te nem vagy gyűjtő
-
válasz
quailstorm #36899 üzenetére
N810-et 6k-ért kínáltak nekem US felségterületről, posta kb ugyanennyi lett volna, passzoltam. Már bánom.
Amúgy 10-20k a 800 és a 810, a 770 szerintem pár krumplit sem ér már (és manapság a képességei is kb ennyire alkalmasak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest