-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
quailstorm #37988 üzenetére
Köszi
-
Bdanyy
addikt
Szetnezek majd, hátha valahol megtalok egy kettőt, 6600-n 6630-on én is játszottam párral. Egyébként s60v1/2/3 appok, játékok vannak még valakinek?
-
Bdanyy
addikt
Sajnos gyűjtő én sem vagyok, de egy 770 pont van nekem is, dobozos, egy kijelzokarcot leszamitva hibátlan állapotú, még a kis tartoja és tokja is megvan. 2006ban használtan 40 volt
-
Bdanyy
addikt
válasz
quailstorm #36896 üzenetére
Rendben, köszi szépen
-
Bdanyy
addikt
válasz
quailstorm #36894 üzenetére
El tudod esetleg valahogy juttatni nekem?
s60v2-t sehol sem találtam már.
-
Bdanyy
addikt
Archive.org
ott múltkor találtam symbian sdkt is még.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Megpróbáltam N90-hez csatlakoztatni a bluetooth billentyűzetem, de sajnos nem sikerült (Asus Transboard). Lehet az kavar be, hogy ezen touchpad is van, vagy csak a ~10 évvel ezelőtti eszközökkel fog sikerülni? Feltettem a Nokia SU-8W sisét, de egyszerűen sehogy sem akar csatlakozni, pedig anno úgy rémlik, hogy 6630-hoz egy sima logitech dinovot sikerült így csatlakoztatni. Esetleg más programmal működhet?
-
Bdanyy
addikt
Milyen piacra jártok ti, hogy ilyeneket kifogtok?
Ha szét szeretnék pesten nézni valahol, akkor merre érdemes elindulni?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van egy N90-em, ami nem fokuszal, a kamera előtti "bezel" hiányzik. Ez okozhatja a hibát? Ezenkívül meg a hatlapja leesik, a pocoknek nem tudom hogy kéne működnie rajta
-
Bdanyy
addikt
válasz
sz.balazs.95 #33431 üzenetére
Amik engem érdekelnek, azok elég nehezen beszerezhetőek normális áron sajnos. Pl N76, N93, innov8. Persze lehet csak én keresem rossz helyen
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ti merrefelé szerzitek be a telókat általában, melyik piac?
Én mondjuk nem gyűjtök szándékosan egy két kivételtől eltekintve, általában a saját régi telók vannak meg, de utólag örülök hogy nem adtam őket el
-
Bdanyy
addikt
Azta
Nekem a 100mb-os net még a 6630-on sem volt mindig elég 2005-ben.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Minél hamarabb vennem kéne egy Nokia 6131-et, vagy egy szoftveresen és formában ahhoz hasonló telefont. Tudtok esetleg hasonló típust aminek utananezzek?
Esetleg eladót?Köszi előre is
-
Bdanyy
addikt
Egyszer egy 7650-nt én is nagoyn szívesen beszereznék mrá,csak drágállom azértük kért árat egyelőre :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Mass Effect
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged