- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Sziasztok, érdekel valakit Nokia 7650 és Nokia 9210 Kommunikátor bemutató CD?
Karcmentesek, kiállításra demónak biztosan megfelelnek.
Progik, játékok is vannak a lemezeken az adott telóhoz. Meg reklámvideó! Vaúúú!
Egy tábla csokiért szívesen odaadom mindkettőt, posta/foxpost megoldható.
Ha nem kell senkinek, megy a levesbe, majd valaki dekorációt csinál belőlük is.
Ha valakit érdekel, privátban kérem a jelentkezését, nem akarok itt szemetelni, így is hirdetésgyanús, pedig nem annak szántam. -
geprombolo
őstag
Amikor vettem, még benne volt a leírásban, hogy a másik oldaláról fogja meg a dolgot, vagyis a készülékkel elhiteti, hogy a kártya olyan szolgáltatóhoz tartozik, amire az le lett zárva. Hogy ezt hogy csinálja, ne kérdezd, de működik. Talán valami kérdezz-felelek dolog játszódik le a kártya és a készülék között, miszerint a teló megkérdi, hogy pl. "vodás kártya vagy-e", mire az "izé" (tetszik nekem ez a szó) rávágja, hogy "hát persze". Aztán hogy azt hogyan oldja meg, hogy a kártyához tartozó hálózatra csatlakozzon és ne a fentebbi vodára, az már nekem magas, gondolom ezért egy másik modul/program/szkript/akármi felel.
Minden esetre, kérdezd meg az eladótól, hogy a te készülékeddel fog-e működni? Normál SIM méret, microsimmel nem fog működni, mert nem lehet körbevágni. -
geprombolo
őstag
válasz
lorcsi #37909 üzenetére
Annó hogy vágytam egy ilyesmire, még a jó R320s-hez! (ha jól emlékszem a típusra...)
#37895 Veetya Vaterán lehet kapni függetlenítő kártyát, régen vettem én is egyet a SonyEricsson j220i-hez, mert többe lett volna függetleníteni, mint megvenni ezt a huncutságot. -
geprombolo
őstag
válasz
quailstorm #37873 üzenetére
Köszi, ma feltettem a telóra és minden rendben vele.
-
geprombolo
őstag
válasz
quailstorm #37873 üzenetére
Értem, tehát a működést elméletileg nem befolyásolják. Köszi.
-
geprombolo
őstag
válasz
quailstorm #37871 üzenetére
Húúú, nagyon köszi!
Olyan kérdésem van, hogy az .rc2 végződésű fáljokból melyiket kell feltenni a készülékre, a low, vagy a mid-et? Pontosabban, mi a különbség közöttük?
-
geprombolo
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre tévedtem, egy Samsung S5350 Shark-hoz kellene magyarul is tudó rom, ha valaki tud ilyet bárhol.
Kollégám hogy-hogynem, sikerült úgy ráfeküdjön, hogy olyan gombkombinációt nyomkodott össze, hogy a készülék felizzott, amire ő persze kikapta az akksit. Az eredmény: a készülék működik, csak kikapcsoláskor összeomlik és bedob valami bootloader szöveget, amitől csak áramtalanítás árán lehet megszabadulni. Sikerült kínai, illetve indiai (inkább keletázsiai) romokat összekaparjak, de azokban nincs magyar nyelv, a srácnak meg kellene, mert nem igazán vágja az angolt (a bengáliról nem is beszélve). Mondjuk ezektől legalább megjavult, újra kikapcsolható és hibátlan, de nem magyar. Ezért kellene valami, ha bárki tud.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged