Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
draco31 #38912 üzenetére
Ediig 2 évente cseréltem telót és a Youtube, Facebook, Aliexpress oldalak desktop nézetben 1 másodperc alatt betöltöttek.
Most hogy lassult az Arm cpu/k fejlődése (nem 2 hanem 4 èv alatt duplázódik a számítási teljesítmény, jó ha ha 3-4 másodperc alatt nyílnak meg ezek a web site.ok.
Sajnos a weboldal fejlesztőket nem érdekli, legyen a közép kategória a belépôszint. -
lócitrom
őstag
válasz
quailstorm #38905 üzenetére
a minden alatt az általa felsoroltakat értettem
de valóban hasonló volt a motivációm, mert nem igazán találtam azokat, amiket kerestem. ha egyszer eljutok oda, hogy feltöltöttem ami van, akkor majd megosztom. vagy ha eljut egy értelmes szintre végre, hogy értelme is legyen publikálni, mert persze egy gépcsere után félbehagytam a szelektálást anno.
-
quailstorm
félisten
válasz
lócitrom #38904 üzenetére
Torrent vagy SynchThing segítségével meg tudnád osztani a pakkodat? Vagy felteszed az archive.org-ra. Sajnos a nagy archive.org-os gyűjtemény elég hiányos.
-
lócitrom
őstag
válasz
ferret77 #38903 üzenetére
anno nekiláttam archiválni ezt-azt. több is megvan, talán minden IS. de jelenleg csak egy van meg fixen rendezve és átnézve. itt van az Asha 300-hoz. korábbi kiadáshoz van teljes csomag, véglegeshez meg csak a magyar változatok. a 200-hoz úgy rémlik megvan valahol, mert van itthon egy 200-as, amit kiganéztam és akkor szoftvereztem is. a 303 nem biztos, de utánanézek annak is, ha nem sürgős.
-
ferret77
aktív tag
Sziasztok! Keresen néhány Nokia firmware-t. Magyart, vagy data packot: Asha 300 RM-781, Asha 303 RM-763, Asha 200 RM-761
Ha tudtok oldalt, ahonnan le tudom tölteni, az is jó. -
ferret77
aktív tag
Kicsit későn reagálva, hogy mi számít okostelefonnak. S30 és S40 semmi esetre sem, hiába lehetett rá telepíteni java cuccokat. Nekem is volt 6610-en függetlenítő progi, meg játékokat is töltögettem rá. Egy okostelefonnak legyen nyílt oprendszere, legyen rendes multitasking. Komolyabb alkalmazásokat, játékokat lehessen telepíteni rá. Ezzel én úgy voltam már az S60 idejében, ha komolyabb navigációt lehetett rá telepíteni(garmin, igo, sygic, tom tom, stb.), az okostelefonnak számít.
-
zoltanz
nagyúr
Melyik az a telefon amin a Kodi már akadozik?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OpenWRT topic
- Elektromos autók - motorok
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest