- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KELEVRAS
csendes tag
3250 6630 N97 N95 Xpress music érdekel valakit hirdetéseim között megtaláltok sokmindent retro telókhoz
KELEVRA
-
KELEVRAS
csendes tag
sziasztok nem fejtettem ki teljesen az előbbi bejegyzésem amiket beírtam Nokia telefonok típusát azok eladó telefonok megtaláljátok a hirdetéseimben de ezen kívül rengeteg akkumulátorom van meg retro telefon alkatrészeim ezek közül tudtok választani ill aki egyben elviszi azzal megegyezünk minden kérdésre szívesen válaszolok.ha kell valami küldj képet az alkatrészről és megnézem ha van jelzem árral
együtt!!//KELEVRA
-
KELEVRAS
csendes tag
válasz ferret77 #36821 üzenetére
szia nem vagyok sértődős de szerintem nincsenek túlárazva eddig akkikell beszéltem mind gyűjtő volt azt mondták ilyen állapotban meg érik ezt az árat. De mert adtam már el egy pár retro telót nagyjából tudom menyit kérhetek el értük de az5800 ra azért írtam ennyit mert adok hozzá új kijelzőt kerettel akku fedéllel de köszönöm a komentet szép napot.
KELEVRA
-
KELEVRAS
csendes tag
válasz Constantin #36830 üzenetére
Szia ha esetleg nem sikerül megcsinálni akkor nekem van agy eladó gyári független szép állapotban 10000 forintért töltővel fülessel ha érdekel.
KELEVRA
-
KELEVRAS
csendes tag
-
KELEVRAS
csendes tag
van egy újszerű 5310 xpress music (van egy Nokia high speed data azárt szerintetek menyi lenne a reális ár?)ill rengeteg nokia alkatrész ha valakit érdekelne esetleg egyben az kérem írjon van még 265db nokia akkumlátor kb 14-16 fajta eredeti nokia minden újszerűek aksik /db1000 ha egyben viszi valaki ell az összeset 400 ft/db
BL-4B=4DB
BL-4C=27DB
BL-4D=6DB
BL-4U=36DB
BL-4S=4DB
BP-4L=21DB
BL-4CT=49DB
BL-5B=28DB
BL-5C=22DB
BL-5F=4DB
BP-5L=1DB
BL-5J=12DB
BP-5M=6DB
BL-5CT=31DB
BP-6M=3DB
BP-6MT=3DB
Motorola bx40=1db
KELEVRA
-
KELEVRAS
csendes tag
Sziasztok tud valaki 8110 life timer kódot (az az üzem idô kódot)
KELEVRA
-
KELEVRAS
csendes tag
válasz quailstorm #37006 üzenetére
Nem hiszem db aksival együt 1000/db ért szerintem megéri de nem komentet meg okoskodókat vártam hanem vásárlót bocs ha nem tetszik haladj tovább.
KELEVRA
-
KELEVRAS
csendes tag
Sziasztok ezt az ajánlatot lehetetlen viszautasitani 200db eredeti nokia akumlátor több fajta 400/db áron ha egyben elviszed amit a képen látsz viheted ingyen .verhetetlen. telók 85 százaléka můködik sok minde van a pakkban vegyesen 5 db nem játszik (6310i,6510,8310 3db ,xpress music) a többi vihető.
KELEVRA
-
KELEVRAS
csendes tag
Sziasztok csak jelzem egyben elkelt minden.
KELEVRA
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest