- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
Earl_Muttley #35993 üzenetére
Nekem van egy előlapom, egy apró karcolással a flip alsó élénél.
-
-
draco31
veterán
válasz
Earl_Muttley #35993 üzenetére
Nekem van egy komplett működő, ha érdekel, csak a mikrofon érintkező nem jó az a 2db rugós.
-
Earl_Muttley
őstag
Donornak való 7110-e vagy pár alkatrésze a tipushoz (szenzor, stb) van valakinek?
-
orion1025
őstag
Érdekel valakit egy Nokia DT-5 és egy Blackberry MHP-7518 dokkoló? A Nokiás új, a Blacberry használt, de teljesen vállalható állapotban van, az elöl lévő ezüstös csíkon vannak apróbb karcolások. Postázni tudom őket, ha valakit érdekel valamelyik, akkor dobjon rám egy üzenetet, meg egy árat is mellékeljen hozzá, hogy mit érne meg neki.
-
draco31
veterán
Elromlott a mobilom, így 2 hétig Benq EF81-el járkálok, úgy néznek rám, mint ha leprás lennék kár hogy a 7110-esemnek nem jó a mikrofon érintkezője, akkor szerintem meg is köveznének.
-
KSparrow
őstag
Most szombaton (márc. 9-én), a Millenárison újra Veletech! Kint lesz a Mobilmementók is, szóval retró kiállítás is lesz. Ha van időtök, nézzetek el, köszönjetek be!
-
bunkomen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #35985 üzenetére
Nem is rossz ötlet...
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #35983 üzenetére
Ugyanezt kérdeztem. Elmagyarázta hogy az univerzális az az amit te is akartál, csak ugye nekem micro volt és így csak 2in1 volt. De hülye a csaj, utána jutott eszembe hogy augusztusi ez a sim kártya és azért kellett volna fizetni... mint ahogy mondod hogy csak 2 évente ingyenes.
-
ferret77
aktív tag
válasz
matuzsalem #35973 üzenetére
-
zorzy4
addikt
válasz
matuzsalem #35973 üzenetére
Miért akarod nullázni?
-
matuzsalem
újonc
Helló mindenkinek.olyan probléma lenne,szereztem egy nagyon tökéletes állapotú N95.T-Mobil rab szegénykém,és sajnos sehogy nem megy a számlálók nullázása.KEY CODE COUNT: 3 , FBUS CODE COUNT: 10
amikor kiolvastatom,nem is ír 120-as szektort.ez miért lehet?tud ebben valaki segíteni nekem?VERSION: SIMLOCK SERVER
Provider key: 0000000000000000
Config key: 2163000000000000
Provider: Westel 900 GSM Mobile;Hungary
Key Code Count: 3 , FBUS Code Count: 10
=====================================
Parsing Simlock Blocks...
=====================================
[1,1] State: LOCKED Type: MCC+MNC Data: 21630F[2,1] State: LOCKED Type: MCC+MNC Data: 21630F
-
bunkomen
aktív tag
Nokia E72 gmail beállítás sikerült már valakinek? Hiába állítom be, úgy ahogy kéne valami még hiányzik, mert nem működik. Illetve a facebook alkalmazás is a végtelenségig tölt, csak a sima 0.facebook megy rajta. Sajna beáztattam a sonymat, úgyhogy gariba van már egy ideje, úgyhogy most E72-n élek
-
hoxton
újonc
Sziasztok!
Nokia BLN-3-as akksit keresek, akinek van elfekvőben az nyugodtan szóljon!
Illetve van tapasztalatotok az emtcompany.com-al?Köszönöm
-
nokia párti
őstag
Na közben sikerült telepítenem a handy taskman progit. (ezt is ajánlották sokan annó) Érdekes egy csomó minden fut a háttérben azt mutatja a progi, viszont a gyári alkalmazás kezelő ezeket nem mutatta.
-
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #35961 üzenetére
Majd otthon megnézem, hogy signed, vagy unsigned-e a jbaktaskman. vagy te is meg tudod nézni a siscontents progival. Esetleg nézd meg a telóban az alkalmazáskezelő beállításokat. Így állítsd be, ha nem így van: szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI
-
quailstorm
félisten
válasz
nokia párti #35963 üzenetére
Akkor keress valami szignós appot de szerintem nem fog segíteni mert ilyesminek kicsit komolyabb kell.
Hackhez meg sok app nem szükséges, attól függ hogy csinálod. De te tudod. JBakTaskman nagyon jó. -
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35954 üzenetére
-
nokia párti
őstag
válasz
quailstorm #35962 üzenetére
Azénincs, mert egy kalap fos ez a teló szoftveresen. Nagyon kényes, amit nem szeret, akármilyen téma, alkalmazás, játék, belassul tőle mint állat, "jobb" esetben meg leszívja az akksit. Ami megy simán az N-es Nokián, az itt szarakszik.
Dátumot próbáltam, nem jó ugyse. -
quailstorm
félisten
válasz
nokia párti #35961 üzenetére
1.: nem állítottad vissza a dátumot a tanúsítványhoz
2.: nincs meghackelveménincsmeghackelve?
-
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #35958 üzenetére
Semmit, csak simán telepíted.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Tedd fel a jbaktaskmant. Az elég részletesen mutatja a dolgokat. [link]
-
dz1989
senior tag
válasz
Küldesz egy videót-e mailben? Kíváncsi vagyok.
Vagy is levideózod? -
dz1989
senior tag
válasz
Nem de feltehetem.
-
nokia párti
őstag
válasz
dz1989 #35953 üzenetére
Ezalatt a 3 nap alatt elolvastam több száz hsz-t magyar és külföldi fórumokon is, de bármilyen info jöhet.
Taskman progit te nem használtad véletlenül?(process szelektáló vagy mi) Mert állítólag a telefon eléggé pazarol, pl: miután megnyitsz progikat és bezárod őket, ugyanúgy futnak hiába nem mutatja a telefon.Szerk: Igen teljes hard és szoftver reset megvolt, mindent formáztam letöröltem, beállítgattam a telót: kijelző fényerősség 50%-on van, bluetooth, wifi, gps kikapcsolva, gsm hálózat, csom.kap.kapcsolat ha szükségesre állítva. Egyébként tegnap töltöttem 4 órán keresztül kikapcsolt állapotban, délután 2 órakor vettem le a töltőről, azóta volt egy kis fotózás, kb. 10 perc telefonálás, meg kis nyomkodás, 7 csíkból 5 db van most meg. Ez már jobb, mint előtte, de még mindig nem az igazi.
2 dolgot kérnék, ha időd engedi: 1:Akkud neked milyen, letudnád fényképezni, majd feldobni ide? Itt is nagy szórás van állítólag. 2: Milyen szoft. van a telódón? Előre is köszönöm!
-
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35945 üzenetére
Minden esetre fura. Mind 2 kodott probáltad( *#7370# és a *#7780#)? Az egyik Leformâzza teljesen a másik csak vissza állitja. (Hirtelen nem tudom melyik melyik.)
-
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #35948 üzenetére
5-8000.
-
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #35942 üzenetére
Fater V3 függő, neki szoktam évente venni egyet, mert gyilkolja őket.
Ha csúnya akkor max 2, ha szép akár egy 5öst is megérhet. -
ferret77
aktív tag
válasz
N76
-
válasz
sz.balazs.95 #35943 üzenetére
Elküldtem neki, meglátjuk.
Mondjuk szerintem nem újat akar, hanem megúszni egy ötösből. -
válasz
Ez?
-
Gyerkőcök!
Mondjatok olyan mobilokat, amik kinyithatósak, nagyon vékonyak, és nem túlzottan mikroszkopikus a kijelzőjük.
Nem okostelefon kell, csak mezei készülék, még kamera sem feltétel.
Ismerős keres a döglődő Moto V3 helyére valami ahhoz nagyon hasonlót. 3.5 jacknek és memóriabővíthetőségnek örülne, de ez sem létkérdés.
Vagy ha nincs semmi ilyen olcsón, mennyiért reális megvenni manapság egy független V3-at? -
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35939 üzenetére
A hâttérbe futtatásra annyi gondolat menet hogy először is a menübe hogyan lépsz be? Mert ez is egy Sybianos S60 mobil(bocsi ha olyat mondok amit tudsz. De sokan a Symiánt a Nokiával veszik egy kalapalá pedig A Samsung LG Motorola is csinàlt S60-t.)
Szóval van egy külön Menügomb es ha pl. : benne vagy a naptárban. Akkór beteszi futtatàsba. És ha hosszan nyomod a menügombot akkór mutatja mifutt háttérben. -
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35939 üzenetére
Akku minden képp csere. Pil..
-
nokia párti
őstag
(#35938) dz1989 :
Akksi neked hogy bírta amikor használtad? Mert nekem valami kritikán aluli, 1-2 óra zenével meg kis fotózással 1 napig épphogy kibírja. Kijelzőfényerősség közepesen van, gsm hálózat, volt Hard + Sw reset is, de hiába.
Nem fut háttérbe semmilyen program, szóval nem értem mi a franc ez. Olvasgattam pár Innov8 fórumot, és sokan panaszkodtak hasonló problémákra. Remélem ez nem ilyen, mert ez így nagyon gáz.
-
dz1989
senior tag
válasz
nokia párti #35935 üzenetére
Nekem ez ez egyik tipusom.
1hete még ezt használtam. (Most 808pv van.)
Nekem az volt a fura hogy nem AMOLED kijelzős volt.
Meg nagyon könnyen megadja magá a festék a fém kereten.
De az aktív zajszürés és a képminőség még ma is megálja a helyét. És a GPU erős volt.A N86-al ellentétben ennek nem tőrtle a micro USB. Nekem volt 2 N86-om ami micro usb-éje pedestül megatta magát.
-
novinyul
veterán
válasz
nokia párti #35935 üzenetére
Szép fogás
Egy pihen otthon nekem is, de ha el akarod adni, akkor jelezd
-
Pastika
aktív tag
Üdvözlet! Nokia 8810 akkumulátor beszerezhető valahonnan itthonról? Tudtok esetleg linket adni? Köszi
-
válasz
quailstorm #35932 üzenetére
Megy, megvolt az API valtas. Cutetube2 mindent lejatszik/letolt.
-
quailstorm
félisten
válasz
shimano1978 #35929 üzenetére
API váltás volt régesrég. Már a Google TV 2012 se viszi a youtube-ot.
CuteTube QML talán még maintenance alatt van, N900-as időkben azt használtam, nagyon jó volt. Kérdés megy-e még. -
zorzy4
addikt
válasz
Előfordulhat, hogy régi eszközökhöz, nincs támogatásuk. Nekem a bluray lejátszóm se tudja már elérni.
-
KSparrow
őstag
válasz
Sajnos már n82 se viszi...
-
TommyX_
őstag
válasz
shimano1978 #35926 üzenetére
Rakd fel a Cutetube nevű programot, azon keresztül jó lesz.
-
zorzy4
addikt
válasz
shimano1978 #35926 üzenetére
Miben nyilvánul meg?
-
shimano1978
csendes tag
Üdv.
Ma vettem egy Nokia 808 tipusú telefont.
Az a problémám vele,hogy nem tudok Youtube-t használni.
Mi lehet a probléma?
-
ferret77
aktív tag
6710s navi firmware van valakinek?
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Öcsielvtárs #35865 üzenetére
Sziasztok, megtaláltam az N400-at! Sajnos nem túl szép a ház, és most így hirtelen töltőt sem találtam hozzá (annó szabvány korabeli Samsung jó volt) talán hétvégén beizzítom.
-
kadam4
tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg egy Nokia 2110i Olimpifon amitől megválna.
Egy ismerősöm keresne egyet, amit meg tudna vásárolni.Akinek lenne, kérem jelezze nekem!
Köszönöm!
-
nokia párti
őstag
Létezik vmilyen kód amit ha beütök régi samsung telóba( G800) kidobja a lifetimert, úgy mint a régi nokiáknál?
-
RAZR_v3
tag
Valaki nem tudja megmérni, vagy megmondani, hogy pontosan hány gramm egy eredeti, gyári BLC-2 akku?
-
zorzy4
addikt
válasz
Blackmirror #35911 üzenetére
Pár ezret é. Innkább tarsd meg tartaléknak. Héha tölsd fel vagy vedd ki az akkut.
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok
Van egy régi Samsung x820-am kártyafüggetlen , semmi baja.
Hagyjam a polcon porosodni vagy eladjam? Mennyit érhet kb?
Amúgy nagyon szerettem azt a telefont, igazi túlélő(ha leesett nem lett baja csak kirepült az akksi és ennyi ezt a mai okostelefonommal nem kockáztatnám meg) -
arkades
senior tag
válasz
Genova1983 #35908 üzenetére
És ezek nem romlanak el
-
MurdR
veterán
válasz
Genova1983 #35908 üzenetére
de nekem tetszenek - ott a lényeg.
-
zorzy4
addikt
Valakinek van nokia e51 phoneix fájljai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest