- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
imi290 #38418 üzenetére
Szia! Fentebb linkelte quailstorm a delight-ot, azt még le lehet tölteni. Angol és orosz nyelv van benne. De picit jobban hasonlít az android-ra, wifi része jobban kézre áll. Nekem tetszik. Igazából azért szerettem volna másik szoftvert rá, mert francia-angol volt rajta és semmilyen weboldal nem jött be a böngészőn. Azt gondoltam valami régió gond lehet. De a Delight-ra felraktam az opera mini-t és az X-plore-t is. Opera minivel minden oldal bejön, mondjuk pont a klub rádió online adás nem indul el. Nokia explorer+proxysite.com-al elindul az online adás. Az mp3 fájlt mással nyitja meg a nokia böngésző, azzal megy, az opera mini-nél az mp3 megnyitásakor csak fut a csík és nem jön be a lejátszó a play/pause gombbal.
Nokia E7-re is van Delight. Ha úgysem tudsz magyar nyelvet feltenni a gombsor kiosztás miatt, akkor meg lehet próbálni ezt a Delight-ot is. Nekem határozottan jobban tetszik. -
Dzsekó
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Én azt hittem, hogy jack az jack, eddig bármibe dugtam bármilyen jack-et, nem volt gondom. Ezek szerint szerencsém volt.
Nem volt még Symbian telóm. Mindig S40-el toltam. Opera mini-t meg Opera mobile 12-t találtam, ilyen sis meg sisx kiterjesztésűt. Hogy kell ezt felvarázsolni a telóra? Alapesetben windows felajánlja a Nokia Suite-al való megnyitást. Azzal kéne rátelepítenem? Egyelőre letöltöttem. Köszi! -
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #38410 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Végülis proxysite.com-ot beírtam, ez bejön. klubradio.hu, GO, ezután átugrik a rádió oldalára, az oldal eléggé szétesve jön be, de az élőben most-ra rá lehet nyomni és elkezdi letölteni az mp3-at, amit kihangosító hangszórón játszani kezd. Bedugtam Huawei fülest, erre kiírja, hogy unsupported device (WTF?). A szabvány jack az nem szabvány jack (a kérdés költői)? Majd kipróbálom szülőknél a transmitter részt.
-
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #38408 üzenetére
Nem tudod youtube alkalmazás rávarázsolható valahogy erre a delight-ra? Klub rádió ott is bejön, ezen a C7-en meg van FM transmitter, át lehetne lőni FM frekire. Emiatt lett véve a teló szülőknek. Csak nem gondoltuk, hogy a böngészőn konkrétan semmi nem jön be. Még a régi XP-s exploreren is bejönnek dolgok.
De ha már megszólalna rajta a Klub rádió, akkor fél siker, mert egy FM transmitter a jack dugójába és meg van oldva a dolog. -
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #38405 üzenetére
Feltettem ezt a delight-ot, egész jópofa. A gond az, hogy ugyanazt csinálja, mint az eredeti szoftverrel. A böngésző egyik oldalt sem jeleníti meg. "Browser unable to connect to website" írja ki. A telefon külföldi kártyafüggő, sim kártya nincs benne, de wifire rácsatlakozik.
-
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #38405 üzenetére
Köszi! Ez a Delight micsoda?
A Microsoft-os linknél ha rányomok get linkre, akkor csak karikázik...
Erről a nokiafirmware.net-ről egyik fájl sem jön le, csak karikázik a get link után. -
Dzsekó
addikt
Sziasztok!
Van valakinek Nokia C7-hez (RM-675) legfrissebb magyar firmware-e?
Symbian Anna volt rajta. Rátettem Phoenix-el egy 014.002-es 059B530 euro3_charcoal_black product kódú cuccost, Felment rá a százalék 100-ig, de a verify-nál a teló nem válaszol. Bekapcs gombra rezzen, de nem csinál egyebet. A jó hír, hogy ezt a firmware-elést többször el tudom játszani, nem teljesen döglött a teló. Elképzelhető, hogy downgrade lett, mert ami fent volt az 22.14.203 volt. Itt ez volt a legfrissebb, amit még le tudtam tölteni. Ha van valami frissebb magyar szoft, akkor rápróbálnám azt is. Segítségetek előre is köszönöm! -
Dzsekó
addikt
válasz
Veetyaa #37895 üzenetére
Régi DCT3-as telókat neten ki lehet függetleníteni, kb. 5 perc alatt. Országot kell megadni, majd a szolgáltatót és utána az imei számot. Kiíja a kódot, amit a telefonba be kell pötyögni. Az oldalon alul van az unlocking instructions-ban, hogy pontosan hogy kell beírni a kódot. Már csináltam. Csak T-Com függetlenít ingyen, a másik két szolgáltatónál be kell mutatni a vásárlást igazoló számlát, hogy Te vásároltad a telefont tőlük.
-
Dzsekó
addikt
válasz
quailstorm #37756 üzenetére
Ha érdekel, akkor pü:
RM645_CareDP_4.0_062.001_europe.exe
Nokia_C2-02_C2-07_RM-692_NDT_DP_12.00_MCU_06.96.exe
RM-588-ból nekem is csak V51.6.002 van. -
Dzsekó
addikt
válasz
Mulderpapa #37723 üzenetére
Nokia 830 3,5 éves, eredeti akkuval, ami már picit gyengébb, de 1-1,5 napot elmegy. Újonnan 2 napot ment el.
Akku kivehető, tehát ha nagyon nem akarom lecserélni, akkor 5-6 ezerért lehet bele új akkut venni.
Telefon teljesen jól működik még. -
Dzsekó
addikt
Nokia 3110c firmware-re lenne szükségem. Van valakinek?
-
Dzsekó
addikt
Keresek Nokia 6300 gyári piros és fehér magyar firmware-t. Letölteni már nem tudom sajnos.
Valaki tud olyan szoftvert, amivel telefonról le lehet szedni a firmware-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged