- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
RAZR_v3 #35886 üzenetére
Az N81 rendes magyar, csak SWAP alkatrész volt pl a plexi, így van rajta karc a fólián. A 282 amerikai, én vagyok a második gazda. [link]
Igen, megcseréltem, mert a képeket telefonról töltöttem fel, de a szöveget gépen írtam
A komplett N szériát tervezem egyben lefotózni majd, csak hát idő, meg össze kell őket vadászni.
-
-
ferret77
aktív tag
-
quailstorm
félisten
válasz
RAZR_v3 #35704 üzenetére
Majd lesz hozzá telefonom is egyszer. Most nem akarok inkább belemenni a hülyeségbe. Láttam vaterán a SonyE gamepadet is, van fenn most is.
W810 már retro gondolom. Kezd elöregedni az amúgy elpusztíthatatlannak vélt műanyag és kitöredezik. Főleg a töltő környékén. Durva hogy lassan 10 éves lesz. 2 évet húzott le céges mobilként, 7,5-et meg nálam. Egyetlen telóm ami csere után se állt meg egy percre se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged