- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35598 üzenetére
áh, közel se.
-
KSparrow
őstag
Hajjaj, azt hittem nem lesz nehéz weboldalt csinálni.
Na jó, persze, tényleg meg akarom adni a módját, de magyar-angol leírást készíteni minden telefonhoz, illetve összefoglalni a legnagyobb cég múltját nem kis feladat. És akkor arról nem is beszéltem, hogy minden telefont le is akarok majd fotózni... De nem baj, tíz év múlva csak kész leszek... -
ferret77
aktív tag
válasz
nokia párti #35594 üzenetére
3-ason, a gubacsi irányába. Az élessaroknál szállt le, gondolom 28-assal ment tovább. Arrafelé kolbászolj
Jegyeket, bérleteket, régi nokiákat...
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #35592 üzenetére
Hát beletelt egy kis időbe, mire megértettem, mit akar. Ez akkor LEHET megoldás, ha formázni kell a lemezt valami miatt, bár a hátlappal minek bénázni azt nem értem.
Persze, hogy nem látja a telefon a merevlemezt, ha nincs rajta a hátlap, van benne egy mágnes, amit ha nem érez a telefon, akkor lekapcsolja a HDD-t: hiszen ha megszakad az áramellátás, azaz csak kiveszed az akkut, akkor baja lehet a lemeznek. ha normál esetben leszeded, akkor szól is miatta külön, hogy az akku kivétele előtt kapcsold ki. -
Earl_Muttley
őstag
Ez szerintetek mennyire jöhet be?
N91 hard drive not available solution 100%
here is the solution(we do not have to use any of box or sofeware):1. normally i will turn on the phone and press *#7370# to restore to factory setting first.
2. TAKE OFF BACK COVER. reboot phone by holding the (pen-key), the phone will boot as safemode. (it looks no different from normal mode)
3. go to setting--> harddisk (now you will still see "harddisk is not available")
4. PUT BACK COVER ON (do this slowly). then the phone will work very slow BUT THE PHONE IS NOT HANG.
5. you have to be patient, and press option key, and wait for phone responds, it normally takes from 2mins to 5 mins (some phones responds fast, some phones responds slower, depands how it reads harddisk)
6. after option menu comes up, choose harddisk to format (formatting takes about 15 mins or more, be patient, wait until it finish, after formatting harddisk, every thing will work ok again)
note: after put your backcover back, each key you press, phone will respond very slow, because it's reading harddisk, but THE PHONE IS NOT HANG
-
Korrekt Áron
csendes tag
8600 plexi valakinek???
-
ferret77
aktív tag
Előbb a villamoson, egy szakállas figuránál volt egy N72, rózsaszín
Megkérdeztem, hogy eladó-e
Azt mondja, nem. Mondom itt helyben kifizetem, akkor sem. Jó, gondoltam magamban, kapd be. Mogorva f@sz volt.
-
KSparrow
őstag
Tök jó film a Mission Impossible
ogue Nation, tele van Lumia 930-asokkal. De mint (bizonyára emlékeztek) az egyik filmben egy vonatos jelenetnél Stohl András fordítva tartja a 9110-est, ugyanezt eljátszotta Tom Cruise is: fejjel lefelé tartja a 930-ast (1:34:51)
-
stufen2
aktív tag
válasz
Korrekt Áron #35583 üzenetére
Tudsz eladót?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Korrekt Áron #35581 üzenetére
8 ezres széria
-
TommyX_
őstag
válasz
nokia párti #35577 üzenetére
Le lettek állítva az fw szerverek, infó itt.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
nokia párti #35575 üzenetére
-
nokia párti
őstag
Vettem pár régi N szériás Nokiát, ( N73, N78) amin legrégebbi SW van, de a Nokia Software Updater progi egyszerűen nem akar működni Win 7 alatt.
Vmi ötlet?
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek 8as flippese?
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #35569 üzenetére
Bics már elvittem.
-
Korrekt Áron
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #35569 üzenetére
Ok
írtam
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Korrekt Áron #35566 üzenetére
KELL!
STOPPOLOM
-
ferret77
aktív tag
válasz
Ha nem lenne már, azonnal lecsapnék rá. Ár alatt adod. Főleg ha azt nézzük, hogy most ment el vaterán 18000-ért egy. Ráadásul az kopott volt és magyar nyelv se volt benne.
Persze szerintem 18000 viszont már sok egy 6250-ért. -
bunkomen
aktív tag
válasz
korrekt áron adod
-
draco31
veterán
Kezembe került ma egy Nokia E72-es. USB csati kitépve, a ház sem 100-as, de vállalható, 80% osnak mondanám. Viszont alig talál hálózatot. Más telefon mellette talál 4-5 hálózatot, ez meg csak 1-et. Ez normális, vagy ott is van valami hiba?
-
válasz
Korrekt Áron #35560 üzenetére
Infra adó vevő PC hez.
-
Korrekt Áron
csendes tag
válasz
quailstorm #35556 üzenetére
-
quailstorm
félisten
válasz
Korrekt Áron #35555 üzenetére
nagyon rá vagy kattanva a kínai szemétre
vaterán is ugyanezen a néven futsz ha jól sejtem
-
arkades
senior tag
válasz
nokia párti #35553 üzenetére
Hát igen. R320, R380, R520-nál gyakori probléma volt.
-
nokia párti
őstag
-
MurdR
veterán
válasz
nokia párti #35551 üzenetére
Attól még nem biztos hogy végfokos. Meg amíg idáig eléltek, azok előbb fognak elporladni, mint hogy tönkremenjen bennük a végfok.
-
MurdR
veterán
válasz
nokia párti #35549 üzenetére
Ezek közül találkoztam sok végfokos darabbal: 3210, 3310, 6210, 7110, t68 (bár itt inkább az volt a probléma, hogy házcsere után nem jól ragasztották vissza az antennát).
-
MurdR
veterán
válasz
nokia párti #35547 üzenetére
A régi telók hajlamosak voltak rá.
-
nokia párti
őstag
Szakik!
Lehet hülye kérdés, de egy telóban álltában elszállhat a végfok?
-
Korrekt Áron
csendes tag
Srácok nézzen már nekem valaki 7260 hibásat vagy középrészt mert irgum burgum
-
zorzy4
addikt
válasz
arkades #35542 üzenetére
Nekem ezek gyanúsak. Mint a 3300 proto 30000ért. Szerintem licitáltatott. Még a legbecsületesebbnek ismert haverom is megcsinálta, mikor órát akart eladni. Persze nem jött be neki, mert következő körben reális áron ment el. De itt amúgy a 18 nem annyira durva. Egy mezei 6310 megy 10 körül.
-
ferret77
aktív tag
válasz
arkades #35542 üzenetére
Én sem irigylem, de ennyit nem ér. Szóval jól járt az eladó. Akkor az enyémnek 23-25-ért kéne elmennie. A jófogáson két hónapig volt fent 6000-ért, mire én megvettem. Ott biztos nem menne el 18-ért. Csak a vaterára rizikós feltenni, ennyiért, mert benne van a pakliban, hogy jóval ár alatt megy el. Mint pl a dobozos 6555-öm, amit 1ft-ért hoztam el.
-
ferret77
aktív tag
Durva mennyiért ment el ez a 6250.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #35538 üzenetére
6-os? 4-es meg 8-as volt szerintem. Amúgy teljesen kompatibilisek, használtam simát 8-as lemezzel, szóval logikusnak tartom, hogy visszafelé is azok lennének, azaz 8-as panel 4-es drive-val. Bár az RM-szám nem tér el, a 8-as BT fülessel valóban szebben szól, mint a sima, tehát abban valóban van A2DP.
-
válasz
Earl_Muttley #35535 üzenetére
standard microdrive nem jó bele amúgy?
-
Earl_Muttley
őstag
Na jó, akkor kíséreljük meg a lehetetlent.
Nokia N91 8GB microdriveja van valakinek?
-
Korrekt Áron
csendes tag
nokia 7260 valakinek eladó.cserélendő???(csúnya is jó)
-
Korrekt Áron
csendes tag
sziasztok
nokia 6260 gyári kiváló álapot,hibátlan működés
mennyit érhet??? -
Nekem csak egy N91 8GB és egy N92 kéne az N szériából, de azok nagyon.
Ja, és egy N810, de az más. -
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35526 üzenetére
Köszi!
Most a 6600 lett felújítva karácsonyra, meg megleptem magam egy N90-nel, ami szép.akartam feltenni képeket, de nem volt időm, most meg nem vagyok otthon.
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35521 üzenetére
igen, van egy piros használt, ez sajnos kopott eléggé, van egy fekete nullperces, és van egy fekete proto. Az összefoglalót lenyitva találsz képeket a gyűjteményemről. kb. most csinálom 12. éve.
-
bunkomen
aktív tag
már értem hogy egyes eladók miért árazzák pofátlanul túl a termékeiket. van rá kereslet így is...
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35519 üzenetére
Nekem csak az N81 hiányzik az N szériából (az mindegy, hogy sima vagy 8GB, persze legjobb lenne mindkettő).
-
nokia párti
őstag
Köszi a válaszokat, lehet benevezek akkor egyre. Jelenleg N95-t használok, másodtelefonnak pedig N82. Két örök kedvenc. Kitűztem célul, hogy beszerzem az N széria egyrészét, lehetőleg patika állapotú modelleket. Jön még ebbe a hónapba egy sima N95 15k-ért patika állapot nem felújított, N82 szintén 0 perces 25k-ért. Ezen felül kellene a már említett N73, N80. Plussz N79, N85, N86, N95 8gb ezek is jó készülékek még és kellenek a gyűjteménybe.
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35516 üzenetére
annyiért én is elfogadnám. Bár tény, hogy valamelyest csalódás a telefon, nem nagyon több egy 5800-nál. de Nokia, relatíve jó a kamerája (inkább N82) és nagy a kijelző is. Ja, meg ugye 32GB háttértár, ami bővíthető, és FM transzmitter is van benne.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
nokia párti #35516 üzenetére
Akkor már inkább az 14-ért, mint egy N73 17-ért
-
nokia párti
őstag
Vadi új 0 perces N97 szerintetek megér 14 ropit? Sose volt még ilyen telóm...
-
arkades
senior tag
válasz
Korrekt Áron #35514 üzenetére
Az jó lenne, csak sajnos nem találok.
-
arkades
senior tag
8210 gyári elő-hátlapnak mennyi lehet szerintetek a reális ára?
-
nokia párti
őstag
válasz
Korrekt Áron #35511 üzenetére
Jöhet.
-
Korrekt Áron
csendes tag
válasz
nokia párti #35510 üzenetére
Holnap lesz egy N80-am
Dobozos
Ha erdekel mutatom majd -
nokia párti
őstag
Erről vélemény?[link]
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Rég jártam erre sajnos.Már régen nem gyarapítottam a gyűjteményem,találtam egy másik hobbit,ami mellett nem jut se idő,se pénz a telefonokra.Maradt még egy pár telefonom,ezeket eladnám ha lehet gyűjtőknek,az aláírásomban található linken lévő mobilokról van szó.
-
Korrekt Áron
csendes tag
Szia
Engem erdekelne -
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35503 üzenetére
-
KSparrow
őstag
válasz
nokia párti #35501 üzenetére
Az az N80-as szép.
Az enyémben 2 óra 16 perc a life timer, N73-ból pedig van piros-fehér sima illetve Keresztapa kiadású, dobozos ME, előbbi 14:23 perces, utóbbi 17:03 perces Life timerrel. Sajnos a Music Edition kártyájáról az eredeti filmet már leszedték, bár a kártya neve még Godfather.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest