Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem meg az N93i egy nagyon szép kameratelefon, a 6650 meg egy különleges elfajzás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
golya32
senior tag
Kéne de nekem nagyon drága..
-
ferret77
aktív tag
-
arkades
senior tag
Nincs valakinek egy eladó övre csatolható tokja E90-hez? Kicsit macerás zsebben hordani.
-
orion1025
őstag
Nokia E61 kerestetik, akinek van, kérem jelezze üzenetben!

-
lehella
senior tag
Köszi srácok, közben utána néztem és elvileg a 7110 nem tud GPRS-t.
Viszont utána nézek a Vodás beállításoknak, megpróbálom valahogy összehozni a GPRS-t az új szerzemény, patika R520-asomon
-
RAZR_v3
tag
válasz
lehella
üzenetére
Nokia 6070-nél nekem sikerült belőnöm pár hete poénból a mobilnetet, böngészni is tudtam vele, bár nem volt valami nagy élmény a sebessége miatt.
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy amelyik készüléken van beépített XHTML böngésző, és képes csomagkapcsolt adatátvitelre, azzal biztosan tudsz mobilnettel böngészni. Ha kell, átküldhetem privát üzenetben a beállításokat, amikkel működött a Telekomnál. -
draco31
veterán
válasz
lehella
üzenetére
Igen, lehet. Nekem 3510i volt, két fajta net beállítással. Az egyik a GPRS, a másik meg a perc alapu, attól függött melyiket használom, hogy mikor melyik volt olcsóbb. Ha jól emlékszem este 10 után használtam mindig a perceset, de valami más neve volt annak. De ennek már lassan 10 éve.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Billentyű ide vagy oda, olyan erős fényereje van a ledeknek a billentyű mögött, hogy csak egy fehér fényes foltot látsz a sötétben, az lcd "képfrissítése" meg olyan lassú, hogy szabályosan pulzál a fénye, mint a régi trc monitorokon amit lehetett látni, ez sötétben még rosszabb, de míg végignyomkodtam káprázott a szemem
-
zorzy4
addikt
Etek szerint nem kellet volna otthagynom, 3000ftért? 5 éve volt. Ksparrownak van?
-
stufen2
aktív tag
-
lehella
senior tag
Régi Nokiáknál, ha tudja a GRPS-t és ha van a SIM kártyámhoz mobilinternet előfizetés, akkor tudok rajta valahogy netezni, hogy az előfizetésemben foglalt keretet használja? Tehát semmiképp ne a perc vagy kbyte alapú wapot?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
stufen2
üzenetére
Nem is tudtam erről a képkeresésről.
Arról nem is beszélve, hogy az csalás lenne. A játék a lényeg. Én élveztem a kihívást.
Egyszerűen úgy jöttem rá, hogy sejtettem, hogy valami ritkább modell, és mivel a tetején van a bekapcsoló gomb, tudtam, hogy a régebbi modellek közül való.
Először a 3530-ra gondoltam, de megnéztem a képeket, és annak más a teteje.
Aztán elkezdtem a legelejétől nézi a Nokia modelleket a Gsmarenán.
Rögtön az első oldalon ott volt a 3610, rákattintottam, aztán megnéztem a tetejét a keresőben.
5-10 perc között volt...Annak idején volt a Westelnél az EnterNet-ben bizonyos időközönként bemutató, új modellekkel, emlékszem elhozták a 3530-at és a 3610-et is. Persze már nem emlékeztem, a tetejükre.
Egyébként más is járt akkoriban? A Vörösmarty téren volt... -
stufen2
aktív tag
válasz
Zotykoresz
üzenetére
De ezt a képet én csináltam. Nem letöltött. Google képkereséssel meg nem dobja ki.
-
zorzy4
addikt
Ha valakinek kell olcsón egy nokia 5800, illetve nem olyan olcsón egy nokia 8800 dokkoló, írjon privátot.
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Ha valaki tud egy jó állapotú eladó Ericsson R520-at, kérem jelezzétek felém privátban

-
arkades
senior tag
Mennyi lehet a reális ára egy E61i magyar gombsornak?
Venni szeretnék, és az eladó sem tudja pontosan, hogy mennyit kérjen. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Mobilaréna tesztből idézet, Nokia 1650 volt az alany.

"Nem is a felbontáson akarok én itt rugózni, hanem a kontraszt tökéletes hiányán, fakó, életlen képet ad a 1650 ablaka, napsütésben esélytelen (egyszer, egy jóképességű kollegám a CSTN betűszóra azt a megoldást adta, hogy "CSúnya és Te nem látod a Napsütésben", ami itt abszolút helytállónak bizonyult)."
-
zorzy4
addikt
Mai zsákmány. [link] Kár hogy nem eclipse.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
a játékokat gondolom sd-re kell másolni
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én viszont a QD-n nem tudok egyszerűen kényelmes fogást találni, mivel kisebb/tömzsibb, mint a sima.
Egyedül a simánál az zavar, hogy oldalt van a töltő csatlakozó, így játszás közben kb. ellehetetleníti a használatot a töltés, mivel pont ott fityeg a kábel, ahova az ujjaimat pakolnám.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
van de mire kell?
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
szerintem a sima fogása 1000x jobb.

-
Fancy-boy
addikt
válasz
stufen2
üzenetére
QD:
- Kicsivel jobb kijelző ( értsd jobb fényerő és színek )
- Kártyacsere az Akku kiszedése nélkül
- Egyszerűbb telefonálás ( nem élével, mint a simánál )
- Kényelmes gumis fogás
- Erősebb akkuAmi viszont gázos, hogy a gumiperem elválik egy idő után.
Sima:
- Rádió és sztereó MP3
- Háromsávos, tehát Amerikában is lehet használni
- USB csatlakozó, akár adatkábelnekElefántfüllel kell telefonálni
Én a simára szavazok, nekem az jobban tetszik. Rádióból is fellehet venni és elrakni memóriakártyára.
-
stufen2
aktív tag
Mit ér egy szép ngage qd meg egy sima? Mennyivel tud többet az egyik mint a másik? Mennyire jó játszani rajtuk?
-
draco31
veterán
Angol O2-es simet honnan lehetne szerezni? Egy lejárt is elég lenne.
-
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Tehát akkor végülis a Naspers a Vatera javára adta el az OLX-et, hiszen ugyanarra gyak. felesleges volt kettőt is fenntartani.
Mondjuk számomra logikusabb lett volna, ha a régebbi, egységes OLX marad meg, de ők tudják.
én mindenesetre jól elvagyok a hardveraprón, tehát annyira nem érint a dolog.

-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
A Vatera és az OLX volt egy cég...
"Az a gyanú is egyre erősebb, hogy az OLX talán átverte a Jófogást.
Erre utal, hogy az ingyenes apróhirdetési piacról kivont pénzek jelentős részét abba a Vaterába kezdték visszaforgatni, mely bár nem ingyenes, de a Jófogás bevétel-, és pénztermelési kényszerével sok-sok közös vonást mutat." -
-
KSparrow
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy amelyik készüléken van beépített XHTML böngésző, és képes csomagkapcsolt adatátvitelre, azzal biztosan tudsz mobilnettel böngészni. Ha kell, átküldhetem privát üzenetben a beállításokat, amikkel működött a Telekomnál.