- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
golya32 #37647 üzenetére
Bár a szabályzatot én se ismerem töviről hegyire, de más topicokból kiindulva úgy gondolom a következő megoldás működőképes lehet: A múltkor keresett valaki egy adaptert sd kártyához. Ha úgy kérdezi, hogy "nincs valakinek eladó?", az szabályellenes, az apróban meg lehet a kutya se nézi. De ha úgy kérdezed, hogy szükségem lenne egy ilyen és ilyen adapterre, tudja valaki hol lehet ilyet kapni, mert a neten sehol se látok?", esetleg még hozzáteheted azt is, hogy "használtan is jó", akkor úgy gondolom nem sértesz szabályt. Ilyesmit más topicban is sokszor kérdeznek: "hol a legolcsóbb, honnan érdemes megvenni?". Persze értelmes választ erre se fogsz kapni, ha már nem kapható, de megadod az esélyt, hogy akinek van ilyen feleslegbe, az írjon neked egy privát üzenetet.
-
Tamy
őstag
válasz
quailstorm #37425 üzenetére
Nekem az E6 csalódás volt, itt írtam róla részletesebben. Lehet, hogy csak nálam volt valami kehéje, de az a 256 MB RAM, szerintem már nagyon kevés, ha minimum a duplája lenne, talán, de a tapasztalt anomáliákat még az sem magyarázza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest