- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
Apollyon #34699 üzenetére
Akksi ugyan akkora, mert a közkeret közös. 8250 ázsiai-ausztráliai piacon volt forgalmazva, felénk ritka. Kínában felújítottak 7től mennek, amik olyanok, mint az új, az ebayen árulják (valaki vett itt vmilyen kínai felújítottat és azt mondta jó a minősége). Itthoniak elég leharcoltak és jóval drágábbak. 8210-et olcsóbban is be lehet szerezni kb 5-6 körül. De ha szépet akarsz akkor ehhez még 3 körül lesz a gyári új előlap akkufedő. Akksi 2-3 nap, többet én ezekből nem tudtam kihozni. Igazából a két telefon között a háttérvilágítás meg az előlap a különbség a többi ugyan az, de majd a többiek kijavítanak ha a belső paraméterekben van vmi eltérés. Hja meg a 8250 hátlapján van ilyen hullám, minta festve, de kialakításában ugyan az, mint a 8210-é.
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Nokia 8210-es, 8250-es hogy megy, mennyiért érdemes szerezni? Ha netalán véletlenül találnék, akkor rendesen lehet még manapság használni? A 8210 mondjuk jobban érdekelne, mert a zöld világítása miatt retróbb, de a 8250-ben mintha nagyobb lenne az aksi
Meddig bírják ezek egy töltéssel? Gondolom már sehol nincs gyári aksi. Nem vagyok gyűjtő, csak szeretnék egy ilyen darabot, néha használnám is. Túl nagy mennyiségű pénzt azért nem adnék érte...
-
ferret77
aktív tag
Nehogy ráugorjatok, ez is a csalóé! [link]
A számlaszáma Pataki Viktor OTP 11773456-01439894
Szóval ha valaki ezt a számlaszámot küldi, semmiképp ne utaljatok neki!!!
-
arkades
senior tag
Szép kilátások. Pedig egyet mindenképp vennem kell, mert nagyon tetszik.
-
draco31
veterán
Nokia 6700-ással csak kihangosítva lehet telefonálni, hangszóró cserével megoldható a dolog?
-
ferret77
aktív tag
VIGYÁZAT, CSALÓ A JÓFOGÁSON! SENKI NE UTALJON NEKI!
Nem létező telefonokat hirdet, általában 10000ft-ért. A képeket az orosz OLX-ről szedi. Több néven is hirdet. A szöveg mindig ugyanolyan, csupa kis betűvel és érdeklődni e-mail-ben lehet. Mint pl.: elado egy nokia n93 kártyafüggetlen készülék dobozában érdeklödni emailben!
[link]Jelenleg 7 telefont hirdet, ez csak az egyik.
Sajnos én bedőltem neki múlthéten és fel is jelentettem.
-
KSparrow
őstag
Na és ez? [link]
Nekem most csak egy megszoftverezett - és ezzel tönkretett 2610, és egy jó 6120c protom van ami új... ezt elfogadnám valamiért -
arkades
senior tag
Szerintem biztos, hogy elírta. Épeszű ember már csak nem kér érte ennyit.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #34663 üzenetére
Ez a vicc kategória, ennyiért asztalossal dióból csináltatsz kettőt, és a dekoros meg 5ért nyom két nokia feliratot, amit a végén színtelen lakkal lefújsz 2x és belesimul kicsit az "előlapba" a felirat. Mert gondolom ennek a szekrénynek sincs imei száma
De ha lesz időm lefényképezem az én vitrinem az 100 volt, használtan (válás miatt, 3hónapot használták), újonnan 400 volt, cseresznyéből van, nem lemezből...Igaz nincs rajta nokia felirat...
-
ferret77
aktív tag
Na megtöröm az 5 napos csendet.
-
warren29
aktív tag
Sziasztok,
Keresem az alábbi tartozékot: Ericsson mc-2000.
Ez egy asztali töltő.
Ha esetleg valakinek van ilyen a satupad alatt és megválna tőle az kérem jelezze.Köszi
Üdv
warren -
arkades
senior tag
Az egyedi hiba lehet, hogy a T28-as, R320-as beszéd hangszórója nem olyan hangos mint pl: a T39-esé?
-
KSparrow
őstag
válasz
lehella #34654 üzenetére
nem lehet, hogy egyből az alkalmazásokhoz rakja be?
Én asszem szedtem le (lehet WAP_on, már nagyon rég volt) 5140i-re játékokat. Azt tudom, hogy infrán gif meg mp3 fájlokat küldözgettem, a programokat már nem tudom.
5310-nél egyszerűbb volt, ott csak megnyitottam a mappában. Itt még lehet rejtett fájlnak van beállítva, és hiába van ott, nem látod. -
lehella
senior tag
Sziasztok! Nokián 6230i-n hogyan lehet JAR alkalmazásokat futtatni? Kipróbáltam egy javaslatot, miszerint JAD konverterrel kell egy ilyen kiterjesztésű fájlt készíteni hozzá, de azt sem tudja futtatni a teló.
-
draco31
veterán
-
ferret77
aktív tag
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #34642 üzenetére
BPesten Petőfi csarnokba sokat jártak, de ott több hely is van, meg asszem szűnt is már meg.
Hacsak nincs haverod akit kiküldesz előlük elhalászni cuccot, akkor sok értelme nincs. Inkább beszéld meg a fórumon itt az urakkal, hogy mi kell, mit nézzenek neked. Gondolom ezért nem fogsz felmenni Pestre. -
válasz
quailstorm #34641 üzenetére
Nem gondoltam, hogy Szegeden, de mégis érdekel.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #34640 üzenetére
nem Szegeden
-
-
ferret77
aktív tag
Ma jó piac volt.
E72 1000ft
3720c 1000ft. 28 perces volt, de magyar sw-t raktam rá és lenullázta. Sajnos az aksifedő nincs meg, úgyhogy ha valaki tud, akkor szóljon. -
Lavar
aktív tag
Mindkettőtöknek köszönöm a választ.
-
MurdR
veterán
Akkor sajnos nem tudtok érte annyit kérni, mint amennyit érhetne.
Gyűjtői szemmel:
Szép, különleges, gyönyörű állapotú, jó ár lenne érte a 30k. De nem annyira ritka, mint egy-egy B&O, és azokat is be lehet szerezni 20k-ig bezárólag. (Általában.) Így én nem adnék érte 30-40k-t. Ahogy ksparrow is írta, 10-15k. -
Lavar
aktív tag
Uraim, lenne egy Motorola Startac 3000, minden tartozékával, karcmentesen, nem is használták (tehát teljesen működőképes). Mennyi lehet ennek most az értéke?
Tulaj kb. 40 ezret szeretne kapni.
-
stufen2
aktív tag
Ha valakinek nokia betűstílus kellene. Telepítés után wordben, paintben használható.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Genova1983 #34620 üzenetére
Ha Dummy Samsung érdekel, akkor keress meg privátban!
V700 Galaxy gear okosóra, 5 féle színben
Galaxy Tab 7, 10.1
van pár galaxy teló is még... -
zorzy4
addikt
válasz
Genova1983 #34618 üzenetére
Szép gyűjtemény.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Genova1983 #34620 üzenetére
Nekem is van egy rakat amit el kéne már adni cserélni, de valahogy időm rá soha nincs.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Genova1983 #34618 üzenetére
Én!
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #34614 üzenetére
Tudod te is jól , hogy anno jobban adtak mindenre. Az üzletek berendezései is jobb minőségűek voltak, bemutatóállványok, prospektusok stb, ajándékcsomagok, emberközpontúbb ügyfélkezelés. Mostanában meg 60X60as kis asztalka bárszéken nyomorgó alkalmazottal, a bútorok minősége még az "IKEA" szintet sem üti meg. Ha le akarsz ülni akkor meg jó ha az utcán le tudsz ülni a padra, mert a legtöbb üzletben a fotelokat kiszórták, és maradt helyette max 4 szék, de van ahol egy sincs. Meg rengeteg promó ajándék. De nem vonom kétségbe a te verziód sem.
-
KSparrow
őstag
Ma voltam Piacon. (meg tegnap is, és holnap-holnapután is lesznek új telefonok XD)
Egyik legjobb fogásom ez a tok volt, a Z30-ra hetek óta hiába kerestem bármit. 1100-ra lealkudtam, hibátlan, minimálisat volt használva, szinte új.
A mai másik szerzemény elég érdekes dolog - Nincs valakinek ismerőse, aki 1998-ban a Pannon GSM-nél dolgozott?
Tömör sárgaréz, majdnem egy kilós a cucc, szerintem valami díj vagy emlék lehetett, de passzolom, mi. ezt akarom kideríteni.Valaki valami infó vagy tipp?
Szerk: Addig is egy antik sajtóközlemény: [link] Kezdetleges netes kutatáskor találtam, jó, hogy még megvan egy ilyen relikvia
-
draco31
veterán
A mikrofon érintkezőit lehet kapni, ami a telefon sarkában van a 7110-nél?
-
draco31
veterán
Meg is vagyok, a 7110 most már hibátlan, a 3510i is hibátlan, megszabadul a tré házasságtól, épp tölt. A furcsa az a dologban, hogy akitől kaptam, azzal vettem egyszerre annó Domino csomagban 17.990-ért 2005-2006 környékén. Csak én közben eladtam pár éve a sajátomat, most meg itt a testvére ingyen. Ez volt az első új mobilom, mindig is akartam venni egyet emlékbe.
A 3310-es törött kijelző, előlap, abból vettem ki a hangszórót. Kár hogy a csörgőjét nem lehet belerakni a 7110-be.
Csak jó valamire ez a Face, ott jelentkeztek a kérésemre. -
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #34605 üzenetére
draconak szántam
-
draco31
veterán
Köszönöm!
Az a baj, hogy minuszos a számlám, aztán nem tudok utalni. -
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #34603 üzenetére
Ha nem találsz pár napon belül, akkor postára adok Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest