- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
én erről nem vagyok meggyőződve. persze lehet igazad. de ettől még ez butítás. elnézve a fejlesztéshez való hozzáállást simán rámondanám, hogy megfelelő fejlesztők alig voltak/vannak. hivatalos fórumból sem a profizmus árad. így már talán nevezhető üzletpolitikának, hogy teszem azt olcsón akarják megúszni, ezért nincs elég/megfelelő fejlesztőjük.
-
paolinho
őstag
Bocsi, ez engem is érdekelne.
A MIUIHU-s rom OTA-n is frissül? Mert mintha az összefoglalóban TWRP lenne a rom mögé írva, vagy az csak a telepítésre vonatkozik? De akkor a Tiszta telepítés nem játszik? Illetve a Global dev-hez képest ez mennyivel tud többet, vagy miben másabb?
Ha esetleg próba gyanánt feltenném, és nem annyira tetszene, mint a Global dev., akkor az eredetit visszatenni ugyancsak a Tiszta telepítés metódusával lehet? -
C14SE
csendes tag
Ennek alapján Te azt javasolod, hogy nyugodtan telepítsem a 7-es androidot, 9-es MIUI-val, magyar rommal? Tapasztalatod szerint semmivel nem lesz rosszabb mint mint a 6-os droid, 8-as MIUI-val eu-s rommal. Ha így telepítem akkor gondolom nem fog frissülni automatikusan, csak ha én frissítek romot, ill. MIUI-t és droidot, de rom frissítésnél mindig minden törlődik. Droid és MIUI frissítéskor nem törlődnek a dolgok?
-
C14SE
csendes tag
Nem vagyok egy mágus. Szinte végig olvastam az egész fórumot (elejétől kb. 3000-ig hátuljából 4500-tól idáig), de az volt az érzésem, hogy több probléma van a 7-essel, mint a 6-ossal, ill. az még nem stabilban van, csak fejlesztőiben, s így bizonytalanabbnak éreztem. Nincs igazam? (ez egy céges telefon, tehát mindig elérhetőnek kell lennem, a stabilitás a legfontosabb, de magán emberként a lehető legtöbbet szeretném kihozni belőle. (pl.:GPS navigációhoz és sporthoz). Idáig egy LG G2 minit használtam (annak is voltak 4G-s problémái, nem voltam mindig elérhető, s ezért át is állítottam 3G-re, majd volt amikor 2G-re kellett, most 4G-n van megint, mert van rajta minimális net is)
Bocs a hosszúságért -
horn3t
tag
Aham. Értem. Köszönöm a választ. De azt nem értem, mi a jó ezekben afőzött rom-okban? Van valami speciális funkció? Vagy a rendszer korlátozásait lehet vele levetkőzni? Esetlegesen több memóriát lehet felszabadítani? Vagy itt a teló gyorsaságát optimalizálják ezzel?
starr: köszönöm a bíztatást
Szerintem megpróbálok egy ilyen telefont. annyira sok durva dolgot nem csinálok egy telefonnal hogy maxos hardwer kellene.
Ma nyomogattam kicsit a Média Márktban, sajnos nem volt nekik origi doboz.
Nyomogatás közben volt egy olyan probléma, hogy a galériát nem hozta fel. Ráböktem, felugrott egy pillanatra, utána meg eltűnt.... ilyet tapasztalt már valaki?
Úgy sajnálom, hogy nem 4,7-es kijelzője van és nem Z1 Compact méret. nekem ez a legjobban kézreálló méret. De sebaj....
-
horn3t
tag
Aham.Koszi a valaszt.
Meg kerdeznek ha szabad ugy altalanosan :
Lehet kicsit lama kerdes de a custom rom az valami szokasos rom?az a miuihu? Vagy fastbootolt?A fastboot rom valami gyorsabb fejlesztett optomalizalt rom?vagy sak specialais rom alamire hegyezve?esetleg orszagra fejlesztve?
A google map egyebkent jol mukodik a telefonon?egyik legfontosabb app szamomra amit szeretnem hogy siman fusson. Meg a boom beach ☺
Emagrol gondolkozom hogy megrendelem feketeben.
Csak en erzem kicsit rizikosbak a telefont sracok?olvasom itt hogy az ebreszto nem szol mert lefele van forditva a telefon?meg neman van a telefon. Ennek nem kellene befolyasolni. Elvileg☺ a zseb mid az mit jelent?
-
vince
őstag
HU rom funkcióiról van lista (forrás) pedig már olvastam korábban is
- Deodexelt
- Root integrálva (Magisk)
- MiRecovery törölve
- pinyin törölve
- kínai alkalmazások, nálunk használhatatlan alkalmazások törölve, letiltva
- Képernyő kikapcsolás animáció
- Napi zárképernyő elérhető
- Swiftkey billentyűzet integrálva
- Legfrissebb magyar fordítás
- T9 keresés a tárcsázóban (is)
- Google Play integrálva
- Live ikon az iránytű alkalmazás ikonja
- Adatforgalom kínai funkciói letiltva
- Antispamban a telefonszám azonosítás letiltva (nálunk nem működik)
- MiDrive elérhető a fájlkezelőben
- Időjárás alkalmazás mutatja a napkeltét, napnyugtát
- 3utas újraindítás menü
- Témák appban elérhetőek,letölthetők a fizetős témák, ikonok alatti szöveg újra magyar nyelvű
- Böngésző kezdőlap módosítva
- Kezdőképernyőn felhúzással elérhető a gyorskeresés
- Alapértelmezett óra lecserélve MIUIHU órára (Lánchídas),választható MIUIHU7 vagy MIUIHU8(Lánchidas)
- Google ikonok módosítva (nem olyan, mint a Globalban)
- Záróképernyőn bal-jobb alsó ikonjai testreszabhatókEzen felül, amikkel találkoztam és most eszembe jut:
- külön ki/bekapcsolható a töltőre csatlakoztatáskor és levételkor a hangjelzés
- ki/bekapcsolható a töltőre csatlakoztatáskor a képernyő bekapcsolása
- beállítható, hogy feloldott képernyő esetén a duplakopp és felfelé húzás milyen funkcióval bírjon (nálam pl. duplakoppra ki/bekapcsol a wifi)
- működik a kémkamera (lezárt képernyő mellett hosszan lenyomod a vol- gombot és a telefon egy apró rezzenéssel elvégzi a beállított műveletet, készít egy fotót vagy indítja a videofelvételt, a képernyő nem éled fel) -
leslie_smith
aktív tag
Ha jól értelmezem akkor ezek szerint érdemes az eu oldalon nézelődni?
Úgy látom a HM4X a weekly 7.8.31 közt van csak
Bár lehet elég lesz a sima dev a miui.com-ról
De azt lehet telepíteni simán recoveryből vagy csak updeter-el?
(Sokkal könnyebb volt komolyan a portolt romokkal mint a gyári miui-val)
-
-
thomas77
senior tag
Állítólag működik nem csk szolgáltatói készüléken, bár én még semmilyenen nem láttam. Viszont nem látom értelmét egy olyan szolgáltatásnak, ami csak szolgáltatói készüléken megy. Van egyáltalán ilyen? A HD hang is megy minden gond nélkül független készüléken is.
A 4X esetében pedig mi értelme lenne annak, hogy be lehet kapcsolni a volte-t, de szolgáltató nincs, amelyiken működne? -
Telda
addikt
-
-
csodavas
tag
Amikor megnéztem ezeket a képeket, még a múlt hét előtt akkor tetszett meg ez a nillkin tok azért rendeltem. Meg azt hiszem írtad is, vagy ajánlottad?! Már nem is tudom. Ilyen fóliát is akarnék rendelni, mint amit te is vettél. Csak azt nem tudom, hogy érdemes olcsóbbat venni mint például ezt, vagy mondjuk ezt? Nem bízok ezekben az olcsóbbakban valamiért, a vége szerintem úgyis az imak lesz. Ha van esetleg valakinek véleménye ilyen full kijelzővédővel akkor azt szívesen fogadom.
-
Sutee89
aktív tag
Ez szerintem nem így van. Miután tegnap reggel 10 óra körül, hosszas szenvedés után végre el tudtam küldeni a nyitási kérelmet (folyamatosan azzal a hibával dobta vissza a kérelmet, hogy az adott IP-címről túl sokszor próbálkoztak), 13-kor poénból elindítottam az MiFlashUnlock-ot (2.2.406.5) és egyből engedte nyitni a telót. Szóval szerintem nem kell megvárni az x órát, vagy csak jó verziószámú progival próbálkoztam.
(#3271) htctopaz
Először próbáld az összefoglalóban lévő leírást a nyitáshoz, ha nem sikerül, akkor talán ezzel menni fog. -
kriszbon
őstag
Semmi gond, annak örülök hogy azt írtad a por nem megy alá.
Megjegyzem ahogy megemelem érezni ahogy elválik a kijelzőtől(kell hozzá kicsi erő) mert gondolom nincs alatta levegő.
Nekem most csak szilikon tok van rajta ideiglenesen, remélem amit [rendeltem] az is felér az üveg széléig, csak ne annyira hogy letolja.Rendelés nekem is EU stock volt, nagyon gyors szállítással, és ajándék fülessel(nem olyannal).
Köszönet érte. -
Dave Crank
senior tag
Köszönöm!
Honnan tudom 1 global romról, hogy az twrp-ből húzható vissza, azok honnan tölthetők le?
Elnézést, ha nagyon egyértelmű/hülye dolgot kérdezek, de komplett összefogó leírás hiányában egyenlőre még nem körvonalazódott ki benne rendesen minden a mókolgatások kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest