-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
ha csak nem téglásítod a telefont vagy nem törlöd valamilyen úton-módon az NVRAM tartalmát nem igazán kell tartanod a garancia ugrásától. kiderülni nem fog, ha buheráltad és végül egy konyhakész gyárival küldöd vissza valamilyen meghibásodás címszó alatt. elmondható, hogy elég jól menthetőek ezek a telefonok.
-
-
vince
őstag
Nyugodtan mehet a legfrissebb miuihu. A romot tiszta telepítéssel tedd fel (előtte biztonsági mentés), utána frissül ota-n is adatvesztés nélkül.
-
vince
őstag
Telekomos vagyok mindkét kártyámmal (egyik céges), nálam nem jelentkezett eddig sosem a 4G-n nem kicsengés problémája, de emlékeim szerint korábbi stabil romokon volt ilyen. Apróbb ez-az előfordul az egyes fejlesztői heti kiadásokkal, de alapvető használatot befolyásoló hibával én nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged