-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
neight
csendes tag
Sziasztok!
Párom redmi 4x-e kicsit rakoncátlankodik, és hiába keresgéltem, nem igazán találtam megoldást a problémára, remélem itt majd tud valaki segíteni.
A probléma a következő:
Egyik pillanatról a másikra megadta magát a ki/be kapcsoló gomb, a hangerő le gomb, és a fülhallgatót sem érzékeli. Hiába nyomkodtam hosszan, röviden egyáltalán nem érzékelt semmit.
A telefonon gyári rendszer van, nem volt mókolva semmi. Reggel mikor felébredt még működött minden gomb, fél órával később pedig már nem reagált semmire. Csak a hangerő fel gombot érzékeli. Sajnos a garancia kb 3 hete járt le, így ha itthon nem sikerül megoldani akkor marad a szervíz :/Akinek van ötlete, hogy mi lehet a hiba az ne tartsa magába
Előre is köszönöm a segítséget -
neight
csendes tag
válasz
kriszbon #5943 üzenetére
Köszi szépen!
közben már megrendeltem aliról az Imek fóliát, remélem jó lesz.
Párom ritkán hordja zsebben a telefonját inkább a táskájába szokott lenni, remélem nem fog felválni. vagy jobban járok ha előre rendelek hozzá olyan lötyit amivel be lehet kenni? valahol olvastam róla a fórumban. -
neight
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5933 üzenetére
Hogy érted azt hogy kitakar a kijelzőből? Kinézetre ugyanolyan mint pl egy Imak fólia annál nem olvastam hogy írták volna hogy kitakar bármit is.
Esetleg tudsz valami más alternatívát ajánlani ami jó lehet? Ahogy olvasgattam normális üvegfóliát nem nagyon lehet hozzá kapni, ezért gondoltam erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest