Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
Nem tapasztaltam ezt a galéria hibát. Mondjuk az első dolgom volt lecserélni quicpic-re
Amúgy nekem is volt anno z1c-m és tényleg nagyon kézre állt. Ragaszkodtam is az 5 col alatti mérethez emiatt. De kényszerből kellett egy kicsivel nagyobb telefont valaszrani mert azalatt nem volt ertelmes hardverrel telefon. Többek között ez volt nem arany árban normális hardverrel emberi méretben. Eleinte én is féltem egy kicsit hogy nagy lesz de 1 hét alatt hozzá szoktam -
lócitrom
őstag
túlságosan aggódsz. ne vedd zokon, de nem kell fosni csak azért, mert valamihez nem értesz. nem kell geek-nek lenni ennek a telefonnak a használatához. nem kényszerít rá a telefon, hogy buheráld, miután megvetted. van pár elhanyagolt szoftveres apróság, talán nem kell sokat várni a javítására. összességében működni fog out of the box.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest