- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355 #18129 üzenetére
1.Naponta azért mert éjszakára kikapcsolom és töltöm, ha nem töltöm akkor is kikapcsolom. 2. másik netcsomagot vettem, újrainditás az aktiválás, vannak olyan appok amik igénylik az újrainditást telepitéskor a hibátlan működés érdekében. Kikapcsoltam az imitált sd optimalizálást, újrainditás szükséges, kikapcsoltam a memória optimalizálást, kikapcsoltam a miui optimalizálást-mindegyikhez újrainditás szükséges, különböző témákat próbáltam(szerkesztettem) újrainditással derül ki nem bugos e, meg a fene tudja folyamatosan mit találok ki..remélem kielégitő a válasz.
-
zoleeno1
veterán
válasz
orso0355 #17835 üzenetére
Persze, ez tiszta sor. A baj inkabb az, hogy ismerve ezeket a jo kis google appokat, tuti elindulnak/futnak igy is a hatterben, a nelkul, hogy valaha is elinditotta volna
Bar, ezen lehet a tiltas sem segit
Na mind1, mondom ennel nagyobb baja ne legyen, a 4100-as akksi a hd kijelzohoz meg elvileg bitang nagynak kell legyen.
Tenyleg, kb mennyi SOT-ot tudtok vele osszehozni, atlagban, normal használattal? -
Domestos
tag
válasz
orso0355 #17720 üzenetére
Én is lecséltem az ajánlásodra a TG-t, mert az érzékenységével elégedetlen voltam. Az általad ajánlott fólia nekem is nagyon bevált, viszont ez volt az eddig legnehezebben felrakott fóliám. Még jó, hogy eleve kettő volt a csomagban, mert az elsőt el is szúrtam, dobhattam le, és a második sem lett teljesen tökéletesen felrakva, a képernyőn kívüli területen maradt egy kis légbuborék, ami már sosem fog elmúlni. Összességében elégedett vagyok, hogy váltottam.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
orso0355 #17720 üzenetére
"Ha meg olyan tokkal használja, ami az elejét is védi, akár fólia se kell rá, mert akkor mi karcolná?"
Eleg sok minden, a kicsiny vilagunkban eleg sok a pont sik felulet. Ha taskaba teszed, vagy eppen a nadrag zseb feletti kis fem diszgomb, ha leejted egy kavicsos parkoloban, stb
Viszont erdekelne, hogy maradt-e valakinek kinabol rendelt TG/folia, amit mar nem rak fel. Megvennem tole ertelmes aron
Kicsit durvanak tartom, hogy itt egy ertelmesebb TG 2500-3000 forint, kinabol meg 3-400. Bar mult heten megrendeltem, nem hiszem, hogy itt lesz egyhamar.Haverom 4x-ere vett itthon foliat vagy TG-t, fel is raktak neki, 3000be fajt. Mikor en nezegettem mondom neki, nem is erre a telora valo
-
válasz
orso0355 #17120 üzenetére
majd kipróbálom, kiderül nálam hogy muzsikál. Amúgy alapvetően nekem is egyből indul, talál is jelet...de aztán úgy kb. minden 13. indításnál megmakacsolja magát és akkor csak a telefon újraindítása segít.
(#17129) Jakuu
neked is köszi, most átállítottam csak GPS -re , kíváncsi vagyok, mit alkot
-
Styleair
aktív tag
válasz
orso0355 #16987 üzenetére
Minek ennek külön topic, elfér ez itt is, mert alapvetően a 4X üzemidő, és az ahhoz kapcsolódó aksi töltés variációk a téma. Bocs, hogy rim-romoláshoz nem tud, vagy akar mindenki hozzászólni.
Én örülnék, ha pl az általam felvetett háttérkép állítás, kedvencek közé mentés, vagy fotózás 4X-el, stb is egy kibontakozó téma lenne, de hát nem tudjuk a választ, valószínű azért fuladt be. ☺️ -
fuwiradis
aktív tag
válasz
orso0355 #16794 üzenetére
haha, hat ez vicces sztori, pont ugyanugy jartunk, de szerencsere en nem vettem tobb fejest "feleslegesen" (nem felesleges az Nalad se, ha csaladban volt kinek adni
) koszi meg egyszer!
azt hiszem ezt meg is tartom igy. talan lehetne kicsit hangosabb max hangeron, de igy legalabb nem nyirom ki a hallasom. egyetlen dolog ami nemileg zavar, hogy allandoan diszkozik: azaz egy kek led olyan 3 masodpercenkent villog gyorsan vagy harmat. az ilyen led visszajelzeseket nem szeretem, mert ha a fejemen van pontosan tok felesleges... keves bt eszkozt hasznalok, ez igy vajon standard dolog? a felesleges led-ektol, pittyogastol (karacsonyfa effektus) hulyet tudok kapni.
de ezzel csak lehet en vagyok igy
-
Norby86
őstag
válasz
orso0355 #16789 üzenetére
Global stabilon még nem, mikor megjött a telefon első dolgom volt a BL nyitás aztán toltam rá az EU dev. romot, majd a MIUIHU-t mert az EU dev rommal voltak gondjaim eleinte.
Arra is gondoltam hogy a folyamatos bluetooth kapcsolat miatt merül ennyire mert xiaomi miband 2 fitnesz karkötőt használok. Viszont ez nem lehetséges mivel az előző telefonom a Redmi 4 prime, úgy is kisajtolt magából 8 órás képernyőidőt.(#16790) YASKATIR
Valószínűleg az lesz hogy megpróbálom majd a legfrissebb eu dev. romot a napokban, hátha.
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
orso0355 #16671 üzenetére
És tényleg, köszi!
Google appban, Playben kerestem ugyanazt de nem volt, eszembe se jutott pont a gmailben.
Közben újabb kérdés felmerült. Be lehet állítani, hogy képernyőébresztés után ne a lock screenre (jelszó nincs beállítva de mindig fel kell húzogatni) hanem egyből a kezdőképernyőre dobjon?
-
Zoleee83
addikt
válasz
orso0355 #16200 üzenetére
Igen az lett belőle szervíz, leegyeztettem Eustockkal, segítőkészek voltak, azonnal válaszoltak emailre, több üzenetet váltottunk, korrektek.
Nyilván lesz postaköltségem de nem tudok/szeretnék elállni a vásárlástól, most küldöm vissza.
Csináltam videót a hibáról, azonnal tudom reprodukálni, konstans.
Körbe fényképeztem-videóztam, nyilván karcmentes, első 15 percben kiderült hogy baj van vele.
Nem, nem user error, néhány androidos készüléket elnyűttem már, mobility-vel foglalkozom.
Hát ez van, első Miuis készülékem, de csak kialakul majd. -
-
starr
őstag
válasz
orso0355 #15693 üzenetére
Az a baj, hogy 100eFt alatti kompakt gépek xarabb képeket csinálnak, mint egy mai középkategóriás telefon.Tapasztaltam.
Aztán a gyerekek két gépet is összetörtek úgyhogy nem költök már ilyesmire. Dng-t bekapcsolva látszik, hogy jó a kamerája ennek a telefonnak, csak hát kamera app nincs, ami ki tudná hozni a maximumot. -
Dhampir
félisten
válasz
orso0355 #15634 üzenetére
(Ha valaki fotóművész, az meg ne mobilt vegyen 😃)
De.
Ugyanis az mindig nálad van, míg a vaskos tükörreflexest nem viszed magaddal mindenhová és lehetséges, hogy lemaradsz egy jó pillanatról, a szelfizést már ne is említve. Például egy kiadós koncert után is jóleshet egy kis "szelfi-melfi".
- Aki navigálni akar, az vegyen navigációs készüléket?
- Aki távirányítani akar infrával, az vegyen külön távirányítót?
- Aki zenét akar hallgatni, az vegyen Hi-Fi tornyot vagy szállásoljon be állandóra egy verklist?
- Aki FM-rádiót szeretne néha hallgatni, az vegyen rádiót?
- Aki telefonálni akar, az vegyen telefonkészüléket?
- Aki játszani akar, az vegyen konzolt vagy PC-t?
et ceteraA végén nyakadban lóg egy tápos zsák, teli tömve mindenféle cuccokkal (vagy folyton sarkadra lép a hűségesen nyomodban járó "verklis").
-
blackmoto
senior tag
válasz
orso0355 #15365 üzenetére
Valószínűleg azért, mert a tiéd nem a 3/32es verzió. Én is meg tudom erősíteni, a sajátommal is és az ismerősök telefonjaival is fenáll a gond, hogy a 9.1.1.0án gyorsabban merül. Ha nem csinálsz vele semmit akkor. Énezért is tértem vissza, már vagy 5-ödször a xiaomi.eu ROM-ra, csak azon meg rühellem, hogy színes a led, és a legidiótább színeket tudja. A három alapot nem (kék, piros, zöld nincs, helyette van sárga, lila, cián és fehér, de nem jegyzi meg a bellítást, így b..6om.)
-
Norby86
őstag
válasz
orso0355 #15222 üzenetére
Csak megnéztem volna már milyen a másik.
De amúgy engem sem zavar különösebben, főleg az eddigi Redmi 4 Prime is EBBG kijelzős volt.
Össze is hasonlítottam a kettőt és nagyon enyhén sárgásabb ez a kijelző mint az, de nekem tetszik. Szín élénksége teljesen jó, a fotókat is össze hasonlítottam és a Redmi 4X melegebb színekkel dolgozik, a Prime meg kicsit hűvösebb színekkel. De mindkettő szép szerintem. Ha végre tudok bootloadert nyitni vasárnap és felteszem a dev romot készítek pár összehasonlító képet és esetleg akit érdekel feltöltöm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged