- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
orso0355 #17120 üzenetére
majd kipróbálom, kiderül nálam hogy muzsikál. Amúgy alapvetően nekem is egyből indul, talál is jelet...de aztán úgy kb. minden 13. indításnál megmakacsolja magát és akkor csak a telefon újraindítása segít.
(#17129) Jakuu
neked is köszi, most átállítottam csak GPS -re , kíváncsi vagyok, mit alkot
-
Sziasztok!
A keresőt használva átfutottam az összes GPS-es hozzászólást, de eddig hasonlót nem találtam..
Van egy Global rom-os telefonom, 9.2 stabil, 9.2.3.0 , android az utolsó frissítéses 7.1.2 N2G47H
Az a problémám, hogy olykor baromira nem akar bekapcsolni a GPS, bárhogy nyomkodom...semmi.
Ha ilyenkor újraindítom, akkor a szokásos -> függöny le, GPS On és kb máris talál jelet. Ez eléggé bosszantó...
Ok, lehet megoldás lenne, ha mindig bekapcsolva hagynám a GPS-t, de "annyira" sűrűn nincs rá szükségem.Szerintetek mi lehet a probléma? Megoldás esetleg? Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest